~:~ 41 ~ Арабски делници ~:~

• 20 831
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Свеър , и аз като теб слънце се пазя от мароканките , но и от другите арабки .
Хич не обичам хора дето само използват , а до сега само на такива съм попадала тук .
А на Дани , дано правилно си и пророкувала !
Ще се радвам да е истина ако и тя се радва разбира се .

# 106
  • по пътеката
дани2, ами аз като млада булка реших да съм си аз и за малко да направя зло на себе си! мислех, 4е да дойдеш с  открито сърце си е най-добрият на4ин да бъдеш разбран и приет, ама ядец! мъжът ми ме съфиряса, след една гадна слу4ка в на4алото и оттогава само със себе си споделям вси4ко и сестра ми!една украинка имам ве4е 5 г, бг нямам !с арабките съм много нащрек като разговарям да не изтърва нещо ли4но или за семейството! ужасни интригантки са! ама и дидонка е много дале4е, за жалост! ooooh! Whistling

# 107
4естит празник на вси4ки празнуващи
днес явно съм като вица за албанския реотан -бавно загрявам,но си имам оправдание Даяна днес е невъзможна свикна да има хора около нея и днес целия ден е залепена за мен,докато свалях офертите и ги препращах по няколко пъти се ка4ваше на масата до компа
Ани моите приятелки са от бившия ссср ,запознахме се когато у4ехме заедно и няколко от бг,с местните просто не мога да намеря обща темас за разговор
за Бонбонела и албум4ето и аз съм ЗА
докато бяхме в босра  имаше 2 групи италианци-които пяха ария от опера и бразилци които изпълняваха номера от тяхното бойно изкуство-много готино беше

# 108
Деси , и аз видях местата където сте обикаляли !
Интересно ми е да видя хората как живеят на различните места по света .
На малката не и се връзвай и моите са така .
А докато съм сама с тях някак си се справям , но като си е у дома мъж ми стават невъзможни .
Той ако искат и на полюлея да се качат нищо няма да им каже .
А ако иска да се кротнат ги заплашва с мен ! Twisted Evil
И днес като се прибра му се качиха и двете на главата , и той им вика ето идва Даниела !!! #Cussing out

# 109
Ей момичета, наистина ли мислите, че може да съм  preggo???
На мен това нещо никак не ми се вярва, защото се пазим доста сериозно към момента с моя човек, или поне така си мисля. Все още имаме някои важни неща за разрешаване преди да започнем официално с опитите за   ylinfant . Но ако все пак, въпреки това е станало сега, ще е голяма изненада и наистина много ще се радвам. Аз си мисля, че е по-скоро от някаква храна или преумора, защото доста ми се събра тия дни и особен тази седмица. Ше видим, то не може да остане скрито  Grinning

Дани, аз както знаеш нямам голям опит с децата, ама ми се струва, че повечето майки са в твоята ситуация. Обикновено те са по-строгите защото са по цял ден с децата, а татковците повече ги глезят, защото по-рядко са си вкъщи. Поне такива са моите впечатления. Не се впрягай толкова  Hug
Тук съм .... ако ви потрябвам

# 110
  • O.A.E./ Пазарджик
of , седнах най-после.
Разходихме се, пихме кафе на едно бистро. На малката много добре й се отразява на въздух. Утре на обяд ще идем на един парк наблизо. Има и плаж. Да се изкъпят мъжете.
Свеар, забравила съм за тоя албум. Но си припомних Зайед какъв бонбон е бил като бебенце Heart Eyes Не че и сега не е Mr. Green Как си минава времето....

Марси, дано свекърва ти само гледането й да е лошо Simple Smile
Дани 2, той Господ си знае работата и не ни пита за наще планове Laughing Както го искаш- така да е Peace

Дани, у нас е точно обратното. Зайед има страх само от баща си и от мен като ме види, че изпуша и почна да го гледам с бялото на очите. Баба му му е като наборче #Crazy

Манел, тая баклава ще се прави тия дни  Laughing само да си купя точилка.

Другарче, какво стана със стачката?

