ВеликоБритания, 11-та празнична

• 17 859
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Аниджи, стискам палци за скана всичко де ОК с бебоците. Нямам идея 3Д колко струва? Не съм правила такова нещо. Те по принцип пола го познават в повечето случаи, но винаги има едно 'ако'.
Мери  , най-после някой да подхване темата за Х фактора.  Simple Smile Бях решила, че никой не го гледа. Между другото моя фаворит е същия като твоя. Определено се откроява и много ми допада.
Ние избрахме и още едно учулище и то ще е второто в списъка ни. От това училище също потвърдиха, че трябва да чакаме да получим някаква форма от общината и след като я попълним трябва да я пратим в Shire Hall. В нея трябвало да пишем на кои училища сме се спряли и да посочим това, в което най-много искаме да учи детето и те вече разпределяли кой къде ще бъде. Та сега чакаме. Някъде до средата на декември трябвало да дойде. Училището като база е хубаво, а и има занималня/или както там се казва/ след 15.30, което е идеален вариант за нас. Но все пак това училище не ни е първо в списъка, но има още време да решим.

# 121
Ще искам и да ме насочат и за 3D скан.Чувам че бил към 150 паунда някой знае ли нещо по въпроса?

Аниджи, виж линковете по-долу за цени, намерих ги когато и аз като тебе се чудех дали да отида за 2ри път(първия 3D/4D скан направих в София, когато бебока беше на 13 седмици. Страхотно внимание, повече от 1 час ни гледаха Grinning), но в крайна сметка така и не намерих време...

http://www.proscan-uk.com/index.htm - зa Nottingham
http://www.babypreview.co.uk/ - зa Derby

# 122
Благодаря за линка разгледах го ще го покажа и на мъжлето като се прибере от работа.Аз болницата я знам ние сме и горе долу редовни посетители.

# 123
Много се извинявам,4е нахълтвам  в темата ви , но имам спешна нужда от съвет!
Моя приятелка си е в БГ за 2-3 месеца,но не си е взела достатъ4но мляко за бебка,която е на 6 м. За момента е на Caw & Gate 1 и 2 . С кое мляко може да го замести в БГ ? Нутрилон , Хумана , Хип , Милумил ?

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 15:39 от pepeliashka

# 124
Aniji.....HAPPY BIRTHDAY  newsm51

здрава и много щастлива с хората които обичаш,весел празник и наздраве от мен!  cook

( и ти като мен не казваш ,ама случайно те видях .... ,моя рожд.ден беше вчера : Simple Smile)

# 125
  • София
 newsm38
Хайде тогава честит рожден ден Аниджи и на теб Хариет!
Бъдете много щастливи!

Хубав ден!

Пепеляшке, немога да ти помогна, но можеш да попиташ в подфорума за кърмене и захранване, мисля че имаше форум за изкуственото хранене, дано получиш нужната информация.

# 126
Благодаря ви момичета.То не е и специален рожден ден затова си мълча надявам се да не сте на диета за виртуалната почерпка

Да ви е сладко и наздраве
harriet TJB със закъснение Честит Рожден Ден и на теб надявам се да си изкарала добре празника. Peace

# 127
  • Пловдив сега England( Farnham)

Aniji i Harriet   newsm59 !!!! newsm38

Da ste  zdravi predi vsi4ko,  mnogo happy i leka bremennost, makar i sas golqmo zakasnenie.

P.S  Mnogo Sorry , no nqmam, nito kredor nito kir. na rabotata Embarassed #Cussing out
  Aniji Uj vse se staraq, ako ne da  pi6a pone da 4eta ot vreme na vrene ,no maj sam propusnala novinata za bebetata. O6te vednaj 4estito smile3525 mnogo se radvam.
Az sa6to hodih na scan v Bg predi 1 sedmica i tam za 3-4D mi vzeha 70lv, taka 4e ne znam kolko e tuk kato cena. Ti me vodi6 v bremenosta az sam v 15 sed.
 Pozdravi i  hug

