Сега ни понаваля дъждеца малко, ох ужасно е това време
Болните дечица да оздравяват бързо

Днес и аз взех обувки на капчица, дано са удобни на малката. Едно дете като спря да гледа Ема и се разбуха насреща и, щях да го убия направо, ама то майка му си беше за бой
Сега ще и дам вит Ц, дано не се разболее, че много гадна ангина има 
Ние също се пускаме вече, но чакаме свекито да се върне от Германия и тогава да правя прощъпулник, а и не съм тренирала с питата
Някой може ли да ми каже лесна рецепта от която е доволна, гледах във форума, ама те страшно много и не знам на коя да се спра.Евелинче много си сладка

mira sm много се радвам за положителните емоции

честито прохождане на Ники

gudza страхотно е да може да оставиш бебоците за ден на някой, лошото е че ние няма на кого и малко ни идва в повече
ох много ми е поспаливо в това време, хайде отивам за още едно кафе

.Леко ръмеше, накрая чак яко заваля и се прибрахме. Утре пак, иначе само вкъщи се побъркваме
.

Сега беснее с баща си а аз отдъхвам на компа

най-сетне по-добри стойности на хемоглобина
.С много болни дечица беше пълно, а и в това дъждовно време си е доста опасно, трябва да внимаваме с дребосъците, наистина
! Нашият режим на спане с новото време също се обърка, снощи момичето си легна в 23.30 ч. 
. Беше на около 10 мес. когато приключихме с кърменето и реших да я оставям сама да спи, в началото си я погушвах малко докато се отпусне и после я поставям в легълцето, така постепенно започнах да я слагам след баня, изкъпана, нахранена и докато си лежи аз над нея, пея и разказвам
та сега вече си знае като стане време за сън, слагам я да ляга послушно, но все още иска да я държа за ръчичка 

Ния не ни беше забравила, което много ме радва. В София , обаче, не сме били от 2 месеца и тя наново се "запозна"с апартамента.
.Направо незнам какво да реша.