Идва студ. В Стамболийски ще сме на бадеми, уиски и барут!

• 16 879
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
А Gepard къде се изгуби никакъв го няма нещо.Скрил се е и шпионира май. Wink Simple Smile Я пък аз как си говоря самичка Laughing newsm78

# 106
Добро утро, мацки и на нашето момче!
Нека стартираме деня така:

Tрудно се домогвам до компа през деня, че малката е станала една ревнивка... ooooh! Ревнува ме не само от кака си, но и от всякакви други дейности, които не са свързани с нея. Laughing
Стана студено и ме е налегнала една скука и носталгия по топлото време...
Gepard го "срещнах" вчера тук, но докато напиша нещо и той изчезна. Confused Наистина, нищичко не е писал скоро. Нека знае, че ни липсва.
Билянка, какво съвпадение, и на мен кухнята си ми е офис. Ама добре, че е просто бокс, та си имам компания през цялото време. Mr. Green Исках да те питам, дали ще вземеш малко кукли тип Барби за твоите дечица, че у дома имаме в излишък. А на всичкото от горе Мими е поръчала на Дядо Коледа нови. Mr. Green
dimi, адвам се, че се разписа... Напоследък почти не те виждаме тук.
Цвети, как сте с Габрина?
Ели, а ти как ме подведе за Бойково Naughty. И аз бързам да се похваля в един друг форум, а то се оказа, че въпросното селце било Равногор. Laughing
Хайде, много усмивки от мен! Hug

# 107
ааааа аз за Бойково прочетох че е, но те са близки май по местоположение!

Билянка срам ме е вече от морето ти нося миди!То дойде коледа! ooooh!

# 108
  • гр. Пловдив
Хайде и ние да се разпишем, че само ви шпионираме, както се изрази stanka1979  Joy
mari_anka ами да се похваля тази нощ направо сме спали. И да благодаря на този, който е измислил бибата. Като я усетих, че се разбужда и хайде бибата в устетата и пей сърце. По принцип не и давам, но толкова много ми се спеше, че нямаше как. След седмица започваме да се захранваме и ще разказвам емоции. От сега имам чувство, че ще се борим много. Ти реши ли се вече за палтенцето. Ако наистина толкова много ти харесва мисля, че няма да сгрешиш  Rolling Eyes
А бе Eli83 на всички казах за селцето, но сега ще си трая и ще се скътавам  dontknow
dimi къде е този твой магазин. Ако пускаш всичко на половина казвай и ние да наминем де.
Леле ако знаете каква яка музика съм си пуснала...   newsm68 А от кога не съм ходила на дискотека или кръчма вече непомня  и в къщи си танцувам amiiii
Хайде бягам при малката, че пак мрънка. По-късно пак ще намина  smile3522

# 109
Тука съм. Не си мислете че не следя ситуацията.
Знам че всички сте били булки, само да ви покажа как искам да изглежда мойта булка.

и една идея как да се обясните в любов, ако мъжът ви е рибар.  Joy

# 110
  • под тепетата
Здравейте на всички!
 Тази седмица ми е много натоварена и вече се чувствам скапана,но ще стисна зъби да изкарам някак петъка.
 mari_anka, взимам ги на драго сърце барбитата -благодаря!
 Ели, няма страшно -напролет ще лепим морско дъно с мидички.Преди няколко дни помолих лелята на групата да събере охлювчета около жп-линията.Като изпълзяха ония ми ти гадини, а как вонят  ooooh! Сега съм ги накиснала с препарат в една кофа  Sick
 Gepard,много съблазнителна рокля! Аз много обичам сметана  Embarassed , вчера направо от кофичката си я изядох, не смогнах до разбиване и шприцоване  Mr. Green
 Айде-лека и да бягам в офиса!

# 111
Gepard пак се постара да не те нахокаме а Wink LaughingИначе роклята си е супер как не се сетих на мойта сватба да си направя такава.Но тогава бях в 4 месец с разбойниците и доста сметана трябваше да използвам. hahahaЦвети то да ти кажа май и аз съм позабравила как изглеждат кръчмите и дискотеките newsm45 но и ние сме така с музиката си припомняме какви купони ставаха едно време.Еххх все едно беше преди сто години. newsm78

# 112
  • София
   Привет на всички ви,   bouquet

Билянка, разбрах за срещичката с майка  Wink. Твойте хора доста ги глезиш и на ръце явно те носят  Laughing. Между другото спретнах една торта от готворския-карамелена с кроасани. Супер е  Peace.
Мерси за пожеланията  Hug.
Цвети, и аз като теб обичам да си пусна музичка и да си потанцувам. Макар и в домашна обстановка  Flutter.
Късмет със захранването и мисли, че няма да имате проблеми с него  Peace

Та в този дух на танци, снощи много добре се представиха младежите при Слави  Party. Таз вечер ще видим момите  bowuu.

# 113
Ааа  Crossing Arms аз не съм била булка! ooooh!

Билянка а какво е морско дъно?

Аз тук творя сега за базара на ДБМ за коледа и съм на творческа вълна ще ви покажа какво правя но после! Peace

# 114
  • под тепетата
Дори,нали знаеш за врата и за вълка  Wink Знам откъде мога да си взема качествени и нескъпи материали за групата. А аз тази торта я правя с кифлички, че много сладко ми става с кроасани,отгоре нареждам кайсии от компот и поливам с желирания сок.Страхотна е за лятото и красива!
 Ели,виж във форума на Стамболийски работите на децата за есенния конкурс. Апликациите с морето и рибките от листа са на моите деца.Ако ти хареса морето и пясъка ще ти кажа как става. А за следващите ще трябва да апликираме мрежа,охлювчета...морски работи.
 Така като гледам,май всички сме го ударили на домашни танци  hahaha

# 115
  • под тепетата
 Вчера последна,днес първа !
В тоя дъждовен ден няма ли кой да свари едно кафе  newsm78

# 116
  • гр. Пловдив
Аз черпя с капучино с лъжичка АМ  newsm62 /бях се запасила за всеки случай/. То вкусно бе. bilqna_69 може ли линка на изложбата да видим и ние красотите на дечицата. Ще събирам идеи от сега. Днес криво време. И пак в къщи ще си седим. Я кажете какво сте решили да готвите днес, че се чудя още  newsm78

# 117
  • под тепетата
zwetellina,мерси за капучиното!
 Ще тичам до пазара за гъби и мръвки и ще правя пиле със сметанов сос и гъби(от тези на Маги).
 Ще ти пусна линка с апликациите, ама на мен нещо не ми се отваря.Дано Марианка или Дори се включат, те са спецове по комп.работи. И Гепард ,разбира се, ама нещо липсва.
  http://www.stamb.net/portal/news.php
 "Децата ни рисуват с есента"

# 118
Добър вечер, мацки и Gepard! Grinning
Билянка, аз виждам само две творби. Като натисна "бутончето" за разглеждане на останалите и направо ме изпраща към форумите. Обади се на slava да го оправи.
 Коя смяна си в понеделник, че в 8.30ч. с Вилито имаме среща в детската градинка. Да си хвърлим с теб по едно очо и да ти дам куклите. И дай линк към рецептата с въпросната тортичка, която коментирате тук.
Gepard, много хубави снимки си изнамерил. Благодаря за красотите, които ни показваш. И аз се впечатлих от булчинската рокля. hahaha
Цвети, понеже моята Василена беше на АМ, честичко го нападах направо така сухо. Бях голям почитател на НАН hahaha

# 119
Здравейте на всички  Peace

Gepard булката е страхотна.

Днес си направихме една разходка до Пловдив с мъжо. Обикаляхме по магазините.
Исках да си купя нова дамска чанта за новите ботуши, но нещо не си харесах.  Confused
Много съм трудна при избирането.
Но пък поне си купих боя за коса, да се намажа, че.... Blush

dimi къде е този твой магазин. Ако пускаш всичко на половина казвай и ние да наминем де.

zwetellina в търговския център в Стамболийски ми е магазина Peace
Но, да си кажа честно, то вече почти нищо не остана.
Много малко стока ми е останала  Laughing
То, като е за "без пари" бързо се разграби

Общи условия

Активация на акаунт