Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 56 028
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Моля ви, кажете ми за 24-те прибора подарак. Пуснала съм си порачка и не знам какво да очаквам. Дали не са някой боклук като от всичко по левче newsm78

Чакам ги тези дни (дано  Praynig) - но определено вече съм разочарована ooooh! - прочети първите публикации от днес  - ужасни са #2gunfire #2gunfire

# 286
Здравейте момичета,
аз понеже вече си вкарах разни нещица в кошницата и смятам да пускам вече поръчка искам да ви питам в pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html списъка с дебитните карти на Виза скоро ли е актуализиран. Имам такава на ПрокредитБанк и ако трябва вместо днес да я захранвам тая сметка да си открия някъде нова
Благодаря предварително   bouquet
не намерих да е коментирано за тази банка, извинявайте ако повтарям питането

Аз поръчвам с Виза на Прокредит Банк и става!!!!

# 287
  • София
Чакам ги тези дни (дано  Praynig) - но определено вече съм разочарована ooooh! - прочети първите публикации от днес  - ужасни са #2gunfire #2gunfire

хихи
идва коледа - може да ги подаря на някой НЕблизак  hahaha Joy hahaha Joy Mr. Green

# 288
  • Варна, морето и сините вълни!
Момичета, има ли още някой, който чака поръчка от 15ти?

АЗ  Sick

Аз дне взех от 13.Не се отчайвайте! Peace

# 289
  • Варна

И аз акам от 13-ти. Снощи го нямаше. Твоя кога е пристигнал? За първи път ми се бави поръчка толкова много. Crossing Arms

# 290

АЗ  Sick

от пощата или от митницата?

# 291
  • София
от пощата или от митницата?

Това за жалост е много според зависи.... Thinking

# 292
# 293
  • на пистата

АЗ  Sick

аз от 11.10,

# 294
  • Все на втория етаж
Момичета, търся един панталон, бял , беше 4, 55 евро, ако не се лъжа. Търся го вече един час. Може ли някой да ми помогне, бях си го сложила в кошницата преди да ми я изтрият и сега няма намиране. Sad

А докато го  търсех ми направи впечатление че някой цени са вдигнати. Rolling Eyes

# 295
  • София
Разгеле! Взех си поръчката от 11-ти.
Ето това яке за детето поръчах

http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-doublee-polaire-contrasta … e&pagesize=16

само, че млечно лилавото. Сега ще кача и снимки с манекенката. Взех 114, но й е тамън. Тя е 109 см. Аз очаквах да й е малко голямо. Махат му се ръкавите и става и елек. По-дълго е, отколкото очаквах.
Сега имам поръчка от 22-ри и чакам да видя жилетката подарък  Wink

# 296
Днес си взех поръчката от 30.09... оказа се че е дошла още на 10-ти, но няма кой да ми донесе известие... #2gunfire  добре че проверих... Бях си поръчала едно клинче AWS 38/40 черно, стана ми, даже ми е маалко голямо, а си мислех че ще ми е малко. И за детето едни блузки, получих вместо одеалцето с Немо хавлия  Simple Smile
Много съм си харесала едни маратонки Nike и се чудя ако поръчам само тях дали ще са до 2 кг, че не ми се ходи до митницата...

# 297
Аз днес получих известие за колета, но в Ямбол само три дни в седмицата ги дават. Та утре ще ходя да го вземам. Чакам с нетърпение да отворя първата си поръчка. Моята е от 18-ти.

# 298
  • София

Ето ги снимките. Якето е пухенка и отвътре е с полар. На къкавите няма полар. На мен много ми харесва и  цветовете са каквито очаквах  Grinning

# 299
  • Варна, морето и сините вълни!

И аз акам от 13-ти. Снощи го нямаше. Твоя кога е пристигнал? За първи път ми се бави поръчка толкова много. Crossing Arms
И моя снощи го нямаше ни в поща, ни в митница. Днес на обяд ми дойде пратката в пощенския клон(въпреки че снощи бях в митницата да прверя дали не е пристигнала пратка за мен)

Теди, пратката я взех от пощенския клон.

Общи условия

Активация на акаунт