Идва студ. В Стамболийски ще сме на бадеми, уиски и барут!

• 16 876
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Честита Нова година на всички !Здраве,късмет и много ,много щастие и любов!

# 211
  • под тепетата
Бързо оздравяване на Алекс!
 Надявам се не е с висока Т и да минава леко и с малко обрив. По-добре като малък и в студено време,отколкото като зет ми -на дърти години и в летните 40 градусови жеги!(зарази се от моите хубавици  Embarassed)

# 212
  • София
Билянка, варицелата Алекс е кара срванително без проблеми и сме на финала. Пъпчиците са в рамките на нормалното и само една нощ вдигна температура, но все още не знаех за шарката. Сега, обаче, пие сиропче за кашлицата.

Много изостана темичката, няма интерес към ня  Cry.

# 213
  • гр. Пловдив
Здравейте момичета! Да се включа и аз, че моята малечка ми позволява само да чета тук. Покрай празниците доста емоции понасъбрахме. Да се похвалим, че вчера навършихме 7 месеца newsm68 и по случая да почерпим с плодова пита и чаша фреш от портокал.
По нова година дядо Коледа пак ни навести и донесе на Габи тениска с надпис: .
На тати също донесе тениска, но с надпис: .
И на мене искаше да ми донесе тениска с надпис: , но отказах, защото се засрамих  Blush Но пък за сметка на това ми донесе много секси пижама. Голям палавник тоя дядо Коледа.  Joy
Весел ден на всички и на именниците честито!!! Нали знаете: От кал да си - Иван да си.   love001

# 214
  • София
  Честит Имен Ден на Иван  (мама Станка), Калоян (мама sleepy), Ивайло (мама Viktoria_27), Ивелина (мама Билянка, ако не бъркам за днес)!

Нека детството ви е изпълнено със здраве, веселие, обич от и към околните!

# 215
  • София
Цвети, много забавни подаръчета сте получили  Laughing. Хубаво е, че си могла да замениш подаръка след труда на дядо Коледа  Wink.

# 216
  • под тепетата
 Благодаря,Дори!
   Ние празнувахме семейно ( и таткото ни е Иван)в малка кръчмичка с камина.Романтично и в компания с приятели си прекарахме добре.
 Да са живи и здрави всички именници!

# 217
Здравейте и от мен.Първо да кажа  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА.(с голяма закъснение но нямам почти никакво време Sad)
 В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не ви отмине,
с щастие и обич ви дари!
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни.
От старата година, що отмина,
 само хубавото запомни!
По случай Новата година моя поздрав приемете
и нека радости големи ви носят идващите дни.
Нека сбъднат се мечтите ваши  в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма в сърцето място за тъга.  newsm51
Дори благодаря за пожеланията.  bouquet
Цвети браво подаръците са страшни.  bouquet
Пожелавам на всички лек ден и много усмивки в тези студени дни. Hug

# 218
Ха сега, добър вечер! Laughing
Напоследък и аз се оплаквам от липса на време. Confused
Дано сега като пиша, Алекс е вече напълно здрав! Praynig
Цвети, много се смях на палавите подаръци от Дядо Коледа. Joy
Dori, във вторник ще ходя в София да си взема дипломата. ВАК се намира някъде до НДК. Ако имаш време, може да пием по кафе Wink И много ми се иска да видя МОЛ-а Mr. Green

# 219
  • София
   Привет в студеното и мъгливо време  smile3525,

Днес,  обаче, слънчицето ни погали   Nature Sun With Face. Ходихме на Витоша, беше топличко и прекарахме доста време. Алексчо с рев си тръгна.

Билянка, честито и на съпруга ти (на петерички). Да ти е жив и здрав и да те глези   hug.
Станка, мерси за хубавите новогодишни пожелания  Hug. Винаги си оригинална  Peace.
Марианка, права си за Алексчо, здравичък е и идната седмица сме на училище  Wink.
Далечко съм от ВАК и не зная дали ще имам възможност за срещичка. Все пак, ако имаш време се обади. За кой МОЛ говориш, предполагам срещу х-л "Хемус"  newsm78. Той е по-близко до НДК. Меджу другото до ВАК може да стигнеш с трамвай 1 и 7 от Центр. гара.

# 220
  • София
      Честит Рожден Ден, Ели!

Бъди здрава, обичана и любяща майка и съпруга, борбена и постигаща мечтите си!

# 221
  • гр. Пловдив
Честит рожден ден и от мен, Ели!!!

Дълъг живот и много здраве ти желая!   love001

# 222

Тъ ,днес трябвало да черпя!Ставам на 1/4 век!

Благодаря ви че сте се сетили за мен! Hug

# 223
Честит рожден ден!,Ели![/color]
Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!  bouquet

# 224
Добра вечер, мацки! Grinning
С голямо закъснение, но с голямо желание искам да честитя рожденният ден на Ели.
Честит празник, Ели!
Бъди все така чаровна, забавна и щастлива!

Dori, следващия вторник пак ще ходя в София, че дипломата не беше готова. Жалко, че ти е толкова далече работата.  Confused Видях най-накрая МОЛ, Laughing Да в същия бях. Ама все маркови магазини, беее ooooh! Все пак се възползвах от намалението в Бенетон. Моите кипри намазаха, най-много Мими.

Общи условия

Активация на акаунт