ВеликоБритания, 11-та празнична

• 17 854
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
СТАРДЪСТ,какво си завършила в БГ? Кой Кеймбридж изпит си минала? Ако само езика те притеснява, се хвани като волънтиър някъде, за да добиш увереност и да сложиш английски опит в СВто си.

Аз като дойдох за първи път в Англия (при все, че в България общувах ежедневно на едно средно ниво и)  изживях такъв шок, не си е работа. Мисля, че е до човек, гледайки как на други хора, ама хич не им пука)

бих се хванала като доброволец, но имам бебе на 4 месеца на кърма и батко на малко под 3г., който още не е тръгнал на градина. не искам да тръсвам такова малко бебе на някой да го гледа и да го отбивам от сега, въпреки, че баща ми е чудесно nanny. сега записах един курс пак към кембридж, ходя 2 пъти в седмицата, защото контактите ми се ограничават до пазаруване и разговори с други майки за деца ...
иначе завърших немска филология и журналистика в бг. надявам се за в бъдеще точно с езика да си намеря работа, но английският ми също трябва да е перфектен,  не на ниво памперси, млека и кое бебе колко пъти се буди нощем. за разбиране - нямам проблем, но понякога по телефона моля да ми повтарят ...

# 166
Stardust, хвърляй по един поглед тук http://www.toplanguagejobs.co.uk/
Един език е винаги предимство, пък два и три отварят повече врати.

Според мен добра работа можеш да си намериш ако си ниво минат изпит на  Кеймридж Адванс -Профишънси + самочувствие.

Алиса, най -вероятно да грабна Калина и Алекс  и да отидем в Hameleys.  Embarassed Laughing После на екскурзия из Лондонското подземие. Ще обиколим всички тунели точно за една седмица, централната ще я минем за една сутрин Laughing Следобеда в Covent Garden Wink Ще превърнем Калина във върл фен на Лондонското Метро и за farewell and thank you подарък ще и дадем Underground Ernie Flutter

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 19:44 от miravmbd

# 167
  • София
GI, много сте хубави, искрено ви завиждам  Hug

ПумпалкеFlowers Sunflower лека и пълна с приятни емоции бременност! Радвай се на всеки подобен момент, води си дневник, после ще ти е много интересно. Успех!

Стардъст, щом си го учила толкова много значи го знаеш, просто го изкарай на показ. Тука борбата е със самата теб, пожелавам ти самочувствието, което ти е нужно. След някой друг месец и на мен много ще ми е нужно. Стискам палци.

# 168
GI,ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! Да расте здрав и силен мъж!
И двамата изглеждате страхотно на снимките!
   bouquet

Нашата фамилия заминава за Бг. тази събота.
Смятам отсега да си отям предКоледно!  Mr. Green

# 169
Благодаря на всички мами за милите пожелания! Колкото телефони и е-maili изписах от вчера на сам.. да споделя с приятелки!
Каня се да поръчам лютеничка и някой други  български вкусотийки(по принцип не съм любител на сладко, ама  много ми се хапват вафли Боровец)от сайта: http://www.bulgarianfood.co.uk/catalog/shipping.php   и искам да ви питам вие дали сте го използвали.Аз така или иначе съм си наумила да направя една поръчка, ама да кажете годни ли са нещата за хапване, да не са стари!?

# 170
 и аз хапвам вафли боровец Simple Smile... и не само Confused. ние редовно ходим до склада  да си вземаме разни неща,да ти кажа случвало се е някой неща срока им да издиша Wink,но не е практика.по принцип всичко си е наред.щом си в лондон ,ако имаш как отидете на място но ако не можеш ...по нета.

# 171
Aми аз вече напълних количката, че нямам възможност да отида до склада.И поръчвам, че ми се хапва туй-онуй.А пък се надявам всичко да е ок, че хич не ми се занимава да правя рекламации и тн.т.

# 172
Пумпи отдавна не съм поръчвала от сайта, но винаги са били много изрядни в опаковането и изпращането.  Peace

# 173
  • Bristol
GI, я каква си усмихната Wink А снимката с двамата разбойника, баткото гушнал бебо на дивана, е просто класика!
Мира, не е ли много високо това ниво Профишънси  newsm78
S T A R D U S T, след като положих FCE, нивото преди Advanced, започнах административна работа, разбира се, неквалифицирана. Та зависи в какво се целиш, за по-професионални цели определено Advanced level. А Профишънси знам, че е за учителите по английски  Thinking
Pumpalka, страхотно изживяване е това  Heart Eyes И аз с нетърпение чаках моите сканове, особенно този в 20-та седмица, за да видят пола на бебето. Така и не ми казаха категорично какво ще бъде и до последно я имаше тръпката  Crazy
За бг магазина, само 2 пъти сме поръчвали, но и двата пъти бяха ПЕРФЕКТНИ Peace
Алиса, май Париж ти е слабост  Flutter

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 21:42 от м_е_р_и

# 174
Mери Профишънси е високо, но не е чак толкова високо - ниво Английска фиология. За живял в Англия и общувал активно на английски човек, с малко труд и една добра основа не би трябвало да има проблеми да го вземе изпита. Хора, които се явяват на Адванс  едновременно се явяват на профишънси и ги взимат изпитите. (е кара се паралелен курс за подготовка де Confused)

# 175
  • Манчестър
Според мен няма значение какъв курс си завършил по англииски и тн,а умееш ли да комуникираш, да използваш езика.....ако наистина се целиш в high fly job тогава определено според мен ще ти трябва доста добро ниво на писмен англииски.
Аз лично като доидох преди 15 г знаех 100 думи ...........започнах в един магазин - customer service и  с акцента си и оскъдния речник бях атракцията на магазина......но това хем ми помогна да почна да говоря, хем след 6 м ми даде ново самочувствие като ми предложиха sales managers позицията......англииския хич не ми беше на блестящо ниво......но с вестници,ТВ,интернет + някоя книжка от БГ и с добро желание езика се научава......после и със следващата ми работа........факта,че си завършил курс по англииски не знам си кое ниво няма да ти даде някакво голямо предимство за позиция..

# 176
Гледах предаването "Часът на мама" по Btv.Темата беше за водното раждане и аз доста се навих.Та интересно ми е дали има някоя мама тук, който да е раждала във ваната?
Лютеничките и вафличките днес пристигнаха и всичко е срок на годност- много съм доволна!
аniji чакам цял ден с голямо нетърпение да кажеш дали се видя пола на бебоците!?!

# 177
О да видяхме ги ама акава мъка беше за едното провесиха ме с краката на горе за да могат да го хванат и да го измерят много шаваше.Заключението беше Момче и Момиче.От сега нататък почват да ме викат на скан на всеки 3-4 седмици.Видяха се бъбреците,стомаха,пръшчетата/ръце,крака/на едното даже и езичето се видя като се мърда.Момиенцето неше като гимнастичка кракът почти беше в устата.Намирисва ми на Олимпийска златна медалистка след време Grinning.Момченцето е типично за рода на мъжлето шава не се спира.Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 178
Супер!!!
Много се радвам за теб! Ти и без това искаше да са шаренки! Разнообразието ще е голямо!
Много често сканаове, чак блажено ти завиждам, че ще си ги  виждаш!Абе важното е да са добре!!!   bouquet

# 179
Често защото са две иначе нямаше да стане PeaceИ да не бяха така рекламации не се приемат. PeaceЩяхме да пробваме докато улучим заветната комбинация Blush

Общи условия

Активация на акаунт