Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е миризмата на града, селото или мястото, където живеете? С каква миризма го свързвате?
Какви са вашите лични асоциации с определени миризми?
Какви са вашите асоциации с ароматите на различни столици и градове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е миризмата на града, селото или мястото, където живеете? С каква миризма го свързвате?
Форумът разкрива различни асоциации с аромати на различни места. Някои участници споделят, че градът им има аромат на печени кестени и фондю, докато други свързват аромата с провансалски аромати от пазара. Селата често се свързват с миризми на море, гора и фабричен тор. Въпреки това има и участници, които не могат да свържат конкретни миризми с местата, където живеят.
-
Какви са вашите лични асоциации с определени миризми?
Участниците споделят различни лични асоциации с миризми. Например, някои свързват аромата на печени чушки със спомени от родния си град, докато други свързват аромата на улиците в центъра на Мадрид със смесица от скъп парфюм и пържен чесън. Има споменавания и за миризми на кафе, марихуана, пица, кроасани и дори урина и пържен свинско.
-
Какви са вашите асоциации с ароматите на различни столици и градове?
-
Какви аромати са свързани с различни места в България и какво значение имат за хората?
-
Какви аромати се усещат в други страни и как те се различават от българските?
[
]
Е това ми напомня пьрвите ми студентски години, когато бях на квартира в една малка стаичка и пушех като zа последно... имам толкова хубави спомени от това време, нищо че по 3 дена ядях трушия беz хляб