Юлче сладко ти си пей , а мама щастливо ти се смей

• 10 454
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Сиянка2,не се притеснявай,ако няма реакции от млякото NaughtyВсяко нещо,което не е водило до момента към реакция е дори полезно да се взема.Точно това каза докито,която готвеше при Иван Звездев скоро по повод въпрос за ядки и мед.
Момичета,има ли бебоци,които да се харнят вече сами с лъжичка или виличка?Аз сериозно се замислям да започвам с великото мацане,защото педито каза,че трябвало още от 10-ти месец newsm78Ама на мен ми се струваше много мъничък за такива операции още тогава !
Изпращам много слънце на вички мами,където има мъгла или облаци  grinning039

# 16
Nan, имаш още един глас от мен! Как пък не да гласувам за някой друг, нашето Нанче е най-хубаво! Grinning
Иси, направо не знам как имаш търпение и как намираш време за тези красоти! Идеята за календара е чудесна.

Сияна, не се шашкай за едно мляко, децата са вече големи и всичко могат да ядат. Особено ако досега си й давала мляко и не е имало реакция - няма никакъв проблем.

Честито на Варвара! Лека бременност и здраво бебче накрая! Кога е терминът всъщност?

Аз може би повече няма да се навия за друго дете. Поне в близките 4-5 години. Толкова изтощена се чувствам, че не ми се и мисли. Малката разлика е много сладка, децата са на един акъл и е много весело, но това си е доста голямо натоварване за родителите. Даже и да се навия за трето дете, то със сигурност ще изчакам децата ми да пораснат. Лошото е, че и нашите годинки си вървят и тази работа не може да се отлага вечно.

# 17
Isiдокато съм писала,си направила кафето,като че ли някои ми каза да не правя и аз (шегичка).Относно календара,се зачудих ами ако повечето мами са август месец например(от които и аз)а няма мами родени септември да речем.Как ще е подредбата или всъщност абе няма значение,ти си знаеш.Не се сърди на мъжът ти,явно от тая работа зависите в семейството той го прави заради вас.Аз пък ти завиждам,моя  е като свекърва,непрекъснато е около мен и само нарежда.Нахрани ли детето?Да не му е студено,зави ли го изреза ли му ноктетата,преобу ли го абе въобще незнам.Аз избягах от свекървата,а то от трън та на глог.Исками се да ходи командировка някъде че да ми мирне главицата.Tizijaмного ме успокои,ако никои не ми беше отговорил щях да звъня на докито.Моита не може да яде сама но хваща лъжичката и храни куклата.

# 18
Лети, Ема има желание да се храни сама, но аз й помагам, още не съм я оставяла сама да се храни. Май е време вече.  newsm78 Като бяхме на море тази година, едно германче на 2 годинки се хранеше съвсем самостоятелно с вилица и нож. Направо ми скри шапката, та може и аз в скоро време да опитам.

По телевизията срещнах реклама на ваксина срещу рак на шийката на матката. Бях в чуденка дали не е добре и за мен, като преди време още бях чела, че е хубаво да се изчака,за да се видят страничните реакции, ако има такива. И ето на какво попаднах днес преглеждайки пресата.
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-10-30&article=209243
 И както винаги в Бг. тук всичко е безопасно и се препоръчва. В миналият петък попаднах на репортаж на Господари на Ефира, за един имуностимулатор, който изобщо не е ясно от къде, как и защо се внася. Майката която беше извикала репортерите беше доста разтревожена и сама намерила инфо, че в Америка това лекарство е спряно от производство и е забранено, а тук го внасят и продават. Дори моята комшийка предния ден ми се хвалеше колко е доволна от него, дете й не боледувало в яслата.

И така, за пореден път се убеждавам, колко ни е "уредена" държавата!
Извинявам се за дългия пост, но това касае всички нас.

# 19
  • София
Добро утро и от мен  Hug

NAN- глас за теб Simple Smile

Варвара- страхотна новина. Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче.

Иси- календара е страхотна идея.

# 20
Сиянка,за да те поуспокоя още повече ще ти кажа,че много често сутрин,когато Алекс мрънка от глад към 6.00 му давам прясно мляко и да чукна на дръво детето си е супер.Дори го засища много и спи до 9.00.
Ох,Лала и аз се замислям за ЕГН-то си и другото бебе newsm78Май няма да мога много  да изчакам,както би ми се искало,защото годините си минават,а не ми се иска в градината да го питат дали баба му е дошла SickРонка направо ти завиждам, че можеш да изчакаш Ема да порасне малко,за да ти е по-леко с двете деца.
Дайте идея за подарък на чужденци,ама да не е от тези изтъркани български рози и каренца,че вече ми се гади от тях #Cussing out

# 21
  • Габрово
 newsm51

# 22
Добро утрооо,как сте?
Гледам някои бременеят!Да ти е частито варвара и лека бременост от мен!
Елена прави чудо,като се храни сама и предпочитам аз да го правя.Ако изобщо яде де!
Идеята за календара е страхотна,ще гледам и ние да се впишем.Може и месеца да е на децата.Тоест,родените януари-в януари и така.Но мисля,че и там ще има празни места newsm78
Поздрави на всички  bouquet

# 23
TizijaНаистина камък ми падна от сърцето,много се бях притеснила.Ама нали съм една овца.Пък и ако бях пратила моя да купи,щеше да излети веднага но с хиляди приказки.Ти,каква си майка,как може,детенце без мляко,бля,бля и така.

# 24
Йеее нова тема че и на 2 страница,че и нова бременлийка си имаме!

Варвара честото и лека бременност,остава още малко! Peace

Нан и моя глас е вътре! Peace

А аз пък искам да си гласувам за детето в списанието и го няма в интернет страницата им има само някои не всички ,даже повечето които са в списанието ги няма в страницата им и няма кака да се гласува,а от 2 дни ги има тези там и не е честноооо сега върви за тях гласуването! Crossing Arms

# 25
Здравейте и от мен, не съм писала отдавна, сега ще прочета последните страници, че не разбрах за какво гласуване става дума. Варвара, честито и лека бременност!
Ева от вчера ходи на ясла. Не го бях планувала да я пускам толкова рано, но трябва да започвам работа и няма как. Доста ми е гадничко. Вчера е била много кротка, не е плакала ама днес като се осъзна и ревна на вратата.
Попова, за какъв имуностимулатор става дума?
За календара и аз съм за.
Тиция, Ева отдавна иска сама да се храни, но не и разрешавам, снощи обаче така бързо грабна лъжицата, че докато се осетя си хапна няколко пъти без даже да я обръща наопаки.

# 26
                                 Варвара:

Иси: Hug
За календара-  Peace
MARIAELI Къде се изгуби? Thinking
Крис, как е Люската днес? Hug
Ети, а твоя мъж? Praynig

Прасчо, Иве, ... Thinking Crossing Arms Hug Heart Eyes

Ние ще го ядеме. До после.  bouquet

# 27
Mqizdova,я кажи как стои въпроса с яслите,майчнскит и НОИ ?Аз днес говорих с моята счетоводителка и тя ми потвърди това,което казах на Синеочка,а именно, че работодателят уведомява НОИ и че се получават 50 % от майчинските ако се започне работа.
Аз бях болна три дена и Алекс стоя при баба си,за да не го заразя и така ми е мъчно за него CryЧакам с нетърпение да ми го доведат следобед Hug

# 28
варвара честито !  stork-boy  

Иси и аз съм За календарите,само не разбрах на всяко дете поотделно ли или общ с всики деца?

Галко се храни сам,но само с малка вилица,понеже лъжицата я извърта и става голяма плесканица.

Ух напоследък и на мен не ми се пише  Tired

# 29
  • somewhere over the rainbow
Ха, добрютро! Blush

Иси, снощи нямах време да пиша, ама идеята за календара е супер Peace  И аз ще помагам, но от техническата страна, че в идеите хич ме няма Embarassed  Свободно време - бол, а ФШ не ми е много чужд. Само измисляй и давай работа насам Wink
Наистина е най-добре да отскочите до Сопот, когато сте в Карлово, че при нас придвижването е по-сложно Confused Ми така де, да се видим, а и дребните да запознаем. Пък може и да се погримираме Flutter

Сияна, споко за млякото бе Wink  Голямо е детето вече тепърва да проявява АБКМ /така си мисля де Thinking/. Ние от кърмата веднага минахме на кисело мляко, а от скоро и прясно давам,та добре си е, да чукна на дърво Praynig

Тиция, скоро Даяна сама няма да се храни Naughty Не съм чак такъв мазохист Mr. Green

Ели, намирай къде се гласува за Юлче и да почваме. Виж каква силна дружина сме. Wink

Тук едно слънце пече - не си е работа. А момата спи ли, спи. Ама който става по тъмно Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт