~:~ 41 ~ Арабски делници ~:~

• 20 820
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
мАрси ,аз не разбрах много  newsm78 как не сте се виждали   

дАни ,вие къде сте се запознали Hug

Аз пък  като дойдох първия път тук бяхме вече женени и бях в 6 мес със голямата
Веднага ги разбрах   какви са   Sick и си викам  взимай си куфарчетата и изчезвай  докато не е късно Crazy Thinking  После му казвам че май ще е по добре да поучи малко и го навих да завърши аспирантура   и останахме още 4 год в Одесса   После хич не ми се връщаше ама както и да е Две години бяхме с майка му и брат му с две деца почти като възраст на Сафия

Като не ми харесваше нещо се правих на ударена и че не разбирам и се затварях в стаята ни

То  като не разбира човек езика по добре вижда само по жестове и интонация  Ама казвам му кой какъв е ама той де да слуша   Whistling

След време се преместихме от там и живеехме отделно като изключим една от сестрите му и майка му от време на време

Нали сте чували за бг инат  Mr. Green

Най накрая  сме отделно и сами и добре Няма кой да те баламосва защото тя истината и през 100врати да я затвориш пак излиза на яве Колкото  да се правиха на добри и важни аз ги познах кой колко струва     
 Малко жалко че мъжа ми го разбра късно и проблемно за него но му стана ясно че освен Аллах и нас никой няма  да го погледне ако е в нужда

Аз днес от аеробик няма да опитам  #2gunfire

Сега тати си почива и в 15ч заминава а урока е в 16 ч  Щ е   ходя да преспивам малкия и после ще   мия градината  че прането ми няма да го простирам в прахоляк де  hang

Млн  и аз като Дтти бавно загрявам 
Чак сега се сетих че когато Сафия беше на втория месец  и бяха излизли пъпчици и никой не се досети от какво е После ми светна че са от меда и ядките Накой ми каза че добавяли кърма Да не сте прекалилис шоколадите   мила  Не вялвам да е алергия на белтъка защото щеше да има диария   Нали ни я захранваш още  newsm78 newsm32

Мария   има ли ефект от диетата ти

Дани пускай още капочино само ще го гледам  а се включвам чак утре    morning
На всички   

Фи  амани лилля

# 136
Свеър , мъж ми го видях в кафето под кооперацията в която живеехме на времето в София .
Беше с гръб към мен и в лице изобщо не знаех как изглежда .
Качих се у дома оставих си багажа и казах на майка , че слизам в кафето под нас , защото съм си харесала едно момче .
И тя веднага пророкува , че ще се омъжа за него ! - е така и стана .
За ободряване !

# 137
Вили мила  Hug Слушаи сърцето си ,вземи за да ти даде и господ съм 4увала. Heart Eyes
Вие си знаете  наи-добре,но няма по голяма радост от де4ицата,а и сега като 4ета положението на домовете в Бг, място не мога да си намеря.Мисля си нещо,дано да го осъществя акто се прибера Praynig
А  по Коледа ме доведе тук - у баба си и дядо си - черпиха ме със суджук и винце и ме натряскаха - колкото да са ми краката като ластици де , не е имало падни-стани . Заблудена ли бях , кьорава ли , видя ми се като царски палат Simple Smile  уфцъ....
пробвали са те колко носиш,нали си македонка  Joy

Дани теб те признах,вие на бързо набързо се взехте нали HugКак ти е ръката?
И тук пих еспресо и щях да пукна  Crazyкапу4ино така и не заоби4ах Wink
Свеяр по късно ще ти пиша Hug Хубаво е,4е сте се отделили и нямаш ве4е главоболие с "близки" Laughing
Не захранвам малката,на смесено е.шоколад си хапвам както обикновено,мед не съм.За сега и няма нищо,но я наблюдавам Simple Smile

Марси,голяма любов ще да е било,що си се грабнала да заминеш.Съдбата ви събрала и резултата е много красив.Да ти е жива и здрава Heart Eyes

Дани 2 интересно ми стана за кафе приготвено на пясък?Какво преставялява или аз нещо не разбрах newsm78 пожелавам ти приятно прекарване с родителите ти  bouquet

