~:~ 41 ~ Арабски делници ~:~

• 20 835
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • по пътеката
привет, нямаш? ме ,4е дояждам торти4ката и ходя на сватба, знаете, три дни пили и се веселили, та и аз! имам снимки от лутията ,ако намеря време след бомбата  спретната от линда и баща й ,които останаха сами снощи, ще ви ги пусна!

# 91
Добро утро дружки веселушки

Мерси за почерпката Дани
Да ти е жив и здрав  момъка

Манел ,благодаря ти за помощта  Вече сме две учителки по арабски  Hug Joy

На всички  приятен ден 

УУррррррррррраааааааааааааа

Старите теми се отварят

# 92
# 93

Манел ,благодаря ти за помощта  Вече сме две учителки по арабски  Hug Joy

Embarassed Joy Добре съм, но ще се оправя.Сега видях, че и ти си пускала подобни и май се повтарям EmbarassedНе ми се отваряха, когато ги пусна и после съм забравила да ги погледна.Нищо, повторението е майка на ........ Mr. Green

# 94
  • In a surreal moment!
Дани - да ви е жив и здрав !
Да печели мноооого !
Да ви обича и да ви се радва !
  bouquet

# 95
  • по пътеката
можете да видите някои сватбени снимки от моминското парти!
 а забравих, не съм против дани 2 да ни види какви сме красотни и смели мами!

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 13:43 от marsy

# 96
Пак празници и поводи за ХАПКА  newsm53

Вили 4естит празник  newsm51

Дани да ти е жива и здрава половинката.Да се оби4ате и уважавате и радвате на едно сладко беб4е иншалах.Весело прекарване Hug

У4ителки благодаря ви много са полезни линковете които сте дали.С азбуката лягам и с нея ставам Mr. GreenДнес пак пишем и броим,ве4е момата ни прави и портрети  Heart Eyes неузнаваеми,но се старае детенце Laughing
Деси пуста ли е къщата сега Grinning Как са децата?Мъ4но ли им е сега?
Марси,да не ску4аеш да доида да помогна с тортата Embarassed Hug

Днес бяхме ан лекар.МАле4ка има някакви странни пъп4ици които се появяват от време на време.Не знаем при4ината,сега ще премахна омекотитела,ще сменя бебешкия прах с друг и да видим.Педито не мисли,4е е алергия към белтъка на млякото.Дано,4е се притеснявам.Сега се мажем с противоалерги4ен гел и капки.Дано помогне.
Докато 4аках срещу мен седна да 4ака за гинеколожката бремена жена с огромен корем около 9 месец. изкара един огромен гоблен и взе  да бродира hahahaЕдва ли ще го довърши милата,като и гледах шкембака hahaha
Из4езвам,да се храним
После пак ще намина Hug

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 14:56 от mln

# 97
Дани, мерси за почерпката и честит ти рожденник  nbirthday! Да е жив, здрав и много семейно щастие ви желая!

Гледах тези клипчетаа с азбуката още svear като ги пусна, трудничко ми изглежда  Thinking

Момичета какви са ви дружките/ приятелките където живеете, от какви националности са, доближават ли се до нашия манталитет. Споделете ако искате.

Марси, засенчваш булката  Grinning голяма си хубавица, ето на кой се е метнала Линда  Peace

# 98
  • In a surreal moment!
Марси - това е много интересно !
Благодаря ти !
Направо се отнесох...
Много си ми хубавка и ти - само така момиче ! Simple Smile
А г-жата с червения шал коя е , защо гледа лошо ?!?
Да не е свекито.....упс Simple Smile

# 99
  • O.A.E./ Пазарджик
Saмо влизам да честитя празници и изчезвам навън, че пак мръкна Confused

Дани да ти е честит рожденника! Много да се обичате и със здраве и любов да си гледате дечицата   bouquet

Вили, честит празник и на теб! И на мама и приятелката ми от  БГ и на всички даскали   bouquet
до после

# 100
Марси много си гетска,много добре изглеждаш Hug Верно коя е дамата с 4ервения шал.Много сериозно го раздава ThinkingБулката е хубавица,и лъскава Laughing
Мария, 4естити на маика ти празника  bouquetАз съвсем изклю4их Embarassed

Ани, моите приятелки са предимно българки.В Ал АИн имах една супер добра приятелка Етиопка която замина за Канада и една любима Вили.Много  се разбирахме.Луда глава беше и веселя4ка.ПОве4ето ми добри приятелки си заминаха,коя в Бг,коя някъде другаде.Много ми липсват.Създадох нови,които 4уствам,4е познавам от много години и с които много се разбираме Hug Heart Eyes
Мъ4но ми е ,4е тъкмо свикнеш  с даден 4овек и тои замине Confused
Имах и много познати арабки.Едни доста религиозни,които ни канеха на кафе в тях,при присъствие на маика си,други хаиманосващи по-ве4е от нас.
Имаше една скица от Иордания,много религиозно моми4е молеше се 5 на ден,забрадено.Но се събра с неподходящ 4овек(приятелка).Запо4на с ки4ури за коса,ероти4но бельо,скубене на вежди и т.н един ден се засякохме в един бар с 2 мъже,по разголена от мене Shocked
Сега е омъжена с 2 деца и живеят в Шарджа Grinningнадявам се щастлива Tired

# 101
Честит рожденник на Дани! Да ви е живо и здраво единственото /засега/ мъжле в къщата и много да го слушате ... а и той вас! newsm67

Честит празник и на всички съвременни будители!  Hands Clap

На мен нещо не ми е много добре. Легнах да подремна следобед, защото се чувствах много уморена и отпаднала, като цяло нещо кофти се чувствам, гади ми се ...  Sick
Неприятна работа, но дано се оправя до довечера или утре най-късно, защото утре вечер съм канена на едно парти и трябва да съм свежарка все пак! dance

От утре пак ще имам гости - ще дойдат родителите ми, които живеят на друго място. В събота е Задушница и ще трябва да почетем нашите починали близки. Така, че се очертава да имаме малко работа с майка ми.  cook Ще трябва да приготвим някои неща, но все още незнам какво точно ще правим. Като пристигнат ще се уточни. Тези дни ако липсвам да знаете защо е ...
Но иначе тази вечер пълтно съм тук и очаквам компания за сладки приказки  Laughing
Сега отивам само да си пална печката, че ми е хладно, приготвям си нещо за хапване и сядам на раздумка пред компютъра. А дано и вие се появите, че да не си кукувам сама!
До след малко....

# 102
  • по пътеката
хахаха, първа среща с мама свеки, зна4и! да не ви се връща, щото ви оби4ам! Crazy Laughing Mr. Green #Crazy
сега се връщам , бяхме в у4илището на дядо и остана с него, голяма е шантажистка! аз  приготвям ве4ерята и поглеждам във форума, ей за нищо не остава време ве4е, като си мисля по едно време колко беше станал ску4ен  , какво се е раздвижил, нямам време да си про4ета абонаментните теми! #Crazy Tired

# 103
Мерси момичета !
Да ви се връщат стократно милите пожелания !
Аз приятелки тук нямам , за жалост е факт имам само познати . Но дори и с тях не се виждам .
Мърси , радвай се , че си заета и аз искам , но няма !
Дани , весело изкарване в компанията на родителите ти .
И запалете по една свещичка и заради мен !
Зная , че в Исляма не се палят свещи , но това е за майка ми и за нея мога да паля колкото искам .
Лелее , и аз съм една не се сетих хич да честитя празника на Другарче !
Честит празник мила !  bouquet
Честит да е и празника на майчето на Мимето !  bouquet

# 104
дА   марси е права    Добре сте се разбъбрили Дано да не ви е уруки

ето така звучи и на арабски

Уидукум би калимени ляхи тъммати мин кулли шейтани хамма уа кулли айни лямма  bouquet

Манел  HugКолкото повече толкова по добре Вие как сте Исках отдавна да те питам бахар  смелвате ли го като подправка като черния пипер Защото при нас един два пъти съм го виждала на пазара ,не се употребява масово като подправка ,а миналия път ни писа че се използва в рецептитес патладжана
 И още кои са 7 арабски подправки  скинджибир,канела,черен пипер,зафран, newsm78  Я подскажи

Дани ,даже и за майка ти можеш да се молиш и да даваш садака  Мисля че ще е по спокойна от това отколкото за свещичките Казвай често  Аллахума   рхама уа гфир ли я дунуб фи кабар

Дтти  Ако ми беше свиркала по рано и аз щях да постя днес Алла кбел  сиамакум уа киямакум

Аз днес още пия антибиотик  Утре е петък  и затова запачвам да постя от събота  Надявам се ще се подкрепяме Heart Eyes

Като гледам тези къщи на една от снимките незнам как си ходят тези хора в къщите като са най отгоре #Crazy  Ами то и улички не се виждат

Млн  Радвам се за вас че се разхождате с децата и се позабавлявате  добре   bouquet

ще се поосвободя и ще пиша Нали обещах HugМного целувки за добрата ученичка То и аз започнах горе долу с голямата да уча по сериозно ама и тя мен ме мина с ученето и сега знае повече от мен Аз се научих само манджите да лапам  от тоя арабски hahaha

Другарче  Винаги свежа и обичана и обичаща  мила  bouquet

Дани2     Thinking  Ами то от моя стаж по домочадието   ТОва  повдигане   не е без причина newsm07  както казват при нас  Ин шаа  Алла    Ако Аллах пожелае    bouquet

Ани    Вие сте ми дружките    bouquetПРавилно се изказа един път Манел че ако някоя те ядоса си затвяряш прозореца    JoyЗащо излишни нерви да си трепиш  bouquetто по хубаво няма   bouquet  А така наистина аз нямам приятелки  От   мароканките   далече , а българките сте вие   Имам една приятелка в Рабат но с нея се чуваме един път на 6 мес   защото е надалече ,имам някои рускини ама те са с полуеврейска кръв така че и от тях   Подалше   получше   

Хайде   пак на приказката 

Общи условия

Активация на акаунт