ВеликоБритания, 11-та празнична

• 18 106
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
... Преди години бях питала. Имаше отговор: ела, бичим музика и всяка събота става меле. Разбрах го като чалга с бой. Не се затичах да вдъхна атмосферата.

Звучи леко стресиращо, но вероятно има своите фенове Crazy

"Чалга с бой" е добре намерено название, може да се ползва при необходимост от агресивна реклама Mr. Green

Ама....това ли е единственият формат?

не....има си съвсем нормални партита ,където хората просто си пият пиенето и се забавляват-без селянии Simple Smile. ...

# 106
  • UK
имаше един ресторант  Арда- 2  Grinning

# 107
  • Bristol
Вие нищто не споделихте за тоя хелоуин, как мина, има6е ли страхотии???
Беше лудница, както винаги  Crazy Мъж ми е командировка, дойде ми нанагорно подготовката и непрекъснато гонех Жорко да помага. После два дни след партито подреждах  ooooh! А бонбоните още не сме ги изяли  Laughing Не мога да не се похваля, че тиквения пай стана! Правих го по тази рецепта, Pumpkin pie. За моя изненада Ели успешно се вписа в ганга и събра също много бонбони и шоколади. За вечеря съответно погълнаха такова количество сладки неща, че им стана лошо. Ели спа неспокойно цяла нощ, а на Жорко и сутринта му се гадеше още  hahaha
КЛОНКА, аз на такива бг партита  не съм фен Whistling Ей сега се опитват да направят събиране в Бристол в Бг хелп, обаче е мъртвило, явно не само аз съм така.

# 108
имаше един ресторант  Арда- 2  Grinning

сега има и няколко бг кафенета ,дори едно арт  Wink...

# 109
Ох мале обожавам крем карамел май утре пак ще запрятам ръкавите и ще майсторя  cook

# 110
Ох мале обожавам крем карамел май утре пак ще запрятам ръкавите и ще майсторя  cook

ха ха усещам кой бил майстор сладкар Simple Smile....
мъжа ми често купува крем брюле  или тирамису....много са вкусни ама и мноого калорични  Sad
а какво беше това баварски крем newsm78....спомням си че баща ми го правеше .

сега казаха по бг новините че домът в Могилино до 6 мес.щял да се затвори,децата пратени в други домове или в приемни семейства.

# 111
  • Bristol
Ходихте ли да гледате зарята от близо Wink Ние преди малко се прибрахме с децата добре опушени  Mr. Green

# 112
Ходихте ли да гледате зарята от близо Wink Ние преди малко се прибрахме с децата добре опушени  Mr. Green
В събота вечерта имаше голяма заря близо до нас, ходихме. Калина още подскача като куче на циганска сватба; на малкото му хареса. И на мен ми хареса, нищо че към края миришеше като в пъклото.
В петък вечерта може да отидем на още една, пак наблизо.

# 113
Хей,aniji!Как върви бременността?Едрееш ли?
На мен още не ми личи особено много, само ако се вгледаш се забелязва мини коремче.Аз имах до скоро целодневно гадене и често незадържане на храната....но от няколкодни насам се чувствам доста добре, чак се чудя дали е нормално!?
На 12.11 ми е първият скан и с такова нетърпение го чакам!!!Ще пиша как е минало?
Мислим да се местимв най-скоро време, защото в този квартал определено няма да имам нужда от количка, защото няма къде да я карам..толкова пренаселено и мръсно, без паркове, абе гадна работа (става дума за Walthamstow)...И си харесахме  Middlesex или по-точно около Cockfosters,Potters Bar и околностите- зелено, широки пътища, спокойно, много приятно изглежда..
Ето го и въпроса ми: има ли наши мами по тези ширини? Би ми било приятно, ако има такива да разкажат своите впечатления за живота там, или пък да предложат други такива подобни местенца ... и дори да се запознаем!

# 114
Знам,че преди ходиха много албанци в БГ ресторантите и ставаше бой,
но скоро не съм чувала.
КЛОНКА виж тук:
http://www.budilnikparty.com/
http://www.bgyell.co.uk/category/Restaurants/i209- долколкото виждам са 3 ресторанта и кафе.

# 115
Хей,aniji!Как върви бременността?Едрееш ли?
На мен още не ми личи особено много, само ако се вгледаш се забелязва мини коремче.Аз имах до скоро целодневно гадене и често незадържане на храната....но от няколкодни насам се чувствам доста добре, чак се чудя дали е нормално!?
На 12.11 ми е първият скан и с такова нетърпение го чакам!!!Ще пиша как е минало?
Едреем станала съм все едно съм глътнала фудболна топка preggo
Радвай се че не ти личи който дойде в къщи и първо мене гледа колко съм качила чуствам се като някакво животно от зоологическата Crossing Arms
Гаденето ще мине като влезеш в 3-ия месец.Аз слава богу бях добре без гадене но пък как умирах за сън не е истина.Където седна и там заспивах.Аз на 15.11 съм на скан и дано са се види какъв пол са.Ще искам и да ме насочат и за 3D скан.Чувам че бил към 150 паунда някой знае ли нещо по въпроса?
Вече се и усещат като ритат.Чуството е много страно да знаеш все едно имаш пеперуди в корема Peace
Пиши как е минал твоя скан. Peace

# 116
.Чувам че бил към 150 паунда някой знае ли нещо по въпроса?

да толкова е горе долу,аз моя го направих в България за около 40 -50лв. Simple Smile

# 117

да толкова е горе долу,аз моя го направих в България за около 40 -50лв. Simple Smile
За жалост няма как да летя в момента иначе като нищо чудно да бях се грабнала за коледа. Peace

# 118

За жалост няма как да летя в момента иначе като нищо чудно да бях се грабнала за коледа. Peace

споко...и без него можеш да минеш,нека всичко ви е наред на теб и бебоците  пък другото както дойде. Simple Smile

# 119
Заканила съм се и ще отида не заради друго а защото искам да съм сигурна за пола.

Общи условия

Активация на акаунт