Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 178
  • 374
  •   1
Отговори
# 180
Искам да попитам нещо, преди косата ми беше по-суха в краищата. Сега пропускам да слагам оцет и ракия. Може ли от тях да се е получавал този дефект?

# 181
Искам да попитам нещо, преди косата ми беше по-суха в краищата. Сега пропускам да слагам оцет и ракия. Може ли от тях да се е получавал този дефект?
Да, може, особено от ракията Hug

# 182
Zizi, маста много подхранва и е много полезна за косата. А за хумата две мнения няма - ти нали спомена, че си си слагала зелена хума - за мазна коса Peace

Ами газ - не слагаш ли? Мен ме интересува дали мога да добавя и ампулка Ревалид, но това може би означава, че трябва да махна маслата на Икаров, че много ще стане... а без хума не ми се получава кашичка?!

На листовката на маслата прочетох, че ако се добави някое масло в шампоана, с кото се мием, ще стане два пъти по-качествен като действие... някой пробвал ли е?

Мисля сега да ис полея накрая косата с отвара от лайка, какво ще кажете?

# 183
Зизи, благодаря  Hug  Правих си кичури април месец миналата година, все още не мога да се отърва от тях. Днес си мерих косичката и гледам от корените до началото на кичурите има 12 см. Това мисля е добре, за почти една година.
Anelia85, Аз преди съм си мила косата с отвара от лайка, също така и с отвара от орехи. Добре действа освен, че придава цвят на косата, я прави и мека. Peace

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 14:09 от ani_4ka

# 184
Anelia85, имам си съображения и няма как да си сложа мас на косата  Naughty
Да,зелена хума слагам. Жълта и бяла също не са зле.
Газ този път не сложих - не ми се върза с киселото мляко. Можеш да сложиш и ампулка и маслата, или само ампулка, ако е достатъчно мазна. С хума се получава кашичка, да, но когато си я правя по стандартния начин, маската ми има консистенцията на емулсия и си е лесна за нанасяне Peace
Слагала съм масла и в шампоан, и в балсам. Чак пък два пъти по - качествен...пресилено е. За да не съм продължила да слагам, значи не ме е впечатлило особено Sunglasses
Смело поливай с лайка.

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 13:57 от Анонимен

# 185
Krasim, тази ампулка Ревалид към оригиналната рецепта ли я прибавяш? И има ли положителен ефект, освен безспорния, че тушира миризмата на газ?

Аз по принцип имам ефект от Ревалид-а, ама вече ще го слагам и заради миризмата.Не е мазен, а вискозитета е като на вода.

# 186
Та някой беще споменал пазара на Д.Петков за ветеринарна аптека  newsm78 А малко повече ако може? Laughing

Слизаш на спирката на трамвай 22 на пазара Димитър Петков /на ул. Пиротска/. Тръгваш посока центъра и от лявата страна има високи блокове. Има едни стълбички, точно преди да стигнеш до една градинка. Качваш се по тях и продължаваш покрай блока. Като стигнеш до един блок /те са залепени един за друг/, който е успореден на улицата, ще видиш голяма табелка "Ветеринарен кабинет" - е там е. Дано да съм била изчерпателна. Плюс това дори можеш и да попиташ някой, ако нещо се объркаш. Мисля, че се водеше като адрес Зона Б18, бл.10 newsm78
Ако има проблем с намирането, пиши!!! Hug

# 187
Мерси, момичета...   bouquet

# 188
  • гр. София
Та някой беще споменал пазара на Д.Петков за ветеринарна аптека  newsm78 А малко повече ако може? Laughing

Слизаш на спирката на трамвай 22 на пазара Димитър Петков /на ул. Пиротска/. Тръгваш посока центъра и от лявата страна има високи блокове. Има едни стълбички, точно преди да стигнеш до една градинка. Качваш се по тях и продължаваш покрай блока. Като стигнеш до един блок /те са залепени един за друг/, който е успореден на улицата, ще видиш голяма табелка "Ветеринарен кабинет" - е там е. Дано да съм била изчерпателна. Плюс това дори можеш и да попиташ някой, ако нещо се объркаш. Мисля, че се водеше като адрес Зона Б18, бл.10 newsm78
Ако има проблем с намирането, пиши!!! Hug

О,много благодаря за описанието.Мисля,че лесно ще го намеря.После ще докладвам. Wink

# 189
Аз да попитам има ли как да сложите (може би в новата тема) снимки на тривитаминола и виалитона.  newsm78  bouquet

# 190
Тривитаминолът е нещо такова, но с рисунки на животинки отдолу:

Виалитон не съм имала Peace

# 191
Виалитонът е почти същият, капачето му особено, и пак е със зелена опаковка.  Peace

# 192
Момичета, имате поздрави от една приятелка... тя току що излиза от банята и както изглежда след сушенето е в чудесно настроение bowuu

Чувства се по особен приятен за окото начин Wink и на допир е същинска коприна Peace Та тя ви изпраща много комплименти Hug и овации.

Това ми е втори път и ефекта е много приятен... този път нямах мас и затова сложих суп.л бадемово масло. Имам само едно малко въпросче - понеже се мия сега с Fitoval, а трябва поне три пъти, за да се махне мазното... мисълта ми е трябва ли и трите пъти да стоя по 5 минути с шампоана или само първия път?
И от лайката косата ми мирише много хубаво Peace

# 193
А сега прочитам за този Виалитон за какво става на въпрос аз правя маска с тривитаминол може ли да се редуват двете

# 194
А сега прочитам за този Виалитон за какво става на въпрос аз правя маска с тривитаминол може ли да се редуват двете
Прочети първия пост в темата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт