Юлче сладко ти си пей , а мама щастливо ти се смей

• 10 471
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте момичета.Вчера щях да пиша за посещението при хомеопатката,но бях в някакво ужасно настроение.Понякога ме тресът едни нерви,направо не мога да се позная и всичко ме дразни и ми е едно черно пред очите.Ох,не знам.
Та така д-р Стоименова много симпатична и мила жена.Прегледът продължи 2 часа,а май можеше и още,но Люската се поизнерви и размрънка щото му се приспа.Докторката ни даде 3 гранулки,които трябваше Люси да изпие през 5 часа.Вчера нямаше Т цял ден,но вечерта вдигна сигурно от лекарството.Тя докторката предупреди,че най вероятно ще стане така.Цяла нощ беше с Т и спа много лошо.Сега пак е малко топличък и заспа.
Искам да питам мамите с опит в даването на гранулки как ги давате.Люската не понася да приема лекарства през устата и е голямо чудо.
Извинявайте,че не се включвам по  обсъжданите теми,но ми е едно криво с тези болести.

# 61
Тиция, и аз така знам че се взима 50% от майчинството, но не съм проверила официално все още. НАН, успешна операция ти пожелавам,  всичко ще бъде наред.
Крис, бързо оздравяване на мъника.

# 62
Искам да питам мамите с опит в даването на гранулки как ги давате.Люската не понася да приема лекарства през устата и е голямо чудо.
На моите деца ги давам направо в устата да ги смучат като бонбонки. Даже крещят за още. Те са сладки, със захарно покритие са и децата ги обичат. И са толкова малки, че детето даже може и да не забележи, че нещо му се въргаля в устата, стига да успееш да му ги изсипеш.

# 63
  • Варна
 wavey
Иси  Hug,дано всичко е наред при вас с нослето.
Ети,тези мъже са като деца.Не е  лошо да направите един скенер,няма да му навреди.Дано успееш да го убедиш. Peace
Тиция ,като дадеш детето на ясла се спират майчинските и се вземат 50% от тях.Друг е въпроса дали ще го обявиш.Дали го следят незнам.Тук във форума бяха задали такъв въпрос на сайта на Министерството на труда и социалните грижи и се бяха учудили ,че има такива ,които хем вземат майчински хем децата им посещават ясла.Така ,че може и да не го следят стриктно.Ти си прецени.
Анет,сега хич Naughty не съм настроена празнично ,защото се хванахме да остъкляваме терасата.  Whistling

Хайде за сега толкова,отивам за манджата.

# 64
Tizija  , прочетох, че искаш съвет за подарък за чужденци и ми хрумна за родопски терлици. Баба ми шие такива и има и за жени, мъжи и деца много хубави модели. Дано не се включвам късно с моя отговор на този твой въпрос. Ако се ти хареса тази идея мога да ти пратя снимки на модели и сама да се увериш.
Сега продължавам да ви чета, че имам много за наваксване.  Laughing

# 65
  • Варна
Малиииииииииииииии,нямам време да ви изчета #Crazy ooooh!

Само отгоре,отгоре успях Confused

НАН,стискам палци за  другата седмица.дано всичко се оправи. Hug Hug Hug
Гласувах за теб Wink

Варвара,Поздравления от мен.Пожелавам ти много Лека и безпроблемна бременност и здраво бебе накрая  bouquet

Ели,нещо не разбрах къде трябва да гласувам,но ще се върна да попрочета,белким ми се изясни Laughing

Ети31,как е мъжо ти???много е неприятно това което се е случило Confused.И моя е много вироглав и за болници не ще да чуе.все е добре,а пък се вижда че не е.и аз много му се нервя Close

Иси,и аз съм за календара. PeaceИдеята е страхотна Hug
само трябва да кача снички,но ти ще кажеж де какви да бъдат.

Аз набързо да кажа,че сме добре вече.няма сополи,кашлици или дрисъци Mr. Green.още не сме направили тестовете,Гострото все е заета и подготвям Гранде скандале #Cussing out.аз на своя глава започвнах да давам туй-онуй,да видим  Thinking
За хомеопатката да ви кажа-доволна съм/ Praynig Praynig Praynig чук-чук,заключ Mr. Green/.мисля и аз да се запиша по -нататък при нея newsm78

И едно от най-приятните неща около нас/заедно с това,че Друнди е добре/,вчера си приказвахме с моя мъж и се разбрахме догодина по това време,да правим Юлче 2009.Много съм Хепи   Party Party Party Party Partyот което,мислех че няма да се навие за второ толкова скоро Whistling

Трябва да бягам,Много здраве и целувки от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 66
  • somewhere over the rainbow
 Hug
Поуспокоихте ме за дюстабана. При първи удобен случай ще заведем Дая на ортопед Peace. Само да мине моят интервенция. Между другото в сряда от 10 ч. стискайте палци Praynig

Хайде на анкетата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=235799.100
Ще се напикая от смях, ей Joy

# 67
добре де ама как се попълва тази анкета newsm78

# 68
добре де ама как се попълва тази анкета newsm78
Направо там в темата си я попълваш, като отговор. По назад са започнали да я попълват, виж там Peace Някои отговори са много ценни Joy Аз ей сега я почвам.

Ели, и от мен глас за Юлката Hug

# 69
# 70
Жоржи, ето че дойде хубавото при вас.Още по-хубаво ще става Hug

НАН, споед мен в мнението на ортопеда от "Часът на мама"  има много логика.При те първа оформящ се свод, за какво им е на децата този релеф в стелката?!Колкото по-естествено оставим нещата да се изграждат, толкова по-добре според мен.
А в "другия лагер на ортопедите" където едновременно твърдят, че децата трябва да ходят боси, а когато са обути, това да става с ортоп.. обувки, ми се струва че има голямо противоречие.В крайна сметка, когато ходят боси, теракота под краката им не се деформира ортопедично.....
А за на Мария свода нищо не мога да ти кажа, не съм я водила скоро на ортопед.Струва ми се все пак, че е оформен поне до някъде.

Тиция
, моята идея за подарък е чанове(за по-скъп) и кавал или DVD с  народна музика(за по-евтин).

За самостоятелното хранене, аз държа да науча Мария да се храни сама възможно най-рано.
Когато я дам на ясла едва ли някой ще й виси на главата, така както прави мама, особено ако яслата е държавна.
За сега напредваме, но бавно.

Ивка, стискам палци скоро да няма и спомен от сополите.
За чистенето, честно казано вече ми е значително по-лесно от преди.От 2 месеца съм я записала на кухня и готвенето по 2-3 пъти на ден за нея ми отпада, а това си е голямо облекчение.Освен това по-голямата част от домакинската работа я превръщам в игра за малката и така пускаме прахосмукачка, бършем прахът, сгъваме прането(тя го рушка по-скоро), простираме заедно(тя подава щипките).......Е, не винаги успявам да я присъединя към дейността си, но системно я пробвам и така до края на деня почти всичко сме оправили.

# 71
НАН, споед мен в мнението на ортопеда от "Часът на мама"  има много логика.При те първа оформящ се свод, за какво им е на децата този релеф в стелката?!Колкото по-естествено оставим нещата да се изграждат, толкова по-добре според мен.
А в "другия лагер на ортопедите" където едновременно твърдят, че децата трябва да ходят боси, а когато са обути, това да става с ортоп.. обувки, ми се струва че има голямо противоречие.В крайна сметка, когато ходят боси, теракота под краката им не се деформира ортопедично.....
Това е и моето мнение Hug Исках да чуя и други...

# 72
Момичета как се справят малките сладури със новото време. От как са го сменили Криси не издържа и спи пак по 2 пъти. newsm78

# 73
  • София
И ние сме така  Дани,но аз го отдавам на това,че през нощта не спи добре и през деня си наваксва.

# 74
Здравейте юлски мами,
аз отдавна не съм писала , но чета винаги когато имам време.
И аз прегръщам идеята за календар.

Общи условия

Активация на акаунт