ВАРНА - 29

• 17 503
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • Откъм Варната
Вода няма само в Хаспарухово и нейде май по центъра, сестра ми сега доди да се къпе, Пижу вас да ви чакаме ли, да топлим ли хавлиите  Mr. Green

# 136
Кали водата я няма някъде 100 метра под нас Rolling Eyes Чувствам се късметлийка ooooh!

Баня при Калито ,аз предлагам пералня Sunglasses

# 137
  • Варна
А заповядайте и в Младост. Тук даже топла минерална вода предлагаме Sunglasses Wink
 caisa, благодаря ти за обяснението. Мисля другата седмица да се въоръжа с търпение и да тръгна по държавните институции да си диря полагаемото Naughty Може да са 200 лв. само, ама съм решила да си ги взема.

Хайде хубав ден от нас!

# 138
В коя болница работи?

# 139
  • Откъм Варната
Yanina копирай си ЛК и акта на бебо ( за всеки случай, май не ги искаха ама да не се разкарваш) и отиди в кметството дето се водиш по район за таз бележка за родствените връзки, става за 1 седмица, ако имаш парички да си платиш по височка такса мисля че и за 1 ден, после стаз бележка, копието и оригинала на акта за раждане и ЛК отиваш при социалните по район и там на място си попълваш молба, там остава и акта на бебо, който след 2 седмици отиваш да си го вземеш с печат на гърба, а парите следващия месец след 20 число ги чакаш, като имаш всички документи предварително подготвени не ти се налага да се разкарваш по институции

# 140
Ми значи да си направим план график: Първо ще пребегам до DVV да пусна две перални, от там бърз крос до Калина за по един душ и докато се върнем прането ще се е врътнало, и гаааз към нас да го просна. Идилиика  Joy Все пак много ви благодаря за предложената помощ.   bouquet

На мен такова чудо за родствените връзки не са ми искали  newsm78, но аз подавах документи в София.

# 141

Ние ходихме в Майчин Дом.

# 142
ЗдрЪвейтИИИИИИ!
Ние оздравяхме и метлосваме навън от 11 часа! Утре ще се смъкнем (живот, здраве и добро време) до Колхозния. Колята има нужда от ботушки. Сополите са му тип "циганче", щото нощем ги маже и по пижамата! LaughingНакашля от тях, но иначе е 6+!
За 2 седмици сме наддали 700 гр и около 2 см, което ми се струва невероятно, защото преди за 1,5 месеца не беше мръднал и сега - пуф! Сигурно от антибиотика е пораснал?! Shocked
Пижулинке, добре дошла!

# 143
Здравейте !!! Изваинете ме, че се появявам така изневиделица, но имам нужда от помощ! В неделя съм на сватба във Варна, а съм от Добрич, искам да си направя прическа за събитието. Ще бъда във Варна от сутринта в неделя,а в Добрич моята фризьорка няма да може да ме направи рано сутринта и трябва някъде във Варна ! Досега звъннах в няколко салона, никой не работи в неделя! ТАКА, ЧЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ! Ритуалът е в 15.30ч,  най-късно до 14.30ч трябва да съм с прическа !!!! Работи ли някой салон във Варна в неделя, по възможност около центъра ????!!! Пуснала съм тема и в "красива мама" !!! Благодаря Ви, преедварително и още веднъж се извинявам за нахълтването !!!

# 144
  • Варна
Аз ти препоръчвам Арлет. Единият им салон е до Катедралата, а другия също близо до ритуалната. Работят в неделя.www.arlet.bg.  Моята сватба беше през юли и там си правих прическа. Доволна съм.

# 145
  • Варна
Цитат
Здравейте !!! Изваинете ме, че се появявам така изневиделица, но имам нужда от помощ! В неделя съм на сватба във Варна, а съм от Добрич, искам да си направя прическа за събитието. Ще бъда във Варна от сутринта в неделя,а в Добрич моята фризьорка няма да може да ме направи рано сутринта и трябва някъде във Варна ! Досега звъннах в няколко салона, никой не работи в неделя! ТАКА, ЧЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ! Ритуалът е в 15.30ч,  най-късно до 14.30ч трябва да съм с прическа !!!! Работи ли някой салон във Варна в неделя, по възможност около центъра ????!!! Пуснала съм тема и в "красива мама" !!! Благодаря Ви, преедварително и още веднъж се извинявам за нахълтването !!!

Веднага бих ти помогнала, предлагам ти салони ''Красен стил'', има ги в цяла Варна, зависи къде ще ти е по-удобно, бих ти  казала и адрес на някой от тях. Предлагам ти моите фризьори от "Красен стил" в салон над Спортна зала. Работят и със запазен час, което ще е най-добрия вариант за теб. Ако проявиш интерес ми пиши на ЛС.

# 146
много четене, много нещо.. ooooh!
Yanina, наш'то педи за гъбичките в устичката ни препоръча ги мажа с разтвор от 30 мл преварена вода + 1/2ч.л. сода след кърмене, и при нас бързо изчезнаха
iv4ok , честито оздравяване newsm44
и накрая да ви почерпя на голеееееемииииии патерици, Симона порасна 4470
  party023 newsm38 cook beer beer3 beer2  bigdance2
спокойна нощ на всички и приятни сънища[smilie=smile3524.gif]

# 147
Yanina, наш'то педи за гъбичките в устичката ни препоръча ги мажа с разтвор от 30 мл преварена вода + 1/2ч.л. сода след кърмене, и при нас бързо изчезнаха

Без да се заяждам ,ама твойто педи в кой век живее ooooh! Сода на новородено #Crazy

# 148
Благодаря Ви, за отзивчивостта момичета !!!
Yanina   Много полезна информация, Благодаря !!!Запазих си час в Арлет ! Оказа се, че единият им салон е на много удобно за мен място !!! Много съм доволна, че имаше и свободен час !!!
caisa Много ти благодаря !!! Ще се възползвам от информацията която ми даваш при първият удобен случай !!! За сега реших проблема !!!
До скоро !!!   bouquet

# 149
  • Варна
Благодаря Ви, за отзивчивостта момичета !!!
Yanina   Много полезна информация, Благодаря !!!Запазих си час в Арлет ! Оказа се, че единият им салон е на много удобно за мен място !!! Много съм доволна, че имаше и свободен час !!!

Дано да останеш доволна. Весело празнуване! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт