ВеликоБритания, 11-та празнична

• 17 857
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
GI честита рожба,да расте жив и здрав и много да ви радва!  bouquet

# 151
Aniji Heart Eyes, благодаря за поканата, но по- голяма вероятност има да се видим в България, отколкото в Англия Laughing (Толкова трудно - подвижни сме, освен ако вие не се домъкнете насам)

Я кажете девойки, кога планувате пътешествия до Родината? Някакъв feedback за Easyjet дестинация Б-я - Англия имате ли?

# 152
  • На село (близо до Лондон)
Anji ще празнуваме как съм уцелила твоят рожден ден Wink. Мъжът ми е на 4-ти и неговия го изпуснахме за малко  Laughing, че той се беше притеснил да не му "вземем" деня
Малко снимки:
http://photos.walmart.com/slideshow/AlbumID=19037032/PictureID=5 … 75594/t_=13175594
http://photos.walmart.com/slideshow/AlbumID=19037032/PictureID=5 … 75594/t_=13175594

# 153
GI трябва ли човек да си отвори акаунт за да има достъп до снимките?  Simple Smile

# 154
  • Bristol
GI, честито smile3525! Тъкмо се наточих да гледам новородено, но нещо при мен не зарежда Sad
miravmbd, преди 2 седмици попаднах на супер цени на Easyjet за февруарската ваканция, под 100 поунда бяха! Но докато се чудим с мъж ми, днес проверяваме, вече са по 150 и решихме да пропуснем ските тази зима  Rolling Eyes

# 155
  • Манчестър
Aniji Heart Eyes, благодаря за поканата, но по- голяма вероятност има да се видим в България, отколкото в Англия Laughing (Толкова трудно - подвижни сме, освен ако вие не се домъкнете насам)

Я кажете девойки, кога планувате пътешествия до Родината? Някакъв feedback за Easyjet дестинация Б-я - Англия имате ли?

чакаи малко де,много си припряна,те почнаха оня ден... Grinning..иначе моя приятелка ще идва и и купих билет с тях - 20 Дек - 11 Януари за 80 лири.

# 156
Сори  Embarassed, втори опит за снимки

http://images.photos.walmart.com/232323232%7Ffp37%3Dot%3E2336%3D … 4%3A63%3A89ot1lsi

http://images.photos.walmart.com/232323232%7Ffp38%3Dot%3E2336%3D … 63%3A%3A%3Bot1lsi

дано да се виждат сега Wink

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 18:54 от GI

# 157
GI, да ти е честито мъничето, бързо възстановяване ти желая, а бебчо-да се научи бързо да спи през нощта.

Мира, няма да си ходим тази година за Коледа след миналогодишните перипетии, нашите ще идват. Билетите бяха супер евтини, ама ги купих през август. Ох, и аз ще имам веднъж дете-гледачи по празниците, ура. (Пък аз като благодарност ще ги разходя до Париж.)

# 158
GI,честито бебче!Пожелавам ти да е здраво, за да си ти щастлива!

А аз да се похваля, че днес съм в абсолютен транс от щастие ( подобен на този, който изживях, когато разбрах, че съм бременна!
Видях си бебчето, най-накрая!И си има всичко!И много шава!И има много хубав профил!И едно ми е опиянено от радост!  Heart Eyes
Ох нямам търпение до другият път, чак на 18.01.2008!

# 159
чЕСТИТО БЕБчЕ, GI, ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА, щАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО РАДОСТ!

ние тази коледа и нова година ще си останем тук, не ни се иска в студовете да се мъкнем с две малки деца.
относно изиджет - свекърва ми тази събота ще пътува към бг, а баща ми ще идва да я замества същия ден със същата компания, така че най-рано тогава ще мога да дам фийдбак.

момичета, какво ниво английски трябва да владее, за да можем да работим интелигентна и добре платена работа тук? имам предвид работа в офис, като се започне от PA ... учила съм какви ли не нива английски в бг - към у-ща европа, един изпит към кембридж държах, но като дойдох тук бях в шок и трудно разбирах бритиш инглиш ... мисълта ми е, какъв курс трябва да изкарам тук, за да съм конкурентноспособна на пазара за работа?
някоя от вас карала ли е от тези курсове, които са дистанционни? до колко са добри?

