~:~ 41 ~ Арабски делници ~:~

• 20 809
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
СВЕАР няма проблем,а аз мислех 4е скайпа се скапа при мен защото 4атих с Пепи и за 30 мин ни дума ни вопъл ни стон
а и ме изпревари тъкмо мислех да ти предложа за постенето-имам още 4 дена да връщам
САНЯ мисля 4е където и да си има моменти в които те хваща самотата/ако остане време/но отминава ,за сирия сигурно знаеш 4е сме доста българките ,а и рускините са още пове4е така 4е има с когпо да общуваш/а ако решите да отидете в сирия в сирия за по дълго  ако имаш приемник на итв партнер вземи си го-работи аз съм с такъв/

# 166
може би си права Даниела-все пак ние жените сме по адаптивни от мъжете май--а ти си героиня мила -завиждам ти благородно че си на път да имаш трета рожба Grinning

# 167
Определено Дтти-пробвала сам вече знам, че поне в Сирия жената може да живее далеч по-спокоино отколкото у нас-атмосферата там го позволява-но говоря за онова дяволче ,което идва когато наи-малко го чакаш и те върти на шиш ......

# 168
  • по пътеката
на мене пък напоследък не ми стига времето за домакинската работа, леле! форум4ето пе4ели по то4ки, даже на спорт не ми се ходи! и  4ата е на преден план! а преди след 10 4аса се 4удех какво да правя- да изляза по магазините, да ида  в приятелка или да се мотам по нови улици!нали дамаск е голям град, няма ли развле4ения и местенца ,дето може да се  моташ и да видиш и опознаеш хора и забележителности?  как сте с кафетата, може ли да седне  дама, саминка да си пийне едно, даже в женска компания, ако трябва! ?
саня, не разбрах то4но какво имаш предвид, но и на работа може да се ходи, ако искаш! за да си заета с нещо полезно, пък и хора да срещаш!

# 169
Чета ви и уча

Дтти  утре ще постя Ин  шаа Алла  с теб

Марси ,тук при нас ако си седнеш сама в кафето веднага се навличат на компания Ами и черно кафе когато пиеш значи че идваш от някоя забава  Crazy и ти трябва за да изтрезнееш  Laughing
Аз като ходя с мъжо той си поръчва черно кафе  и когато келнера го сложи пред него той ми го дава пред мен Казва ми че една уважаваща жена тук не пие черно кафе на публично място  #Crazy  Местните го пият с мляко даже и мъжете Аз не ми го  понася ,но от няколко дни все съм с него

Мария  хайде почини си  и утре пиши Целувки на Нур и Зиед

Млн   така ме разсмя с този пластелин  Joy hahaha

любето   кога почиваш   Хайде на сладката приказка

# 170
  • по пътеката
а мароко Naughty, много сте либеро ,къде го дават, жена в кафене! пък и сама! тука няма такива екстри в моя район! само за мъже, има една -две пицарии, но там се мъкнат мъже (може и женени) с  метресите си(най-4есто студентки и у4ени4ки) или двойки млади! та така за мене няма кафене, освен едната пицария сутрин до 11.30! и то пълно с младежи!затова с мъжа в тунис(столицата или друг голям град) разпускаме на макс, ако мога с ш?пи грабя и не спим от забавления, ина4е не става!за бг не искам да разправям, отиваме да наваксваме за  времето нон стоп!

# 171
Ох не мога да ви оставя без да кажа лека !
Миленка , при мен обикновено не е пластелин за жалост .
Но твоя малчо е голям образ все ме разсмива  с творческия си дух .
Саниа , то това за адаптацията е от както имам деца !
Преди това издивявах и все си търсех компания , но след като се опарих на няколко пъти от жени от различни националности реших проблема .
Приятел може да ми е само съпруга ми тук , а децата ми са моята опора и сила да се боря с живота за да отидем на пред .
Тук имам само познати предимно далечни и колкото по-далечни толкова по-добре .
Свеър , браво на теб учи мила сега ти е паднало  Joy .
И аз след около 2 години ще започвам да уча със Самира .
Мърси , не се сдържах само пред телевизора да стоя .
Не мога само едно нещо да правя !
Деси , как сте у дома ?
Миме , утре те чакам когато си по свободна !!!
Другарче , къде се покри ?
Любето , Снежето и Ани , също се скатават !

