~:~ 41 ~ Арабски делници ~:~

• 20 827
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Винаги  добре дошла  Правда   bouquet

И аз навремето бях в Плевен  почти 3 год
Но сигурно много се е променил   Heart Eyes

Днес при нас е петък  почивен ден за много от момичетата ,а ние ядем всеки петък  това казва се кус кус

Весси  ,много се радвам че малкия се е подобрил    bouquet с обривите Е малко със закъснение  bowuu

Отивам че днес ще ми загори обяда

До довечера

# 121
Правда , добре дошла при нас ! Hug  bouquet
Ако ти е приятно можеш да се присъединиш и с писане освен четене в нашата компания ! Peace
Свеър , слънце аз кафе съм предложила !
Но ако ти си на капучино ще пусна и капучо за теб , и другите желаещи .

Идва ми на гости една позната от БГ , та пихме по кафе и ми донесе люти чушки мариновани на които се зарадвах много .
Вие ядете ли люто ? Thinking

# 122
Дани ,аз не съм по лютото , и капочино не обичам  Нооо от три дни го пия  по две големи чаши Действа ми разхлабващо и ме засища  Дано да даде ефект 
Благодаря ти Hug

На пепито  едно голямо букетче  Ако имам малко време днес ще ти звънна

Много искам да сте щастливи защото го заслужаваш мила

# 123
Другарче , и от мен една голяма приятелска прегръдка ! Hug
Всичко по по най - хубаво ви пожелавам и на двамата със съпруга ти .
Казах ти , че всичко ще мине добре ! Peace

# 124
Привет на всички и от мен!

Дани2   Как си днес   Надявам се по добре   bouquet

Благодаря ти за загрижеността Свеар. Всъщност днес съм добре, все едно вчера ми е нямало нищо. Казах ви аз, че е фалшива тревога. Все пак непорочното зачатие го има само в легендите  Joy Ще видим как ще е следващите дни.
Днес тук е поредния дъждовен, студен и мрачен ден - както не веднъж съм казвала това ужасно зле ми действа на настроението. Още по-неприятно ми е, че се налага и да излизам в това време. Дано при вас е по-добре.
Тони, почти всички са ми отговорили положително за албумчето. Всъщност очаквам само още 1 отговор - от Любиту. Надявам се скоро да мога да ви видя, а и вие мен, макар че не съм много за гледане...
Аз отивам да хапна нещо и да свърша малко работа, но след малко пак съм тук.
Приятен ден на всички

# 125
Ох, каква съм разсеяна....
Забравих да отговоря на Дани, че никак, ама никак не обичам люто и изобщо не мога да го ям. Сигурно съм голям чешит, ама какво да правя. Но, обожавам капучино! Особено, това окето правят в Италия, както и кафето там ...

# 126
Дани , то туй е божа работа !!!
Може и непорочно да стане , важното е да сте щастливи !
Аз днес съм в стачка НИКАКВА РАБОТА НЯМА ДА ВЪРША . Crossing Arms
Егати му и работата и чудото , то края все не се вижда за това се опвам на дивана гушкам компютъра и така ще я карам днес .
Довечера само трябва да готвя нещо на децата и половинката и съм тип топ .
При нас даже и слънце изгря ! Пращам на всички , които се нуждаят от хубаво време .

Да правят много хубаво кафе и капучино тук , но са им много малки дозите за българския стандарт .
Особено за мен !

# 127
  • по пътеката
светле, и аз днес съм на таекондо, 4е в4ера така се набухах като коледно прасе, 4е лошо ми стана, някаква мания за ядене ме е хванала! от  бг  панталоните  ми са на 10 см от закоп4аване по талията! срам и си искам формата от лятото! поне де, ако може от младежките години , хахахаха!ама си хапнах ходрата от кускуса днес  ималко от ръжения, имаше и двата вида! ама кой дявол ме караш? да слизам при свеки! тя пък крива в 4ервата днес добре ,4е  е свекъра да я озапти!
такова 4удо никой не може да приеме, гаранция давам, деверът ,ако тръгне да се жени, през девет  планини в десета, тоест в тунис ще избяга,на-малко за да не е жена му под  обстрел! лошо гледа и лоша си е по ген4е! #Cussing out #2gunfire Sick Tired
вили, радвам се за това ,което си намислила, мисля, 4е митака ще се съгласи, но полека и напред, искам да си намерите и вие  своето слън4ице!  bouquet Hug Praynig
дани2, стига и един път непоро4ното да се сгафи! Mr. Green
тонка супер  гадже се заформя твоя сладур! в мароко ще останете дълго ,ама къде там и да се обаждаш ей, бг -мароко! ако искаш и телефони, 4е сте ни по-евтинки от магреба! за да не губиш ума и дума и бг ре4!аз се бях побъркала първата година без да говоря на бг, освен с децата, но и то беше рядко! Peace

# 128
Да правят много хубаво кафе и капучино тук , но са им много малки дозите за българския стандарт.
Малки, ама качествени! На мен едно кафе според италианските дози ми се равнява на 2-3 български. Иначе аз съм страстен кафеман и предпочитам кафето, направено в джезве!. А ако е правено и на пясък ..... тук само на едно място правят такова, но нямам време да ходя често до там.
Вили, незнам какво да ти кажа  Hug Децата са богатство, независимо дали ти си го родила или не - важното е да го обичаш. А какво по-благордно от това да дадеш любов и шанс на една малка, невинна душичка, останала сама. Стискам ти палци, каквото и да решите!

# 129
Ох да ви се оплача пак !
Боли ме ръката явно съм я преуморила от вдигането на Самира и Фатима .
Особено нощно време и сега съм се бинтовала за да я обездвижа максимално .
Не че не ги вдигам пак де щото няма кой , но май така е по добре .
Мърси , кара ли колелото Линда ?
На мен Самира първо на заден ход само си караше колелото и ми беше много смешна .
Днес си намерих един от старите телефони където съм снимала Самира като е била малко по малка от Фатима .
Та се шашнах от приликата им като са на една и съща възраст .
Разлика има само в прическите и в очите .

# 130
Дани , няма да забравя като дойдох в Италия .
Пристигнах сутринта в 8-9 във Верона и докато стигна до града в който ме чакаше половинката ми се лутах цял ден по влакове и гари .
На края успях да хвана последния влак за там и при пристигането ми в 23 и нещо часа мъж ми реши да ме покани на кафе .
Аз естествено приех и след няма минута ми подава той една чаша и казва : - Ето за теб !
При което аз го поглеждам много странно защото след като видях съдържанието в чашата си помислих , че ми е оставил да му допия кафето .
Той обаче започна да се смее и както и да е изпих си кафето , и се прибрахме .
Но никога няма да забравя колко малко ми се стори това кафе .
Друг е въпроса , че от него и от превъзбуда от пътя и срещата ни не спахме цяла нощ  Embarassed.

# 131
  • In a surreal moment!
......и след 9 месеца гушнахте Самира ...ако е така , ми то като на филм , ехааааааа.... . Я разкажете и вие какво ви се случи като пристигнахте за първи път и мислехте ли , че ще останете завинаги там . Мене шефа като ме заведе за първи път у техните беше за Димитровден . Затвориме в хола при баща си и готви 2 часа в кухнята - кюфтета Simple Smile   А баща му беше болен и не говореше много - седяхме и мълчахме , а аз така се бях изблещила , че като случайно се видях във витринката на секцията не се познах и се стреснах от себе си . А  по Коледа ме доведе тук - у баба си и дядо си - черпиха ме със суджук и винце и ме натряскаха - колкото да са ми краката като ластици де , не е имало падни-стани . Заблудена ли бях , кьорава ли , видя ми се като царски палат Simple Smile  уфцъ....

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 15:09 от Другарче

# 132
А не беше така Другарче !
Много опити правихме цял месец и половина гимнастики и нищо .
Аз след това не издържах да стоя в Италия и се върнах при мама .
Така повече от 7 месеца само по телефона общувахме след това мъж ми намери квартира и ме викна да сме си пак двамата .
Около 2 месеца след това забременях , но направих спонтанен аборт и така .
Без документи и с много страх в душата не отидох на лекар .
Едва след време стана това със Самира !

# 133
  • по пътеката
хахха , вили, аз какво да кажа, като даже не знаех реален ли е мъжа ми или не! не се бяхме виждали и отивах в напълно 4ужда и непозната страна, само с два езика и добра комуникация с хора и нащрек като стар агент от цру! Mr. Green #Crazy

# 134
  • In a surreal moment!
ех... пак е интересно и с хепи енд , ама.... живота е вълнуващ и повече от филм ....дано и третинката да дойде по живо по здраво Simple Smile

Марси - ти ме утрепа , душе ....лелеееееее - интернет либов или телефонна - малииии - като моята приятелка в Малта , дето ще ражда около новата година ...

Общи условия

Активация на акаунт