# 128
 Благодаря момичета Simple Smile, да отбелязохме рожд.ден ама малко набързо ,че нашия татко чете усилено за изпити и не му е много до наздравици Wink...но ще наваксаме след тях...
 (за сметка на мен се надявам аniji да го отбележи по достойно ...и да почерпиш и бебоците ама по малко ..че после да не почнат и те едни танци.... Grinning)

# 129
Aniji and  Harriet честит Рожден Ден!!! Да сте здрави и живи, и много щастливи , най- важното, пък всичко останало ще се нареди както му е писано.   bouquet  bouquet  bouquet

Диди
, long time no see. Как сте? При вас доста неща са се променили, какво правите?  Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, я кажете кой изритаха миналата събота от Екс Фактор? Аз освен Рай..., ъм момчето от Уелс нямам друг любимец.

И пак да си кажа  тук в английската тема, не мисля, че английското образование е чак толкова лошо. Не смятам, че Лондон е Англия. Имам една дузина познати завършили така да се каже селските училища и приети и завършили ОксБридж. Пък останалите не отстъпват по образование и степен на интелигентност и обща култура на първите по никакъв начин.(това вкл#чва професионалното развитие).

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 20:23 от miravmbd

# 130
  • Bristol
Честито на Aniji и Harrietnewsm51 Извинявайте за закъснелите поздрави  Embarassed
didalex, много промени около теб, а и ти отдавна не си писала! Леко бременеене  Hug
aniji, а защо толкова искаш да знаеш пола? Тъй или иначе, вече е късно да се правят рекламации  Heart Eyes
Мира, най малко гласове събраха две от групите на Саймън, Hope и Futureproof. Саймън избра да си отиде Futureproof, момчешката група.

# 131
 Мери сега като се загледах ...и моите деца са родени януари и май    хе хе ,сега остана и датите да улучим Grinning

# 132
didalex Честито и леко бременеене.Много се радвам за теб.Тук сме няколко бремени момичета та ще си даваме взаимно кураж.Казаха ли ти какво ще е?
м_е_р_и  то зата за рекламации е късно,но поне ще знам какви ги е свършил моя Whistling навила съм се за момче и момиче и това си е.
harriet TJB Ходихме с още едно семейство до съседното градче на китайски ресторанти познай кой беше зад волана TiredОт ресторанта се прехвърлихме в една кръчма до нас и така до 12:00 часа горе долу.Тази вечер съм решила да си отворя ботилка с червено вино ида омешам с малко лимонада/нали не мога да пия в момента заносвам само виното/.Днес ми е едно сънено и съм една крива не е истина.
Надявам се поне виде да сте в добро настроение то и дъжда дето валя не ми помогна де Peace

# 133
Aniji, Harriet, със закъснение, но все пак Честит Рожден Ден ви желая Tada. Бъдете здарви, много щастливи маики и съпруги.
   Аз още съм в БГ Confused, но все се надявам Януари да потеглям към Лондон. Още нямаме новини от банката дали е одобрила къ6тата и това неведение адски ни изнервя. Много бавно става да му се невиди smile3516.
 Didalex, честита ти бременност preggo. Да е лека, спокоина и здарво и хубаво бебче накрая  love001.

Лека и спокоина нощ ви желая момичета.
  bouquet

# 134
  • София
Здравейте момичета,
Сигурно ви е писнало от емиграционно-правни въпроси и можете с лека ръка да подминете питането...
Четох в бг хелпа, но там не са толкова активни като вас и неполучих много инфо.
Интересува ме следното нещо.
Таткото сега е там като селф-емплойд, ние ако заминем догодина, аз ще имам право да работя и като емплойд нали така newsm78...
Та от гледна точка, че съм майка, как ще е по-добре, и още по-точно да задам въпроса - когато детето е болно, и аз искам да си остана вкъщи да го гледам (не ме интересува дали платено или неплатено), имам ли право на отпуска когато ми се наложи (винаги когато ми се наложи)? без това да ми създава проблеми.
Как е по-добре да работи една майка - като самонает или като нает на работа от работодател, и въобще имам ли други варианти?
Ако някой даде някакъв линк за разликите между двете или правата и задълженията на единия или другия ще съм мнооого мноого благодарна.

И пак се извинявам, че оскучавам темата с тия въпроси.
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт