Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 242
  • 374
  •   1
Отговори
# 270
Цитат на: Anelia85
Krasim,от София съм и всичко сима даже в излишък Wink... Благодаря ти мнооого... Ти доволна ли си от Keranove по принцип?
Да, много съм доволна!Ползвала съм само шампоаните, които показах и балсам от синята серия,харесаха ми!

Кога ще покажеш твоята косичка? Whistling

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 00:56 от красим

# 271
 Добро утро дългокоски   bouquet Хайде,събота е - размятайте косички  Laughing
Красим каква боя ползваш ,мила?! Питам,защото моята коса си почиваше почти година от боята,защото яко я изгорих с прословутата "Сери",но утре съм решила да я боядисам най после и още се чудя каква боя да си взема.Но за сега съм се спряла на Вулкано на Лонда,но не я знам от колко е опаковката 100 или 200! Ако е 100 са ми нужни 4 бройки  Crossing Arms и рухвам финансово  Crossing Arms ooooh!  Laughing А не мога да ползвам боя от" домашните",защото много бързо се отмива.
 А за инфо-не ползвам шампоани от рода на 5-6лв,много ми е зле косата от тях,мия се само с шампоан от 1лв и задължитилно маска за коса Миосотис  Peace Маски за коса си правя много рядко,но сега съм решила да пробвам Тривитаминола,да видим какъв ефект ще има на мойта грива  Laughing

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 19:05 от mama_tony

# 272
Вулканото ми изгори краищата.Боядисвам се сама от 13 години и имам претенции за опит.
Боядисах се с Черешово червено на Велатон, но стана много светло, понеже преди това се бях обезцветявала.Момичето в магазина ми препоръча Тропическо червено на Велатон и наистина стана страхотен наситен цвят, точно какъвто исках.Сега съм решила да поддържам корените с шампоан-оцветител, но 2 измивания и край... TiredСега пак съм в питанка.Искам да спра да се боядисвам, ама как ще стане идея си нямам.... ooooh!

Цитат на: mama_tony
моята коса си почиваше почти година от боята,

Ходиш с 15 см-ови корени ли? Rolling Eyes

# 273
  • в.преслав
вижтеме мене какво папагалче съм.9год.само червено,после почнах да я изсветлявам с русите нюанси.от1.5месеца вече нищо.сега имим 1.5см.корени и голяма питанка-сега накъде?каква да е следващата стъпка? newsm78

# 274
  • София
И тъй като сме тук да си помагаме, някоя ще ми каже ли какъв е този серум на Глис?

Аз го ползвам от близо 2 седмици, води се "флуид за блясък с незабавно действие" и е от сериата Азиа на Глис (т.е. на снимката в дясно, която е пуснала Зизи)...Като консистенция е по-гъсто, като балсам, но не се отмива и прави косата още по-мека и ухаеща - последното доста ми помага да разкарам драматичния спомен за газта и оцета от маската  Mr. Green

# 275
  • София
Вулканото ми изгори краищата.Боядисвам се сама от 13 години и имам претенции за опит.
Боядисах се с Черешово червено на Велатон, но стана много светло, понеже преди това се бях обезцветявала.Момичето в магазина ми препоръча Тропическо червено на Велатон и наистина стана страхотен наситен цвят, точно какъвто исках.Сега съм решила да поддържам корените с шампоан-оцветител, но 2 измивания и край... TiredСега пак съм в питанка.Искам да спра да се боядисвам, ама как ще стане идея си нямам.... ooooh!

Красим, все едно прочетох свои думи  Crazy Аз близо 5 години поддържах червено (като на Алекс Раева) и май не остана марка боя, която да не изпробвах в желанието си да открия максимално щадяща, в същото време наситена и трайна такава...Спомням си че с добра серия червени бяха още на Крамер и на Алфапарф (професионалната серия)... ама е факт, че червеното като интензивност се отмива бързо и краищата след време изглеждат изтощени и оранжеви, и пак се стига до боядисване #2gunfire
Т.е. не знам как ще стане номера без боя....още повече, че избиват дълго време едни оранжеви нюанси, пък не стига това ами и изсветляват неравномерно  #Crazy

# 276

Цитат на: mama_tony
моята коса си почиваше почти година от боята,

Ходиш с 15 см-ови корени ли? Rolling Eyes

Ми то от снимките се вижда  Embarassed Не ми е много приятно,но вследтвие на боята се наложи да постижа много от косата...на долу всичко стоно русо-рижаво,на горе се запази долу горе червено а корените са си моя цвят.  #Cussing out  Вземах си Лонда,утре ще се боядисам и ще ви покажа резултата.А сега това е шарената ми коса:

http://images20.snimka.bg/004412685-big.jpg

# 277
Аз смятам на два месеца да се боядисвам вече.Поне малко да си почива косата ми.

Еее, значи все пак с Лонда... Tired

# 278
Зизи, страхонта коса, отново и отново  Hug  Hug  Hug и такиве сладки къдрици, пу пу.
Аз сега съм с маската на глава, сложих само триватиминол,бадемово масло,ракия,оцет и жълтък. А по дължината-зехтин. Чудя се какво друго масло да си взема?! newsm78  newsm78
Косата ми продължава да си капе, расти много нова, но и толкова коса пада,че...  ooooh!
Приятен ден на всички и до скоро  Hug Поздравления за страхотните коси отново

# 279
Усмивка, здравей и тук! Hug Охххх ooooh! и аз имам същия проблем ooooh!. Когато нанасям маската ми капе ooooh!, сигурно заради самото втриване newsm78. След това изобщо не, но през това време бая си пада ooooh!. Уфффффффффф ooooh! ooooh! ooooh!

# 280
Момичета, имам въпросче, за което най-вероятно има отговор в предни теми, ама не мога да ги изчета всички  Embarassed . Косата ми е по вид и дължина /може би и малко по-дълга/ като на Зизи, доколкото мога да преценя от снимката й. От два месеца започна да капе ужасно - дали защото вече е дълга, или защото родих преди 6 месеца- нямам идея, но е крайно неприятно. Не ми се иска да я скъсявам, така че моля за лесна домашна рецепта, или за изпитано козметично /фармацевтично/ средство. Не съм стриктна в маските /ползвам рядко готови/, затова ми се ще да е нещо лесничко, ако има такова. Ако спамя темата, може и на лични. Thanks.

# 281
Няма нужда да четеш всичките теми, прочети само първата страница на тази. Hug

# 282
  А не мога да ползвам боя от" домашните",защото много бързо се отмива.

Моля те обясни, че се заинтересувах - какви са тези "домашни бои" за коса??? newsm78

# 283
Шампоан-оцветителите ли имаш предвид?И на мен ми стана интересно. Flutter

# 284
  • в.преслав
jorjeta,казваш че пиеш ленено семе-на капсоли ли?те не се ли пият за отслабване?ако имат такова действие ще се откажа-и без това съм 44кг.а колкото до червената боя на мен ми допадаше най-много крамер(пък и ми стигаше за 3 боядисванета).

Общи условия

Активация на акаунт