Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 206
  • 374
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
tornadoto katrin, мисля че тези витамини трябва да се пият по около 3 месеца, за да имат време да подействат...можеш да пиеш Мерц, Ревалид, Геритамин нео...аз пия ленено семе и съм доволна...
можеш да продължиш и да пиеш това, което си пила до сега...ти си решаваш...
във форума има много теми за този вид витамини...потърси, прочети...много полезна информация има   bouquet

# 226
Момичета в момента си стоя с маската и чантичката на главата! Но имам един проблем. И миналия път newsm78 и и сега  имам чувството, че много ми капе косата. Дали ,защото втривам маската в корените newsm78, та от триенето или е нещо по-сериозно? Моля кажете си мнението и съвети Praynig Praynig Praynig!!!  Praynig

# 227
Да се включа и аз, с дълго обещаната снимка на tornadoto katrin
За мен това наистина е много добър резултат. Като че ли косата ти е станала по-плътна и има обем.  bouquet
Продължавай в същия дух.  bouquet

# 228
  • в.преслав
това е след поредната маска.блясъка и обема са на лице,но докато порастне ехе.............лошото е ,че в момента съм шарена,като папагалче.благодаря ти ani 4ka  bouquet

# 229
Пак заповядай  Hug

# 230
Съгласна съм с вас, дами, относно индивидуалността на всяка коса - онова, което е положително за една е отрицателно за друга.

Специално за маста... аз до този момент никога не бях ползвала, допреди тази маска имам предвид и още не мога да кажа с точност какъв е истинският ефект. След няколко месеца може и да мога Wink Иначе баба ми ми я носи, когато има възможност от село домашна и знам, че е качествена и истинска, така че поне за това нямам притеснения. За тази в магазините не знам Thinking

Момичета и по-специално Zizi, като си слагате повече от едно масло на Икаров в маската, по колко приблизително слагате... капки или лъжички? Иначе за цъфтежа аз четох, че маслото от пшеничен зародиш е подходящо за втриване в крайщата след баня Peace

# 231
click   или този

Не знам дали за този серум говориш. Обсъдихме го преди време, който го е използвал да сподели Hug
Аз си взех шампоанаот Азиатската серия LaughingКакво ще кажете за него newsm78

# 232
Привет, красиви!
Минавам и тук да почерпя за една бонбонена рожденичка. Заповядайте:

Anelia85 , по темата да се изкажа все пак, от различните масла слагам по 10-тина капки от всяко.

# 233
  • Варна
Аз слагам на око...определено доста капки Laughing
ако имам по-малко масла слагам цяло шишенце бадемово...ако са 3 или 4 по около 1/4 от шишенцето...но пак казвам...всичко е до моментна преценка  Mr. Green
маслото от пшеничен зародиш си го слагам в маската  Peace

# 234
LidiS ти ли си рожденичка? Ако да - честито!
Аз имам 6 вида масла и слагам по 2 лъжички от всяко, защото третирам косата си всеки ден с преса и я мия всеки ден. Отразява й се добре. Но май всеки сам за себе си трябва да прецени.

# 235
LidiS ти ли си рожденичка? Ако да - честито!

Не, не аз- племенницата ми!  Heart Eyes Heart Eyes

# 236
LidiS, честита рожденичка !

Ей, тъкмо почнах да го пиша и видях отговора ти. Тогавма я целуни от мен и й пожелай незабравим ден.

# 237
LidiS,

на малката сладурана Heart
alex76 , аз имам балсама от Азиатската красота. Чуден е! Heart Eyes
Anelia85 , слагам на око от всичко каквото имам - гроздови семена, пшеничено, бадемово, ший, жожоба, зехтин, кокосово, лайка, ... или редувам днес тези три, следващия път - други, и така...

# 238
Аз слагам на око...определено доста капки Laughing
ако имам по-малко масла слагам цяло шишенце бадемово...ако са 3 или 4 по около 1/4 от шишенцето...но пак казвам...всичко е до моментна преценка  Mr. Green
маслото от пшеничен зародиш си го слагам в маската  Peace
jorjeta,това не е ли много цяло шишенце Rolling Eyes, е на теб може да ти действа добре. Аз слагам по една голяма супена лъжица от всяко масло и пак понякога ми става мазно, ако не сложа и хума направо не ми се мисли.

# 239
Благодаря за поздравите, момичета. Ще я нацелувам довечера. Непременно!

Общи условия

Активация на акаунт