~:~ 41 ~ Арабски делници ~:~

• 20 794
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен !
Много ме е яд , че вчера Интернет-а ми беше с много лоша връзка и не можах да вляза във форума .
Аз съм добре , сега се наслаждавам на едно капучино с вас .
Мерси Дани !
Свеър , още до никъде не сме стигнали със Самира .
Но ще видим тази педи , започна да ме дразни .
Преди време нали ви бях писала , че Самира е с шум на сърцето .
Правихме електрокардиограма и преглед при специалист при , което ми каза да направя профилактичен преглед след 6 месеца .
Да но на резултата не го е написал и тя не ми дава направление да повторя изследванията .
Аз не плащам за изследвания и прегледи , защото съм регистрирана на трудовата борса като безработна .
Но иначе се плащат такси при почти всички прегледи и анализи .
Деси , при вас няма ли соево мляко , не е хубаво да не пиеш изобщо мляко !
След малко изчезвам да плащам осигуровката за колата .
При вас скъпи ли са осигуровките ?
Ние за 6 месеца плащаме 600 еуро .
Лек ден на всички ! Hug  bouquet

# 256
Привет девойки мили   bouquet

Мерси за сутрешното кафенце!

Миле, да ти кажа за мамографиите тук не се препоръчват на млади жени, заради структурата на гърдите, а и си е облъчване все пак. Аз засега се преглеждам на ехограф. Мамография почва да се прави най-често след 40 години за профилактика, веднъж на година-две в зависимост от генетичната обремененост. 

# 257
Миме , много ти е галантно момчето ! Flutter
Сладур и половина ! Hug
А малечка е като " Спящата красавица " , от целувка се буди ! Heart Eyes
Ани , как я караш ? - минавай по-честичко да ни видиш .
Миленка , и тук е така както , казва Ани !

# 258
ДАНИ при нас здравеопазването е безплатно,в 4астния сектор всеки си слага разли4ни цени

# 259
Здравеите  дружки Hug

Ани мерси мила.И аз така бях 4увала.Преди да забременея с Хая,минах преглед с ехограф и ми откриха фиброаденом,които не напипаха преди това.тъи като маика имаше рак на гърдата бог да я прости(по4ина от сърде4ен  удар) може би гинеколожката ми за това спомена за мамограф.Аз нямам и 30 год още,малко странно да ме праща за снимка,но пак ще отида в специализирана клиника към американската болница,но трябвало да минат 6 месеца след като съм спряла да кърмя.Обърках се ве4е,но ще искам и мнение на специалист все пак Wink
Ние ходим в 4асна болница и си плащаме много солено.Тези дни ще правим застраховки,4е както 4есто боледуват се разсипахме.Важното е,4е обслужването е на ниво и педито ни е супер добър специалист Simple Smile
Веднъж посетих държавна и пове4е кра4ето няма да ми стъпи там Naughty

Днес съм пушка,но си поспахме с Хая сутринта,след като изпратих Дима на градина.Яи4ниците не ме болят и се надявам вси4ко да е ок.

Лек ден до после

# 260
  • по пътеката
привет! миленке, какво стана , голяма си разсейка, като мене! ако стане нещо пускай на пощата или ли4ни , каквото стане! Hug
не ми се говори за здравеопазване! на държавно 3 динара такса за осигурените за преглед, ина4е се плаща вси4ко друго от нас! на 4астно под 25 за добър ден няма!даже за ваксините се плаща тази потребителска такса! на 4астно изследванията са мама и тати и свеки! Mr. Green
аз съм с мамография на 36 г заради мастопатия от  сина ми още! но пък линда май  оправи положението! нали сука нон стоп 6 м.!но ще се гледам пак като се върна другия път ,дано съм здрава дотогава!поне в бг си направох тази цитонамазка и си видях хормоните, 4е тука им нямам вяра за 5 пари!
браво на диетуващите, аз още не мога да се настроя на режим , но намалих малко храната, 4е се измерваше в килограми опапкано за деня! Sick
по4вам студиото, 4е после да съм либеро, ако линда отиде пак с дядо на школо!
светле, супер  имаш оценка за линка на руски, мъжа се заинтригува, проверихме го с него и е то4ен на класи4еки арабски! просто много съм ти благодарна за тези обу4аващи програми и линкове!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 261
хора къде сте newsm78
Миленка и мен ме болеше след даяна ,казват 4е след 3тото матката по трудно се прибира и за това но после минава

# 262
Ето ме .
Днес като се прибрах писах , но се само-изтри и се ядосах .
Сутринта скитахме бая с Фатката , като се прибрахме ядохме и малко почивахме .
А преди малко ходихме да вземем Самурката и сега чакам да се прибере мъж ми за да ходя на работа .
После ще трябва да готвя и ако не съм много изморена ще се включа отново за малко .
Мърси , къде си бе душа ?
Никаква те няма днес на скайп-а , чакам те да ти пусна снимките !

# 263
  • In a surreal moment!
Здравейте !
Шетам , пиша си разни мои работи , вън е студ ...
Обмислям как да озаглавим новата си тема -
ако имате някоя потресающа идея -
давайте .....
 Приятна вечер ...
п.п. Бонбонче - имаме си нов кмет - от Герб Simple Smile

# 264
п.п. Бонбонче - имаме си нов кмет - от Герб Simple Smile

Ейййй, Другарче - ми честито ви кмет! Да ви слуша и да ви изпълнява желанията!   bouquet
Пък нашия си е стария и е от БСП. Ама аз не се вълнувам от кои партии са, по-важното е да са свестни хора, да си гледат работата и да се грижат за хората. Та в това отношение аз съм си доволна от нашия кмет - то и затова го избрахме пак де.

Днес тук беше много прекрасен ден - направо да не повярваш, след като го дават вече сняг да вали. И аз снощи се чудех къде да си прибирам цветята, дето са ни по первазите на прозорците, че да не замръзнат. А то какво се оказа днес - слънце, приятно. Дано се задържи така още някой ден, че вече яко подкарахме печките иначе.
Тук съм и чакам компания  newsm68

# 265
Мъж ми още не се е прибрал , та реших да ви навестя отново .
При нас тук аз още не съм ходила да гласувам .
При предишните избори на мъж ми му бяха пратили покана да даде вот , но кой има време да ходи .
Днес като ходих да взимам Самира , видях как им организират състезание на три годишните с колело .
И тъй като ние влязохме със сестра и в салона , тя реши и през краката на сестра си да мине с колелото та учителката се хвана за главата .
Но аз съм свикнала на тия щуротии дето ги ражда нейната главица и хич и не реагирах .
Като се прибирахме ми разправя , колко била изморена та предполагам , че ще заспи всеки момент .
Другарче , как си нещо не звучиш много весело ! Hug
Честит ви нов кмет Другарче !
Дани , и аз не се вълнувах от партии докато живеех в БГ . Наистина това не е от значение , важното е човека да си върши добре работата .

# 266
Здравейте  мами   bouquet
Много ми харесва вашата темичка и трябва да си призная отдавна тайничко ви чета WinkВсички ми се струвате толкова мили и приятни и някак уютно е при вас Hug...

Та така ,да се представя ,казвам се Евелина,имаме детенце на 1г.8м,казва се Адам,моят мъж е палестино-американец(с палестински произход,но американец по гражданство) ,сега живеем в Пловдив.Преди това бяхме 5 г. в Америка,Хюстън....много напрегнат и скучен живот и решихме малко да пробваме тук,пък и заради работата...

ами това в за сега,надявам се да се включвам по-често ако разбира се ви е приятно newsm78

P.S:поздрави за ТарикМом и за Манел Simple Smile

# 267
Добре дошла, Евелина! Hug   bouquet

И аз отскоро се подвизавам в тази темичка, защото момичетата са много симпатични, местенцето уютно, а арабския свят и нрави са ми много интересни. Сигурна съм, че тук ще ти хареса - разписвай се винаги, когато можеш. Знам, че и другите ще ти се зарадват

Дани, ама твойте момиченца са направо уникални. Страшно са палави, а и толкова изобретателни. С такива огнени моми, не ви трябва момче  Laughing

# 268
ДОБРЕ ДОшЛА ЕВЕЛИНА
ако Даяна беше мом4е щеше да се казва Адам
ДАНИ навремето муфида бутна самара в/у работеща нафтова пе4ка,добре 4е не пострада абе от децата само изненади
ДАНИ 2 при нас денеме топло и само късно ве4ер пускам климатика,а тук цветята целогодишно са навън
ДРУГАР4Е 4естит нов кмет

# 269
Евелина добре си дошла Hug Много ти е сладко мом4енцето Simple SmileМного хубаво име сте му избрали,да ви е жив здрав.Как се 4уствате в Бг.

не мога да не споделя това което Манел ми изпрати.Манел,напИкахме се с мъжо да се хихотим Hug Heart Eyes.халед и тои се злаива,като видя как си мърда о4ите Joy Joy
http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

Общи условия

Активация на акаунт