Много ме е яд, че са свършили билетите за Джастин Тимбърлек. Тъкмо се бях навила да ходя, въпреки, че е в Абу Даби. Имам братовчедка там и щях да оставя майка с малката и Зайед и да идем с Бути Sad  Много ми харесва новия му албум  Embarassed
лека от мен за сега  bouquet

# 111
  • O.A.E./ Пазарджик
като си говорехме за приятелките. Във Бг си имам една истинска и много ми липсва. Пишем си , чуваме се често, но пропускаме в хубави и лоши неща да сме заедно. Баща й е починал тия дни и нямам възможност да съм с нея. Сега си отворих пощата и видях Cry Мир на душата му! Много готин и всеотдаен човек беше.
оплаках ви се, сори. Гадно ми стана.

# 112
Мария ,тук сме да си приказваме ,да си се пооплакваме да си помагаме
Нали знаете той приятел в беда се познава Embarassed

Наистина Зиед е бил голямо бонбонче    е и сега разбира се е такова  Машалла  А и ти  като те видах си била също като него  HugМашалла и за теб
За съжаление нямам време сега да погледам снимки и да почета малко А и вече ме е срам ама нашите снимки преместихме от фотоапарата  портативния компа на мъжлето Остава да ги прехвърля и на големия и да ви ги пратя  ooooh!  А и с брат ми толкова рядко се засичаме по скипа ,че нали разликата във времето е голяма ,затова пък моето племеннече непослушно вече е в Дъблин ,нали ви писах че ще заминава там след абитуриенската да учи  Grinning
  Дани ,ти сигурна ли си че лекарката ти е ограничила млечното заради килограмите  newsm78  Какво стана с един анализ на урина ,нали имаше проблем 
То и на нас ни е ограниченоза да не натаварваме бъбречетата ,но салция го приемаме в сиропче
Мисля си да кажеш на гинекол ти че имаш проблем с емайла Аз на всяка бременност си правих по няколко пломбички

дАНИ 2   То няма какво да му мислите защото времето винаги е по бързо от нашите мисли и ако чакаме всичко да се уреди ,то никога няма да стане bowuu

За сега лека от мен

Днес учихме за поредно със Салма часовника и колко е времето  Joy Така че ми е весело

# 113

Дани ,и при нас като бяха малки децата аз бях плашилото в къщи но като пораснаха сега са по респектирани от баща им Въпреки че още ги глези като Да ,веднага купувам на моята дъщеричка Да ,моето момиче каквото иска така ще бъде  ноооооооооо  ако имам проблем че не искат да слушат го викам него А и то голямата ми е вече по ръста и моите обувки вече обува   а пък татко е 1м и 86 см   така че още о по висок от тях hahaha

Лека от мен

# 114
Ето ме на бързо преди да се опна на леглото !
Миме , съжалявам за скръбта ти и за загубата на приятелката ти !
Дано Аллах - Бог , се погрижи за таткото на приятелката ти  и да му даде мир на духа ! Praynig- Амин .
И аз искам снимки !!!- Миме , не ме оставяй така без да видя . Blush

Моите момета заспаха !
Аз си догледах " Анатоми Грейс ", на спокойствие и вече ми е спокойно .
Ей бога ми докато заспят е голям калабалък у дома .

Лека на всички !
И сладки цветни сънища !

ПП
Е Свеър , добре сте вие с висок татко , ние не сме от най-високите .
И двамата сме нормални аз малко под нормалното де -160 см съм , а той е 1,75 м.
Но за сега още сме по-високи от дребните ! hahaha

# 115
  • Монреал
Дзак дзак!
 newsm03Ето ме и мен....

Дани2 - и аз съм ЗА  thumbsup за албумчето - преброи ли гласовете вече? Дано наистина да имате прекрасни новини  EFP

Дани, наистина твоя гинеколог го е треснало нещо май?!?! Трябва да ядеш много млечни продукти - бебето ще ти изсмуче всичкия калции от костите и зъбите - майка ми така с две бременостти без зъби е останала. Пиеш ли витамини за бременни? И аз довечера ще гледам Gray's Anatomy. Добре, че ги дават онлайн епизодите, че не знам как ще ги изтърва като си тръгнем от тая пуста държава!
Честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и много да се обичате и уважавате!  Tada  ura dazzler1

Деси, май нещо съм зле с мозъка тия дни, ама не разбрах коя е свекито на снимчиците.

Свеар, по-добре ли се чувстваш?

Мария, съжалявам! Бъди силна за приятелката си - това са моментите, които ни тестват колко сме силни.  newsm17

Ани, аз имам няколко приятелки българки тука и една от Сенегал, но скоро ще трябва да правя нови по чужди земи пак. Но пък след като се роди мъника не поддържаме толкова връзка, защото те пък нямат деца и е по-трудно. Добре, че ви има вас момичета да си споделяме мъките и радостите.

Поздрави на всички, бягам че мъника се събуди от следобедния сън.............

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 01:22 от TarikMom

# 116
Добро утро !
Ей едвам гледам цяла нощ не спах само се въртя на сам и на там , ставах през 2 часа да будя Самира да пика и пак я изтървах .
Но какво да се прави , ще и трябва още време да се научи да се буди .
А аз като добра майка ще търпя .
В момента ям пица с розмарин и клепам умно с очи , а след малко ще си спретна и капучинота да ядосам бебето .

Тони , мерси за пожеланията мила .
Целувки на бонбона с новата прическа .
Наоколо съм !
Ето и по кафе за вас .

# 117
Дани  мерси за капочиното

Ще прибавя и това

А и  от ябълките на Другарчето ще си взема  Grinning  bouquet

Тарик мам  мароканчето е страхотно с тази прическа Машалла 

Ако днес ме огрее слънцето от 16ч съм на аеробик Whistling
Децата ще започват от събота карате Че и те като гледам само по кухнята се въртят И поясите от две години не са им сменяли цветовете  Joy а аз ще сваля праха от  количката на Малкия и ще ги водя и ще ги прибирам

Дани2   Как си днес   Надявам се по добре   bouquet

# 118
Много се извинявам, че ви чета темичката! Но ми е много интересно как живеете, затова редовно надничам!  Embarassed
Благодаря ви, че ни правите съпричастни на приказката си! Hug
Поздрави!   bouquet

# 119
  • In a surreal moment!
Едно голямо ЗДРАВЕЙТЕ от мен !
Днес свършихме много хубава работа !
Толкова съм щастлива !
Минах си на комисия и най-малкия ученик !
Шефи ни извози по инстанциите , таткото ни изтърпя безкрайните разпити -
то в полицията не събират такава подробна информация .
От ден на ден бюрокрацията е все по-страшна ей....
Вали ситно , ситно - студено , но детенце е вече на градинка , а аз в къщи до печката -уффф..
Добър завършек на седмицата !
Да ви пошушна нещо -....
днес като си го гушках пред кабинетите и после като го заведох на градинката и си го събличам , преобувам ...за първи път осъзнах и даже си го казах на глас - искам да си осиновя детенце - искам си детенце , дари и да не съм го родила .
Никога не го бях пожелавала ....
Днес какво ми стана ....
ще потърпя да видя с шефа как ще са нещата и ще повдигна въпроса .
Малко ми е трудно , защото той искаше , ама аз не , не сме опитали всичко за наше и т.н. все му попарвах мераците .
Сега аз като искам , той да не ми се запъне ....  както и да е - важното е , че го почувствах със сърцето си , трепна ми - бях се уплашила , че съм зомби - тялом съм жива , а душевно умряла - сериозно ! Особено след като почина и Румка .....
Да не ви натоварвам - всъщност съм в настроение и ми е весело и хубаво отвътре !  Grinning
И ви обичам и се радвам , че ви имам ! Heart Eyes Hug
Весел и усмихнат ден на всички - тук съм - включвам скайпа , ако ви трябвам свиркайте !

П.П. Здравей Правда !
Заповядай при нас - кажи нещо повече за себе си , не ни подминавай ...
Виждам , че си от Плевен - слабост ми е този град .
Със Свеар сме учили там .
Най-добрата ми приятелка беше от Плевен и т. н. и др хубави работи
Момиченцето ти има прекрасна усмивка - да ви е жива и здрава !

Общи условия

Активация на акаунт