Тони много е сладък мал4о и колко е пораснал Grinning

Мария днес са продавали билети в Абу Дхаби.И на мен ми харесват някои негови песни.
Ако правиш баклавата да свирнеш,да я дегостираме и оценим LaughingСъжалявам за приятелката ти Cry

Борим се с памперса у дома.Да не ви кажа,4е днес си изкарах акъла.Намирам Халед в спалнята да държи нещо кафяво наподобяващо "кака" в едната ръка,а с другата си пипа боксерките Shocked Shocked Ау какъв вик нададох,но се оказа,4е е  пластелин,кафяв на сестра му Joy
Отивам да се опна,днес е пицен ден и хи4 няма да мисля какво ще готвя Laughing

Hug

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 18:17 от mln

# 138
МАРСИ направо ти се 4удя как си се решила да заминеш newsm78
ние се познавахме няколко години преди да се оженим,и преди да заминем за сирия ми каза там нямало ток и живеел в забутаноо село и най големия майтап беше когато влезнахме в сирия е имало някаква повреда и тока беше спрял,сутринта когато станах и излезнахме -забутаното село се оказа с асвяалтирани улици,аптеки и т.н принадлежности,а и на 15 мин от дамаск/ние бяхме забравили 4антата с дрехите на муфи в рейса и ходихме да купуваме нови/абе емоции,аз поразбирах арабски но не можех да говоря и се правих 4е изобщо не вдявам и понау4их доста неща
някой беше попитал за свеки-има я в новите снимки
сами преди малко изкъпа даяна защото преди това я беше напънкарила и и беше сложила и гел
Тони много му ходи новата подстрижка на Тарик Heart Eyes
Другар4е напълно те подкрепям Hug,а може след това ако е рекъл господ и свое да си имате Praynig
а забравих да се похваля подстригах се на етажи,но не съм се снимала
добре дошла на ПРАВДА

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 19:46 от dtti

# 139
Здравеите момичета! Случаино попаднах тук ,но неслучаино ви поздравявам--и аз съм арабска снаха и маика на две българо-арабчета.Приятно е с вас-убедих се след като прегледах темите дотук.И понеже живея ту в БГ, ту в Сирия--маи и аз сам полу-полу:))))

# 140
Мархабан, мацки   bouquet
Пепи, дай Боже каквото и да решите да е за добро и да сте щастливи! Аз врънкам майка ми да осиновим едно момченце от нейното училище, но то си има майка ( която през ваканциите го праща да работи и му взима паричките ). А то, милото въобще не е за ТВУ. Толкова е добричко - все рисува за Тарик картинки и всеки път като се види с някоя стотинка иска да му купува вафла..
Току що майка ми ми каза за един бисер на един неин ученик  Laughing. На въпроса колко са братята Кирил и Методий ( става въпрос за ученици, които не могат да четат и пишат) един отговаря  : ТРИМА!! Кирил и Методий и .....братските народи  Crazy  Joy   Joy

Миле, ние пихме кафе на пясък в Трявна. Дани2, и ти ли там си пила? Ето:

Лека вечер на всички  Heart Eyes

# 141
Сания, Правда , добре дошли  Hug  Hug!!

Свеар, Манел ,мерси за линковете  Hug. Тарик не помръдна докато гледа азбуката, а после преминахме на детските песнички  Laughing и танци (ако може да се нарече танц приклякване и пляс, пляс ръчички  Laughing). Ние вече склоняваме глаголи  Laughing
Миме, паднах от смях с това за Робин Уилямс  Joy ..забравих да питам Халид за подробности..

