Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 56 029
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 240
  • До хладилника, който обичам
Бу, имаш лот от 2 блузки и като артикули си излиза 5 броя, отделно, ако имаш подарък стават 6
Не, Вери Найс, имам общо:

T-shirt col V uni
Les 2 T-shirts
T-shirt col V uni
Le cache-coeur
Cardigan zippé à double curseur.
Pull V Manches 3/4

и подаръка отделно. Двете T-shirt col V uni са различни размери и цветове. Не ми излиза последното, а в цената е включено.

# 241
  • София
Знам, че отдавна е обсъждано, но може ли някоя мама от вас, която ги има, да ми измери сако и пантанталонки - и двете номер 40

Много отдавна ги искам..но все отлагам - цената им на дали ще спадне януари - така че да ги поръчам сега... Rolling Eyes
мерси   bouquet

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 11:44 от Maria D

# 242
  • Sofia
Maria D те бяха намалени лятото,но повечето май не останаха доволни от полученото

# 243
  • София
Да - имаше такива отзиви, но май за разликите в цветовете при светлия вариант и този на рае, защото сакото е с подплата а панталонките не...аз ги искам в черно...но не съм сигурна за размера - дали ще ми стане - сако не съм поръчвала..само блузи - и 40 са ми почти ок..но 42 са ми големи
..и панталони не съм поръчвала -- аз съм фенка на поли  Mr. Green

# 244
Присъединявам се и аз към колебанието на Каримма, защото от поръчките си дотук се убедих, че не всичко "френско" е непременно хубаво(нито пък в пъти по-евтино) и не всичко намирано тук е непременно по-скапано и по-скъпо. И от Франция, както и оттук имам успешни и неуспешни покупки, затова вече действам много предпазливо по отношение на поръчките.
Подаръците не ме вълнуват, поръчвам ги ако не мога да взема безплатна доставка, досегашните не са много лоши Peace
За големите намаления януари мисля, че някои ще останат разочаровани, защото още отсега виждам, че определни номера вече са изчерпани и какво от това, че ще е много евтино, когато няма да можеш да събереш комплект или ще правиш компромиси с номерации само и само да го купиш. Затова аз когато преценя, че долу-горе ми "излиза сметката" поръчвам нещата, които съм харесала сега. Друг е въпросът, че определено ще ме е яд, ако видя тотално намалени нещата, които са купувала за малкия и ще отлежават в гардероба, защото са ми пратени много по-големи. Нооо, какво да се прави-това са рисковете на он-лайн пазаруването Grinning  

# 245
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Това получих по мейла - http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=e1db2922099d0f255e

# 246
Здравейте момичета,
аз понеже вече си вкарах разни нещица в кошницата и смятам да пускам вече поръчка искам да ви питам в pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html списъка с дебитните карти на Виза скоро ли е актуализиран. Имам такава на ПрокредитБанк и ако трябва вместо днес да я захранвам тая сметка да си открия някъде нова
Благодаря предварително   bouquet
не намерих да е коментирано за тази банка, извинявайте ако повтарям питането

# 247
  • Sofia
ако я няма там значи не става.Най-добре се обади в банката и питай

# 248
Момичета вчера си взех колета от редута-ама забравих да пиша.Останах много доволна от всичко-все неща за малката.2 панталончета оранжево и бяло-коментирани са но незная как да пусна линк към тях.Взех 120 а тя е 114-но и стоят идеално.Всъшност те са 7-8 но сега и идват като дълги като ги свия в кръста и отдолу са идеалти.Струваха  4,40 е едното бяха намалени.Едни дънки пак 120 размер-много хубави-черни с цветлета.Отдолу имат копче и се подгъват за да не са дълги.Бяха 9 е но за нашия размер излезе на 11е.И последно 2 пуловерчета за 14 евро-но за размера ни излязоха за 17е-оранжево и пепел от рози-много ми харесаха.Много съм доволна от първата си поръчка,готвя се да пускам нова...

# 249
В клон 1303 чака колетче за Ася....
Мойто пък го няма още...

# 250

За подаръците - аз досега съм доволна, всичките подаръци съм одобрила като качество, което не означава, че някои не са скапани...Като например комплектът 24 прибора, който ще прибера днес от пощата Mr. Green...Но в крайна сметка, подаръците не определящото като купувам от ЛаРедут.

Поне засега, ЛаРедут оправдават очакванията ми за цена/качество, реално не съм имала покупка, която да не харесам и да не ми е точна като размер. Явно съм късметлийка в това отношение Wink

Между другото, и аз обичам да получавам ларедутските колети - приятна емоция ми е всеки път Crazy

# 251
  • Пловдив
побутвам си въпроса

някой има ли вчечатления за тези Пуми
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4067282& … ue&ksource=-1
с един номер по-големи ли да ги наръчвам?

# 252
  • Карлово
Бу, и при мен така прави на 5 стъпка. Затварям сайта, след 10-ина мин влизам отново и всичко си е ок.

# 253
  • In transit
Аз искам да помоля някоя мацка с по-голямо краче примерно 39-40 номер и си е купувала ботуши от Ларедут-а да си измери стелката или да каже кой номер трябва да си купя. Принципно нося 39. Ботуши тук в 90% от случаите си купувам 40. От Ларедут съм си взела досега единствено от евтините маратонки 39 номер. Станаха ми, ама леко ми теснеят. Пробвала съм и 39 номер от ония евтините ботуши за 14 евро. Там неможах изобщо да се побера. В голяма чуденка съм, ако някой може да помогне, ще съм много благодарна.

# 254
  • До хладилника, който обичам
Бу, и при мен така прави на 5 стъпка. Затварям сайта, след 10-ина мин влизам отново и всичко си е ок.
Микки, да си жива и здрава! Grinning Стана точно така!

Общи условия

Активация на акаунт