Пумпалка, честитоооооо бременност! пожелавам ти да е лека и щастлива и накрая най-прекрасното бебе !!!

# 160
GI, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! ДА ВИ РАДВА МНОГО МАЛКИЯТ МЪЖ! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ЗДРАВЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ!
bouquet  bouquet  bouquet

# 161
GI, прекрасни юнаци си имаш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. На колко е годинки големия ти син? Голям сладур е, а Денис е едно много сладко бебе- пу - пу. Май, че прилича на мама Simple Smile

Наистина цените на Easyjet са много съблазнителни. Дано да поспаднат още малко. Гледах на Бритиша цените са 80 лири само в едната посока за лятото. Аз най- накрая реших за дати и време. Плана ми е да отида за 4седмици лятото. Иначе стреса и напрежението не си струват за по- малко. 

Алиса, аз имам предложение към теб. Следващия път, когато имаш нужда от бейбиситъри ме имай в предвид. ЗА една седмица в Лондон на пълен пансион и разходка до Париж не бих се и замислила за минута. Аз си поемам пътните до Лондон и джобните. Ще взема и Алекс да прави компания на Калина.  Wink  Grinning

Пумпалка, наистина е голямо вълнение да видиш мъничето на скенера за първи път. Аз тогава осъзнах, че съм бременна и наистина имам бебе в корема, до преди това ми беше едно нереално и измислено. Heart Eyes Много приятни вълнения.

Мери, лятото в България на слънце, море и планина. Зимата на топло в Англия Grinning Wink Лукс.

СТАРДЪСТ,какво си завършила в БГ? Кой Кеймбридж изпит си минала? Ако само езика те притеснява, се хвани като волънтиър някъде, за да добиш увереност и да сложиш английски опит в СВто си.

Аз като дойдох за първи път в Англия (при все, че в България общувах ежедневно на едно средно ниво и)  изживях такъв шок, не си е работа. Мисля, че е до човек, гледайки как на други хора, ама хич не им пука)

# 162
Момичета мерси много за хубавите пожелания  Hug

miravmbd Филип ще стане на 4-ри след 3 седмици Confused кога мина това време...Деннис сега наи ми прилича на Филип-гледам снимките им и сравнявам и освен че е малко по-загладен (с 500г повече от Филип се роди) е абсол^тно същият засега.

Пумпалка честита бременност и леко да мине. Снимката от скана е вълнуваща но за мен най-хубаво беше като изпиташ първите ритничета  Wink. Успех и здраво бебче накрая  bouquet

STARDUST винаги си е шок като дойдеш за първи път и започнеш да говориш с местните. Мога да споделя само моят опит но съвет за курсове, и т.н. не мога да дам. Като дойдох преди 9 години англииският ми след езикова гимназия беше на ниво 610 точки от ТОЕФЛ (по старата с-ма, където трябваше 550 точки за университет и 600 за да почнеш аспирантура) живях в Манчестер и там първите 3 месеца ми беше трудно не за да се разбирам в университета, а по скоро в магазините, тай като говорят с манкуниански диалект. Но се свиква... За интелигентна работа най-вече ти трябват съответните умения/квалификация тук призната отколкото някакво ниво на език; но съответно за да те вземат на такава работа трябва да си комуникативен  Wink . Успех   bouquet

# 163
Оле GI, много съм завеяна. Сега видях в подписа ти рождените дати на двете ти момченца. Embarassed  Той е с два месеца по- малък от моя син Heart Eyes 

Вие започнахте ли с Коледната подготовка? Остават само 6 седмици до заветния ден. Сега като се почнат едни купони, едно преяждане и от време на време препиване Whistling...

# 164
Мира, заповядай. Само да не си погубиш пак младостта из Covent Garden баш в събота. Mr. Green

Хм, Коледа, да:
- Поръчах каквото съм намислила за малките, ще го доставят. Един час проучване, доволна съм от намереното. "Отмет."
- Мъжът ми ще получи уроци по тенис от там, където водя Кали на тенис. 10 минути от моето време. "Отмет".
- Купоните са налице. "Отмет".
- В противовес на преяждането, смятам за няколко седмици преди Коледа да съм на режим, да има после мегдан за растеж, дето се вика. Ще има "отмет" скоро.
- Препиването не ми пречи.

Наслаждавам се още на есента, харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт