Идва студ. В Стамболийски ще сме на бадеми, уиски и барут!

• 16 885
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • София
     Добро утро в снежния ден и заповядайте на кафенцето,   food010 ,

Вчера ходихме до Витоша и имаше доста сняг. Наложи се и вериги да слагаме. Всичко беше покрито със сняг и те кара да се чувстваш в зимна приказка . Алексчо беше доволен, защото намаза возене с шейната и отделно ни замерваше с топки  Mr. Green.
  В събота ходихме за първи път на куклен театър с Алекчо. Последните 5 мин. не му се стояха и се наложи да излезнем, та само края не хванахме на "Снежанка". 

Дими, честити ботушки и нова боичка  Peace. Скоро с чантичка да се похвалиш  Praynig.
  Цвети и Марианка, относно АМ, ние бяхме и на Милумил, което е доста сладичко. Та и него ви го препоръчвам  Wink
  Билянка, ще пробвам и твоя вариант за тортичката  Laughing.
 Марианка, не зная точния линк на тортата, защото я видях от съседката им. Ако искаш мога на ЛС да ти дам рецептата. Много е лесна. 
 Ели, като привършиш ще чакаме с интерес творенията ти.
  Станка, как удържаш юнаците  Flutter.

Успещна седмица на всички ви  Flowers Four Leaf Clover

# 121
Ха, така, днес никой не е влизал тук! Crossing Arms

# 122
  • под тепетата
Аааа,влизах и излизах,ама като няма никой...
 Айде на кафето   food010 и честит празник на всички,които уважават семейните ценности!

# 123
Добро утро  Grinning

bilqna_69 мерси за кафенцето  Peace
Какъв празник е днес ?  newsm78

# 124
Май на семейството! newsm78

# 125
Ден на християнското семейство. Аз ли да отговарям който не съм семеен,  hahaha

И аз черпя!

# 126
  • под тепетата
И ти,и ти, Gepard!
 Честит празник и на теб,празник е и на християнската младеж!

# 127
  • София
   Честит Празник на Християнското семейство и от мен!

Живейте в любов и разбирателство!

Гепард, човек преди да се ожени се вълнува повече от тез неща. После стават рутина и води до забравяне  Laughing.

# 128
Честит празник на всички вас! Пожелавам ви много любов!
Аз по този повод сготвих дроб по селски в гювеч. След малко сядаме семейно на масата с червено винце. Grinning
Gepard, a ти наистина ме изненада приятно! Така, така, добре е човек да се подготвя по-отранко за тези неща. Grinning
А Билянка да се отчете какви вкуснотии е сготвила тази вечер.
Билянка, dimi, Gepard, а и Verdad, какво ще кажете да се организираме и да се видим някъде на по питие? Нещо като форумска срещичка. Разбира се, и другите момичета са добре дошли (много ще им се зарадваме), но понеже не живеете в Стамболийски и нямам идея, дали ще ви е възможно да присъствате.

# 129
Билянка, dimi, Gepard, а и Verdad, какво ще кажете да се организираме и да се видим някъде на по питие? Нещо като форумска срещичка.

Страхотна идея  Peace
Аз съм ЗА ! Давайте предложения за ден и час  Grinning

# 130
dimi, предполагам, че организацията ще се осъществи бавно. Така, че ако искате да е в края на ноември, началото на декември? Трябва и другите да кажат какво мислят за идеята и да си изберем кръчме. Grinning

# 131
Сервирам кафето и тичам по задачки. По-късно ще се отчета. Grinning

# 132
  • гр. Пловдив
Благодаря за кафенцето. Аз пак малко АМ ще сложа, че да не става зян  Joy . Не сме се записвали скоро тук, но просто не е имало с какво да се похвалим. Днес ходихме на кърмаческа среща и беше много хубаво както винаги. Тъкмо и малката да види малко повечко дечица  и да види как се развива днешната младеж Grinning. Иначе вече папкапе оризова каша с кърмичка и добавяме и малко тиква, че нещо ни запича. За радост на нашия тати казваме вече та-та. Мама май ще остане за накрая  newsm78 Това е за сега от нас. След малко тръгваме към Панагюрище на гости при баба и на връщане ще минем през Стамболийски да видим и другата баба, че има повод да почерпи. Нали вече взе диплома за професионален готвач   chef . Целувки на мъничетата от нас и доскоро.
П.П. А бе как ги слагате тия картинки  newsm78? Все се мъча и нестава.

# 133
Добро утро от мен в този мъглив ден. ConfusedТази сутрин станах доста рано и да се разпиша че не съм скоро.Умесих тутманик и сега е тишина като са на масата. JoyНаправихме половината украса за Дядо Коледа и сега рисуваме Шрек.Много ми се идва и на мен ако правите сбирка но така като гледам скоро не се очертава идване към Стамболийски чак към празниците. SadЦвети не се притеснявай за картинките.На мен Марианка ми обесни доста добре но нещо все не нацелвам момент да седна и да вида кво ще направя. newsm78То оставя ли ме някой,все с нещо се забавляваме-ще взема да се запиша в някой цирк вече за клоун ще ме вземат веднага. hahahaАйде лек ден от мен на всички.  bouquet

# 134
  • София
    Привет и от нас   bouquet,

Грипозното време не подмина и мъжлетата ми  Sad. Първо таткото беше болен. Сега и Алексчо малко не е добре. Но сънят, както се казва го "нахрани". Иначе тази мъгла 4-ти ден не се маха.

Марианка, мерси за кафенцето  Hug .
 Станка, браво за тутманика  Hug. Чак ми се прияде  Laughing. Браво на малчуганите ти за украсата  Heart Eyes. Сигурно и писъмце на дядо Коледа са написали  Laughing.
 Цвети, сигурно добре сте похапнали при баба-готвачка  Wink.

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 15:41 от Dori

Общи условия

Активация на акаунт