# 172
И аз искам да наваксам , но кога ще  е и къде най-важното ! Sad

# 173
Другарче, щом така го чувстваш -действай  Peace.Сигурна съм, че ще си прекрасна майка .Дай боже и твое да имаш  Praynig.Познавам две жени след като осиновиха дечица си родиха и свои .Едната постъпи ужасно с осиновеното момиченце, но има Господ  Peace.Много жестоко я наказа, а момичето порасна, стана жена и попадна на страхотен мъж .При другата жена не можеш да разбереш, че детето е осиновено-евалата й правя, страшно ги обича и двете.

Марси, на сумак в гугъл излизат картинки.Зрънца, приличат на дребна леща, смилат се на прах.Има кисел вкус, ползват го предимно за салати .В Халеб е доста разпространена една манджа самакия се казва.Прилича по- скоро на супа с едро нарязани парчета месо и патладжан.Никак не я харесвам, и не я готвя.За Халеб да не обобщавам Сирия, няма проблем сама жена или в компания да седне в кафене, ресторант и т. н .Ако се сещаш снимката, която пуснах на момичетата играещи карти беше от Халеб. Даже и наргиле си пушат необезпокоявани  Laughing

Дани, да ти минава бързо ръката  Praynig.Днес трето кафе изхвърлям, отнасям се и вместо в пепелника си тръсна в кафето  Embarassed.Пушачка гадна пак станах, само спрях кърменето и ги подхванах .Ще ги спра някой ден  Embarassed

Мария, да се похвалиш, ако я направиш баклавата .Не ми остава време да я направя, това точене ме стряска, че цял ден ще изгубя с него  Confused Но толкова прекрасно изглежда Crazy

Саня, аз съм си в България , няма как да ми е самотно .Надявам се никога да не се чувствам така Praynig .Моят мъж е много адаптивен  Mr. Green, по- българин е от мен  Blush.Той е от сорта, къде го посадиш там никне, че и цъфти  Joy.Което за мен е добре .Да, в Сирия е много спокойно  Peace, стига да не ми е на главата цялата рода  hahaha

Тони, голям сладур е малкия с новата прическа  Heart Eyes

Посмях се на ваш гръб, няма само вие да ми се смеете  Blush, готини преживявания сте имали.

Лека, че се олях пак .

# 174
МАРСИ щях да отговарям но Манел ме отмени,само да допълня 4е тук можеш и да видиш моми4ета които пътуват сами нощем на по дълги дестинации с автобусите,напълно нормално е .друг е въпроса 4е аз ако седна в кафе с даяна ще ни изгонят преди да го е съборила на главите на хората,ние сме пове4е по разходките и градинките

# 175
  • Монреал
Момичета, аз минавам само набързо, а пък вие така сладко сте се разговорили... Party

Тарик ви благодари за комплиментите  Hug

Аз отивам да прегръщам възглавниците  Tired

# 176

добро утро на вси4ки,лек и успешен Hug
СВЕАР после ще пусна нещо и за нас Heart Eyes

# 177
  • In a surreal moment!
Добро утро момичета ! Бог да прости мъртвите ни роднини и приятели !
Днес при нас е ден на мъртвите - Задушница ! Нека за миг си спомним за тях ! Светла им памет !

# 178
  • по пътеката
привет и от мене!
лека им пръст! аз даже сънувах дядо ми снощи, сънят не е за добро, но бог да пази! жалко, 4е не съм близо до църква (на  150км), но ще замеся пица и меки4ки, поне е от моите  ръце и знам, 4е ще си го хапнат за помен!бог да пази живите и да ги подкрепя в на4инанията! Praynig Hug

# 179
Сабах  ал хаир Сабах ал нур  момичетата

Дтти чакам мила щом закусиш пускай тъкмо ще ми подразниш апетита Нали при нас сме със закъснение  Embarassed  смениха ли времето в бг   newsm78  Бяхме с 3 часа закъснение   сега при нас е почти9ч
Станах рано да си изпратя мъжлето
Като се събудя сутрин първата ми работа е да сложа вода за чая ,почивам си само в рамадан Joy от чая  

Голямата отива на изпит по физика а и малката  извади една белека за контролно и пак уча Този път месеците   #Crazy  Съвсем ги объркват децата  То арабско летоброене ,то християнскто летоброене ,като добавим към арабския и френските  месеци как се пишат
 #2gunfire Ако имате желание пускам месеците в годината

Според ислямските виждания можем да споменаваме винаги умрелите и да молим за опрощаване на греховете им след всяка молитва Няма никакви ограничения ,но щом сте решили да се помолите за тя присъединявам се

Алла рхам мум уа кихи абада нар Бог да ги прости и да ги предпази от огъня и мъченията

Общи условия

Активация на акаунт