Отговори
# 30
Благодаря ви момичета  Heart Eyes
Ами за годинките...  Embarassed   Такова...  На една приятелка и се роди внуче наскоро, а е една година по-млада. Успокоява ме само факта,че мамите на малки деца винаги се водят "млади мами"  Laughing  А  бабата си е баба на колкото и години да е  Twisted Evil

Жаклин  с първа урина мила. А и лелка още няма нали  fingerscrossed

# 31
здравейте и от мен! Много хубава тема наистина, дано наистина ни донесе късмет. Днес трябва да ме навести нечаканата лелка, но горещо се надявам този път да ме пропусне.По принцип винаги ми е идвало 1 ден по раничко, т.е. вчера, но неискам да се настройвам.Мисля утре сутринта да си правя тест - нали не е раничко?Стискайте ми палци момичета......

# 32
Здравейте сладурки,
Първо за заглавието 6  newsm10

Аз нещо доста време не можах да вляза във форума, та се нервих

Сега най-после да ви почерпя виртуално, че днес съм рожденничка

Ири, честито на патерици

# 33
sevil_s добре дошла и бързичко да се преместиш в отчетни   bouquet
Щом ти е редовен цикъла не е рано за тест. Естествено че ще стискаме палци   fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

eti^   newsm59 Желая ти много здраве, щастие и да ти се сбъднат всички мечти.  baloni

# 34
  • E-CLM & CH-VD
Да се разпиша и аз в късметлийската темичка на Никита Hug, пък съм и от нечакащите.... Rolling Eyes

Честит рожден ден на Ети!   bouquet Нека най-голямото ти желание стане реалност!

Жаки, пу да не те хваща теста все още  Praynig, дано те подмине роднината!

Хри, чудесна булка си! Нали притесненията ти бяха напразни?  Wink Надявам се, че си изкарала страхотно!

# 35
ООО, Етииии! да ти е честит рожденния деееен! да си много щастлива, бъбрива, обичлива! и скоро - в отчетните!

пък аз забравих да поздравя Никита за страхотната седмична тема - браво, душа, дано да ни донесе дъжд от:EFP:
Жаки, не се ядосвай предварително, имай търпение! стискам ти палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 36
Как да се преместя в отчетни незнам. Аз съм отскоро регистрирана в сайта и честно казано не мога да се ориентирам още.

# 37
  • Видин
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕТИ!!! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ, ДЕЧИЦА....

# 38
  • Пловдив
Ети, Ч.Р.Д. мила!  newsm59  Gift  ura
На всички нечакащи стиснати палци от мен  fingerscrossed

# 39
eti, ЧРД! Здраве, Любов и Сладък Бебок!   bouquet
sevil_s, бременните пишат в "отчетни" теми във форума. Дано наистина вече си бременна и се запишеш в отчетните още за юли  Peace За теста е добре да изчакаш ден-два закъснение и винаги със сутрешна урина. В началото чертата може да е съвсем бледа, на следващите дни става по-плътна.
Пух голям, и аз родих първия път на 29  Peace не мисля, че е толкоз късно  Whistling иначе дай боже всекимо много деца  Hug

# 40
  • Mtl/Sf
Здравеийте,момичета Hug Hug
Бях забравила какво удоволствие е да си пиеш кафенцето и да четеш седмичната темичка Grinning
Заглавието е страшно готино,поздравления на авторката  bouquet
Вес,здравей,много се радвам да те "видя" HugЖалко само,че сме все още тук Sad Айде да ходим към отчетни,а? Laughing
Ети,ЧРД и  preggo
При мен тая седмица е скука-нито чакам,нито ловувам.Обаче в сряда съм на цветна снимка и хем се радвам,че отмятам нещата едно по едно,хем се страхувам Sick
Пожелавам успех на всички дебнещи яйце,нечакащи лели,изпращащи лели fingerscrossed
Днес едвам отворих и бг-мамма и зачатие,при вас как е?

# 41
Здравейте момичета! Отдавна Ви чета, но чак сега реших да се включа.......аз тази седмица съм от ловуващите и дано тази хубава седмична темичка на ники ми донесе късмет...Искам да пожелая честит рожден ден на всички рожденнички да сте живи и здрави, също и да пожелая много късмет и положителни тестчета на всички нечакащи през тази седмица......

# 42
  • v. turnovo
Добре дошла Hug!Дано влизането ти тук да ти е на късмет и скоро да се прехвърлиш в отчетни Heart Eyes

# 43
Ети искам да ти честитя рожденният ден. Пожелавам ти много лично и семейно щастие, крепко здраве, страхотен късмет и сбъдване на съкровената мечта. Наздраве  smile3525

# 44
  • София
ЕТИ Честит Рожден Ден мила!!! Да си жива, здрава, щастлива и обичана! И всичките ти желания да се сбъднат!  bouquet

Жаки имаш много стиснати палци (всичките) от мен!  Praynig

Мента стискам палци  Praynig !

Костадинка добре дошла и скоро към отчетни!

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 17:08 от Сиската_

Общи условия

Активация на акаунт