Идва студ. В Стамболийски ще сме на бадеми, уиски и барут!

• 16 878
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. Пловдив
А благодаря!  Flutter А кой празнува на св. Архангел Михаил. Никъде немога да отрия в нета badcomp

# 91
Е как бре?Вие чичо ти гугъл не го знаете май,аз всичко там пиша вече кой каквото ми каже там търся да се просветя!Вчера разбрах че на 25 км от Пловдив се намира селцето което според Юнеско е на 3то място в Европа по чистота на въздуха и това до Пловдив! Party

Хайде сега давам за иманниците това ми излезна първо! Peacehttp://www.bg-mamma.com/site/content/view/541/59/

# 92
  • София
      Влизам да ви почерпя, докато не е привършил денят. Днес порастнах с оше 1 годинка  Wink

# 93
Dori, да си жива и здрава! Зло да те забрави, а от щастие да се не отървеш!

# 94
  • гр. Пловдив
 Dori newsm59 Много здраве и много много късмет. Да ви е жив и здрав мъника. Много да ви радва, а вие мноого да го слушате.   Eli83 а бе в гугъл търся ама май не търся както трябва. А кое е това чисто селце  newsm78 да го посетим?

# 95
Dori Честит Рожден Ден! nbirthday
Бъди като тревата - изправяй се , когато те газят ! Бъди като кокичето - намирай топлина , дори в снега ! Бъди като звездите - близка и далечна , даряваща любов и светлина !

# 96
И аз като Цвети, питам къде е това селце? Искам и аз да го посетя. Grinning
Днес до обяд времето беше прекрасно, чак топло ми се стори (дали не ме е погнала критическата newsm78). И се възползвахме максимално. Но сега така вали... А ми се щеше да е сняг, че шейната на децата ще ръждяса вече. ooooh!

# 97
Бойково! Peace

# 98
  • гр. Пловдив
Каква критическа бе Марианка  Joy Верно си беше малко топло, но после доста се смръщи. Поне успях да изведа малката на въздух, че 2 дена подивява в нас. Виждам, че малката ти дъщеричка си я кръстила точно така както съм решила да кръстя второто си дете ако е момиченце  Blush Ееее Ели ако позволиш веднага ще информирам двете ми колежки, които имат вили там. Да им пораснат ушите малко  newsm62

# 99
  • София
Марианка, Цвети и Станка, благодаря ви за милите пожелания   bouquet.

Вчера тук започна да вали дъжд, а после премина на сняг. Само, че бързо се стопи и почти няма и помен. Оставям ви, че сега идват майсторите за дограмата. Като ги гледам какви са "бързи" сигурно до вечерта ще монтират  Mr. Green. Хубавото е, че днес не вали  Praynig.

Слънчев ден  Heart Eyes

# 100
Здравейте на всички  Simple Smile

Първо да се извиня, че не съм писала отдавна.
Както вече повечето от вас знаят, реших да затварям магазина и
пуснах цялата стока на половин цена. Та, имах доста работа в магазина.  Blush
А пък и свеки ми беше на гости.  #2gunfire Затова нямах много време за форума.  Confused

Dori честит рожден ден на патерички.
Много ми хареса пожеланието на stanka1979  Grinning
Пожелавам ти същото, което ти е пожелала и тя.
stanka1979 нали може ?

Добре дошла на  zwetellina     bouquet

И е на последно място да благодаря на всички за пожеланията за именния ден на Рени

# 101
  • София
Дими, мерси за пожеланията   bouquet. Наистина Станка се е постарала поетично да ме поздрави, но всички останали са хубави  Hug.
Не знаех за магазинчето, явно не върви или с нещо друго ще се захващаш  Thinking.
За свеки не се ксои, нали рядко се виждате.

Познах, че майсторите ще откарат дълго, до към 18ч  Laughing. Поне съм доволна от монтажа. Ама доста чистене падна, а за утре са прозорците с вратата. Преди малко спретнах карамелена торта с кроасани и ви черпя   cook.

# 102
Ехоооо, има ли живи тук? Laughing

# 103
  • под тепетата
Тука съм, но за малко  Wink
 Ей сега се прибирам от 1-ва смяна.Ходих до складове за материали за децата и кого срещам -майката на Дори!
 Тука е момента (макар и на много патерици) да и честитя рожденния ден и да и пожелая здраве и щастливи мигове с любимите хора до нея   bouquet
 А сега ставам да отивам в моя офис (кухнята), че утре съм цял ден на работа и трябва да оставя нещо в хладилника на гладниците! Няма ли вече да ме уволнят от тая служба Mr. Green (кухненската де)

# 104
bilqna_69 ако знаеш колко пъти си подавах оставката за службата в кухнята ама ей на никой не я приема. hahahaИ така си я караме с песен влизаме и почваме.Кво да се прави съдба му се викало. Wink Grinning

Общи условия

Активация на акаунт