Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 186
  • 374
  •   1
Отговори
# 195
мерси   bouquet

# 196
А сега прочитам за този Виалитон за какво става на въпрос аз правя маска с тривитаминол може ли да се редуват двете

Аз мия два пъти с някакъв друг шампоан, и после с Фитовала стоя 5 минути.Да не си го хабя...Щот` съм стисната... bowuu

# 197
  • в.преслав
до преди малко четох старите теми-някой знаели какво става с Деси,която ни зариби с това чудо? Thinking

# 198
Ами за Деси аз мисля, че просто е заминала за Турция за рекламата, но нямам идея защо не пише тук... да предположим, че няма време Thinking

Krasim, значи така с Fitovala...свиди ти се Joy... аз пък се раздааавам ли раздавам щом става дума за косичката... не искам дори да смятам колко пари е всичкото, което ползвам за нея, че направо сигурно една минимална работна заплата ще излезне Mr. Green... а иначе не мисля, че е лошо да стоя два пъти по 5-6 минутки с шампоана последователно  Rolling Eyes

Знаете ли... както сме тръгнали можем по натам да си направим и тема за кожата, за ноктите, за миглите и така нататък Joy

Един за всички и всички за Тривитаминол Joy

# 199
Стимулант на Икаров съдържа няколко масла+витамин А, С и Е, разтворени в бадемово масло. Това е последното, което четох по темата.  Rolling Eyes

# 200
  bouquet   bouquet   bouquet мерси,радвам се,че пишеш   bouquet   bouquet   bouquet

вече всички станахме Тривитаминолки Joy

# 201
  • София
Ох, нах-накрая ги изчетох тия страници, много пишете бе жени  Mr. Green
Някой питаше за снимка на Виалитон - ето го как изглежда

Днес и аз си правих маската, малко по малко откривам своето съотношение на съставките Peace...за отчета - повече няма да слагам жълтък и кис.мляко, и оцета го използвам не вътре в маската, а за обливка (разтворен в хладка вода) след измиването й  Peace т.е. редовни остават: тривитаминол, бадемово масло, ракия, газ и повечко медец...ааа и аспирин, ако не забравя Rolling Eyes Чудя се да добавя ли и жожоба  newsm78 Иначе след това мажа със серума на Глис за блясък и гледам да забравям сешоара...много съм щастлива, това Деси трябва да го позлатим като се появи   bouquet 
 Гледам, че доста въпроси сте обсъждали и около къдренето на косата от тривитаминола - моята например е мега права по рождение и досега не съм забелязала да има промяна от маската, така че вероятно е индивидуално това  newsm78 

# 202
Значи и ти не слагаш мас... заменяш я с бадемово масло ли? Иначе да - маската действа хубаво на косата, само малко по-трудно се отмива мазното и обезмирисва от газта, но си заслужава Peace

# 203
  • София
Значи и ти не слагаш мас... заменяш я с бадемово масло ли?

Да, използвам маслото за мазно, в началото като ми беше много суха капвах и малко зехтин, но вече само бадемово масло...с мас май досега не съм и пробвала, че ми е една..бляк Sick 

# 204
Цитат на: Anelia85
Krasim, значи така с Fitovala...свиди ти се Joy... аз пък се раздааавам ли раздавам щом става дума за косичката... не искам дори да смятам колко пари е всичкото, което ползвам за нея, че направо сигурно една минимална работна заплата ще излезне Mr. Green... а иначе не мисля, че е лошо да стоя два пъти по 5-6 минутки с шампоана последователно  Rolling Eyes

Свиди ми се времето,мила.  CrazyИмам 3 деца, а две по пет минути за мен е нещо трудно постижимо! Mr. Green

# 205
  • Варна
Случайно да има някоя дама да се е намацала?Питам само дали имам компания или съм сама с "чалмата" на главата.Явно ще трябва да се мажа през деня,'щото мъжът ми ми постави диагноза"откачалка" и си легна да не му миришело!

# 206
Тц.Аз днес си минах по реда...
По-добре откачалка с хубава коса, отколкото само откачалка. Joy Joy Joy

# 207
Явно ще трябва да се мажа през деня,'щото мъжът ми ми постави диагноза"откачалка" и си легна да не му миришело!
Моят като знае какъв рев беше за таз' коса, като види тривитаминола в хладилника и се усмихва. А за миризмата, откакто слагам етерични масла дори му харесва Peace
Анелия, Деси е някъде... Уважи ни преди известно време за 3-4 поста и се покри.  А това с рекламата и Турция беше преди година и повече.

# 208
  • в.преслав
Зизи,сега прочетох,че Деси казва че св.мас не може да се заменя с зехтин,а ние слагаме разни други масла.дали пък св.мас не е от съществено значение за тази маска? newsm78

# 209
 Ами дами ,хайде и аз да се включа към дългогоските  Laughing  Аз вчера се наклепах с 1жълтък,1с.л.свинска мас,1/2 кофичка кисело мляко,1/2лимон и ракийка и днес не мога да си удържа косата  Laughing А ето я и моята грива/извинявайте за снимките,но при първа възможност ще сложа по хубави/   bouquet
http://images20.snimka.bg/004403957-big.jpg
http://images20.snimka.bg/004403952-big.jpg
http://images20.snimka.bg/004403939-big.jpg
http://images20.snimka.bg/004403891-big.jpg

Общи условия

Активация на акаунт