Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 199
  • 374
  •   1
Отговори
# 210
Ами дами ,хайде и аз да се включа към дългогоските  Laughing  Аз вчера се наклепах с 1жълтък,1с.л.свинска мас,1/2 кофичка кисело мляко,1/2лимон и ракийка и днес не мога да си удържа косата  Laughing А ето я и моята грива/извинявайте за снимките,но при първа възможност ще сложа по хубави/   bouquet
http://images20.snimka.bg/004403957-big.jpg
http://images20.snimka.bg/004403952-big.jpg
http://images20.snimka.bg/004403939-big.jpg
http://images20.snimka.bg/004403891-big.jpg

Много хубава коса,браво!   bouquet Толкова гъста и здрава  Hug Грижата си е грижа.А и когато имаш такъв ген за коса просто  smile3521

# 211
Зизи,сега прочетох,че Деси казва че св.мас не може да се заменя с зехтин,а ние слагаме разни други масла.дали пък св.мас не е от съществено значение за тази маска? newsm78
На мен Деси не ми е авторитет. Слагам си масла. Ако държиш да е с мас, прави я с мас.
mama_tony , чудесна коса  bouquet

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 10:41 от Анонимен

# 212
  • Варна
Ми че тъй я...всеки си прави такава маска, каквато вижда, че му се отразява добре на косата...аз газ не слагам, кисело мляко и алкохол също...но пък има момичета, на които точно тези съставки влияят добре... Peace
...аз например онзи ден си взех масло от орех и пчелно млечице с още нещо беше вътре ама го забравих  Blush и сега в неделя като си правя маската ще си сложа и ще видя какво ще става...мас не слагам, но за сметка на това слагам 351225 мазни неща понеже косата ми е ужасно суха...и така...
всеки трябва да пробва, а не да се води по казано от някой...косата, растежа и грижата за нея са твърде индивидуално нещо според мен...  bouquet

# 213
  • София
Какъв е тоя серум на Глис за блясък? Къде се продава?

# 214
 mama_tony , страхотна коса! Май само двете с теб сме червенокоси... Дължината и вида като цяло на косата ти е моята цел. След около година ще я стигна!

Зизи,сега прочетох,че Деси казва че св.мас не може да се заменя с зехтин,а ние слагаме разни други масла.дали пък св.мас не е от съществено значение за тази маска? newsm78

Благодарна съм за идеята за Тривитаминола...Газ, мас и оцет си е от времето на бабите ни.Но маста не е като преди години, както и всички хранителни продукти. Това е моята причина да не слагам мас. Пък кой какво казал , слагал или не слагал- всеки гледа себе си.
Пробвам повечето от съветите, които чета тук. Като се появи Деси, може и с мас да опитам. Ама май няма да е скоро.... Wink

Някоя от вас да знае какво е папийоли? newsm78

# 215
  • в.преслав
не искам да засягам никого нито да се правя на всезнайка-просто съм объркана.косата ми е мазна в корените и незная какво да слагам-мас,бад.масло,стим.на Икаров или друго масло.незная вече и какъв шампоан да ползвам? newsm78

# 216
  • в.преслав
mama_tony , страхотна коса! Май само двете с теб сме червенокоси... Дължината и вида като цяло на косата ти е моята цел. След около година ще я стигна!

ако е папиойти е самоогъващи ролки за коса.незная къде си го видяла.
Благодарна съм за идеята за Тривитаминола...Газ, мас и оцет си е от времето на бабите ни.Но маста не е като преди години, както и всички хранителни продукти. Това е моята причина да не слагам мас. Пък кой какво казал , слагал или не слагал- всеки гледа себе си.
Пробвам повечето от съветите, които чета тук. Като се появи Деси, може и с мас да опитам. Ама май няма да е скоро.... Wink

Някоя от вас да знае какво е папийоли? newsm78

# 217
не искам да засягам никого нито да се правя на всезнайка-просто съм объркана.косата ми е мазна в корените и незная какво да слагам-мас,бад.масло,стим.на Икаров или друго масло.незная вече и какъв шампоан да ползвам? newsm78
За сведение Деси миеше нейната коса с ВЕРО. Wink
Ние не се засягаме, просто историята е дълга. Тук сме да си помагаме с опит. Деси я няма.    bouquet

# 218

И моята е мазна в корените, но си слагам всякакви масла, така или иначе я мия всеки ден. За шампоан....и аз съм ползвала много, но файда няма. Сега съм с Дюкре, но....няма особен резултат. Като го свърша минавам на Виши, след това Фито, докато не намеря някой, който да помогне.
Моята фризьорка ми каза, че за мазната коса е по- лошо да се оставя мръсна, защото кожата на главата не може да диша.

# 219
  • в.преслав
да,но в малък провинциален град освен масова и бълг.козметика друго няма.

# 220
  • София
 И тъй като сме тук да си помагаме, някоя ще ми каже ли какъв е този серум на Глис?

# 221
Мисля, че те разбирам. Аз от месеци търся шампоан на Фито, но няма, а града ни не е чак толкова малък. Ако можеш поръчай си по някого или ако пътуваш някъде си вземи от там.
Не мога да ти помогна за този серум, нямам идея какъв е. Имам толкова много козметика в момента за косата си и гледам, докато не ги свърша да не си взимам други, защото в шкафа ми вече няма място. Може би някое друго от момичетата ще ти помогне. Прегледай темата от начало, мисля, че дори снимка имаше.

# 222
click   или този

Не знам дали за този серум говориш. Обсъдихме го преди време, който го е използвал да сподели Hug

# 223
Ох, зарибявате ме пак! Току-що ми донесоха тривитаминол, сега и този серум...ще се въздържа.  hahaha

# 224
  • в.преслав
аз съм от Велики Преслав-отдавна не съм пътувала никъде,защото няма кой да ми гледа детето.От Гърция ми изпратиха Пантен за копр.гладка коса ,но и този не е моят.Искам да питам какви витамини да пия за косата-миналата седмица приключих опаковка витВкомплекс и Герикапс.Да ги продължа,сменя или да почина малко?

Общи условия

Активация на акаунт