ВАРНА - 29

• 17 497
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • Откъм Варната
и от Малдост се прибрахме пеша до ХЕИ
Ентусиаст си ти  1stroller  Grinning

Търся и други, ама май няма  Whistling

# 166
  • Варна
Кали, аз съм се зарекла, че като се приместим при Марулка и Ивчок щесляза пеша до морската един ден- малко съм откачена, но ще го направя обещавам, ей тъй за казаната дума. Joy

# 167
Момичета,
така и не успях цяло лято да ви уцеля на някоя от срещите Sad
Кажете поне сега като задуха, освен по гостита къде другаде се събирате на лафче и игри за децата?
Ми искам пък и аз да се включа  някой ден Mr. Green

# 168
Каде сте мамита,в това студено време май сте пред печките и не ви е до бг мама,да не говорим ние от Аспарухово на какво сме подложени заради тази авария ooooh!
За събиране на варненки и аз съм за,ще ми бъде много приятно да се запознаем и да си ходим по гостита в студените дни.
Лека съботна вечер. Hug

# 169
  • Откъм Варната
Опа здравейте, днес бяхме на форумски рожден ден от отчетните, октомврийчетата си направихме купон в "1001 приказки", 7 деца вилняха лудяха, Митака накрая толкова капна че заспиваше прав, ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190986

Таз вечер сме при наще в Аспарухово, мислех да вземем количката и утре да се разходим в квартала, ама кофти времето и я оствихме в нас

Иначе за среща винаги сме на линия с Митака, стигаме навсякаде пеша и с автобус, разстоянията не ни плашат, при добро време сме все на вън

# 170
  • Варна
Днес е супер гадно време с този дъжд дето вали цял ден, а и така са се покрили улиците с вода, че направо е кошмарно. Днес оставих Мирелка при леля си и кака си и отидохме да си напазарим.
В Кауфланд пращеше по шевовете, количките под външния навес бяха свършили, а да не говорим, че място за кола трудно се намираше. Вътре пък така топличко и приятно, че не ти се излизаше направо.
Сега пием вино с мъжо, а малката заспа след уморителната игра, която са му дръпнали днес.

# 171
Леле хора супер а гадно времето,духа адски вятър - дона климатика да издържи.Апък как вали....................................... ooooh!

# 172
Здравейте момичета! Моля ви за малко помощ ако някой знае добър детски уролог, че си мисля че вече трябва да е свършим и тази работа със заголването.
Благодаря ви предварително.

# 173

Здравейте майчета,искам да ви помоля нещо! Praynig

От 3м съм представител за район Варна към ,,Фондация на родители на деца с епилепсия" ,ако имате познати с този проблем,нека да ми пишат на v_a_n_q1966@abv.bg или ако някой е зайнтересуван да ми пише на лични ще си дам координати те!
Стараем се да помагаме на родителите ,а чрез тях и на дечицата.На 17.11.07г.съм в София на конференция и искам колкото може повече информация да събера относно проблемите на родителите на  деца с това заболяване за да мога да дам по точна представа какво ни вълнува!

Благодаря ви и дечицата ви да са живи и здрави и да ви радват! Hug

П.П. Сега ви пиша защото не знаех че във форума има тема и по градове! Peace

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 20:51 от HJKL-vanche

# 174
  • Варна
ухаа здравейтииии!
ние ходихме до майната си(Пловдив  Mr. Green) за окото на Лорка.Доктора каза да почнем пак с инжекциите.
бяхме у сливенско на гости на родата, та си починахме малко с мъжът  Whistling
всички сме болни! аз съм на антибиотици с бронхопневмония на десния дроб,найден е грипозен и малката пак се закашля,та май и на нея ще и подновяваме антибиотика  Confused
в Сливен голям екшън! снощи имаше голяма буря.вятъра беше към 120 km/h  Shocked обърна един ТИР и спря движението към Сливен,събори един ветрогенератор и перката му падна в гаража на комшиите,като помля всичко по пътя си  #Crazy.
счупи 2-3 билборда и спря тока , абе пълен екшън ви казвам!

# 175
  • Откъм Варната
Вержи кофти с тез болести, таз година бронхита не те подмина, дано бързо да се оправиш и толкова да ти е боледуването, а за Лорка нали уж нямало даммине от тез инжекции, тез доктори иди ги разбери

# 176
  • Варна
оф,чул те Господ Кали!
а за окото - ами то че няма да мине няма, но доктора каза да слагаме инжекции за да се свие поне на половина за да не и пречи. защото за операция е рано...абе дълго е за обясняване  Rolling Eyes,като се видим ще ти разправям  Wink

# 177
Оправяйте се и да се видим. У дома каминка, кеф!

# 178
Добро утро на ранобудните като мен,изпратих си ученика на училище и сега си пия кафенцето.Ох казаха че днес вече ще имат вода и горните райони на Аспарухово,дано да имаме късмет че ми омръзна с това безводие. ooooh!
Лек ден на всички и болните до оздравяват бързо. Hug

# 179
Опааа здравейте и от мен!Малката вече си има зъбе. newsm44Но мрънкането и кривенето продължава,даже и през нощтите. TiredЕдва гледам вече.
Аз днес се чудя накъде да бягам,че свеки ще кибичи цял ден у нас #CrazyНаправо не ми се мисли как хубаво и весело  ще си прекарам ...Rolling EyesЩе ни слагат на терасата плочки и тя ще седи тук да гледа.Горко му  на майстора дето ще ги слага. Twisted EvilЯ някъде е кривнал,я го е изяла Joy

Общи условия

Активация на акаунт