# 142
  • по пътеката
светле,деси-  то наш?то го няма никъде и още се 4удя на куража си! наистина е  мактуб! и изобщо не е било лесно да си обърнеш живота на 360° !надявам се да е било за добро!знаех, 4е няма да е лесно, беше ми казано то4но кой какъв е ,какво да о4аквам и какво не! и спази уговорката, дойде с леля си, и го е било страх, 4е мога да се врътна и да кажа: връщам се!не е лесно, в труден район съм, не са лесни нито хората, нито отношенията, нито живота! не се оплаквам, то4но, защото бях готова да приема неудобствата и проблемите! това е една филисофия за мене да се ожениш за арабин- или си готов да го следваш, дори и в пустинята,или ако не можеш да гледаш слънцето без о4ила, се откажи навреме!  Hug
добре дошла на саня!сирийките  се умножавате!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 ме4та я си за една мама от алжир! намерих една бг  в алжир, но е  по4инала през 1987 г ,а е отишла през 1963 г и има две деца, говорих със сина й, перфектен бг говори и си оби4а бг и си ходи редовно там! била е лекарка в алжир (столицата)! аз ли4но се прекланям утре пред паметта на тази жена ,дръзнала да отиде в една от най-трудните за живот арабски страни! и най-ве4е в тежките годините след войната в алжир!лека й пръст!  Praynig  bouquet
ако има тема за тунис, непременно, ще вклю4а и алжир за опознаване,там има много мъка и болка и много красиви и 4естни хора, които още се борят!отплеснах  се, но ме хвана музата!

а да, мерси и от мене , линда у4и от линковете, 4е се къса! супер  сте!ако има още попиваме без замисляне! и повтаряме групово, хахаха! Crazy

# 143
здравей Саня-в коя 4аст на сирия ходиш,аз съм до дамаск
някой 4увал ли е нещо за сватето-ДИДОНА newsm78 newsm78 newsm78

# 144
  • по пътеката
да, 4ухме се ли4но по гсм и ще й звънна вероятно утре, да знам новините й! местят се в друго жилище и няма нет и телефон, та я 4акам и аз за темата за тунис  да се уговорим, кой какво!

# 145
Здравеи мила  Simple SmileДТТИ! Имам роднини в цяла Сирия но наи-вече живея в Дамаск---Мъзе и Джарамана---а в хубаво време и в Гута

# 146
Добър вечер !

svear , да ти отговоря докато не съм забравила .Дано само да не те подведа , защото мъж ми купува подправките и не съм 100 % сигурна. Бахар е смес от:
 индийско орехче
черен пипер 
малко кимион
бахар
канела
карамфил 
сомак
Ако някой знае със сигурност да сподели  Praynig
Цял ден съм по улиците и сега уж готвя.Седнах да беля картофи, трябваше ми половин кг., а аз обелих два.Божее, колко съм отнесена просто не се понасям.Никога не върша едно нещо.Докато белех картофите говорех с детето, гледах телевизия и се мислех какво имам за вършене утре.Когато слязох на земята ми стана лошо, няма такъв шемет като мен  ooooh!.
Пак ще пиша, че сега трябва все пак да вечеряме  hahaha.
Правда, Саня -Добре дошли   bouquet !

# 147
САНЯ ще се окажем съседи аз живея на 5 мин от жарамана в дер аласафир,когато пак отидеш там се обади ще се видим

# 148
Ex какъв лаф си отворихме днес !
Ми кажете , че италианското кафе така ви действало бре все такова ще приготвям сутрин !
Сания , добре дошла и на теб при нас ! Hug
Чувствайте се удобно момичета !  bouquet
Мърси , ти бая по геройски си се дала от мен ! Joy
Аз както напомни Миленка , не съм се церемонила много и бързо се взехме .
Но като отидох в Мароко , с мъж ми само се карах дали да се гримирам или не . ooooh!
Според него като се гримирам и помен няма от европейка , пък той за такава се бил оженил  Whistling
Ще ме убие с неговите заключения . newsm78
Ръката ме боли още , но ще мине няма къде да ходи .
Знаете ли дали може да се правят снимки на зъби по време на кърмене ?
Дай боже да имам кърма де , че не ми се мисли иначе  Tired
Веси , браво на теб мила учи и заради нас !
Аз тук имам едни разговорници , та поне от там да понауча нещо пак ще ми  е от полза .
Лошото е , че за повечето неща за които съм питала все са се оказали коренно различни в мароканския диалект .
Е нямам избор ще трябва да си налягам парцалите и аз над бумагите .

# 149
Манел , голяма скица си !
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт