Юлче сладко ти си пей , а мама щастливо ти се смей

• 10 465
  • 286
  •   1
Отговори
# 255

Да, днес е операцията на НАН. Момичета, знам, че се събират парички за милото семейство с двете болни дечица, но аз все пак искам да ви предложа..... Който иска и има възможност, да сберем парички за НАН, въпреки, че  е по здр. каза, всичко е свързано с пари. Едно ходене им струва не малко парички, а ще има раздвижване след операцията и т.н. Това го пиша с нейно съгласие, да не си помисли някой че ще я обидя/им!
Та така, който иска и има възможност, нека ми пише.

Хубав ден ви желая  Hug

GrinningТова и аз си го мислех, когато тя спомена за операцията, но много се притеснявах да не я обидя с предложението си.
Много ще се радвам да помогна Hug
Аз също съм за  Peace. И понеже наведнъж няма да мога да отделя и за другото семейство мисля ,че на НАН и е по-наложително ,а и честно казано  ние трябва се съберем да и помогнем . Дори си мислех и да зарадваме Даяна с голям подарък за Коледа ,така и на майка и ще и бъде приятно.

# 256

Да, днес е операцията на НАН. Момичета, знам, че се събират парички за милото семейство с двете болни дечица, но аз все пак искам да ви предложа..... Който иска и има възможност, да сберем парички за НАН, въпреки, че  е по здр. каза, всичко е свързано с пари. Едно ходене им струва не малко парички, а ще има раздвижване след операцията и т.н. Това го пиша с нейно съгласие, да не си помисли някой че ще я обидя/им!
Та така, който иска и има възможност, нека ми пише.

Хубав ден ви желая  Hug

GrinningТова и аз си го мислех, когато тя спомена за операцията, но много се притеснявах да не я обидя с предложението си.
Много ще се радвам да помогна Hug
Аз също съм за  Peace. И понеже наведнъж няма да мога да отделя и за другото семейство мисля ,че на НАН и е по-наложително ,а и честно казано  ние трябва се съберем да и помогнем . Дори си мислех и да зарадваме Даяна с голям подарък за Коледа ,така и на майка и ще и бъде приятно.

Благодаря ви момичета, знаех, че мога да разчитам на вас!
Има много хора в нужда, но както се досещате не може да се помогне на всички. Всеки трябва да избере на кого да помогне, мисля, че НАН има нужда от нас, и аз ще направя всичко по силите си, за да й помогна. Тя невероятен човек, познавам я лично и съм съпричастна с болката й, която никак не е малка! Разбира се както казах, и в предните си постове, ще помогна и на семейството, за което Ети събира парички. За тях ще отделя малко, но от сърце.

Не си мислете, че съм света вода ненапита, или всемогъща, или пък, че се изявявам като.....светица. Това съвсем не е така. Naughty
Аз също съм съгласна да направим подарък на Дая!  Hug

# 257
Здравейте и от мен  Heart Eyes
Не съм писала от вековеееее,но за сметка на това ви чета редовно (или поне доколкото успявам) и си сверявам часовника с вас.
Иначе ние сме добре,Марти ходи на ясла от месец и половина,адаптира се много бързо,за няколко дни преодоля промяната на обстановката и сега както казват лелите е отличник-яде,спи не плаче,вечер като го взимам е спокоен и весел а сутрин дори се радва като отидем и ходи да гушка лелите JoyНаучил е доста нови неща и е много забавен.сега съм вече по-спокойна но като се сетя и аз как ходих като ударен самолет 1 седмица преди това #Crazy
В момента се притеснявам от реимунизацията против полиомиелит която ни предстои другата седмица.Вие направихте ли я?
Стискам палци на NAN и Пиги за операцийте които им предстоят Praynig
Бързо оздравяване на всички болни дечица и мами Heart Eyes Hug

п.с.Бих искала също да участвам в събирането на средства за Нан (знам колко е трудно и колко парички отиват по тези болници и понеже преди няколко години мили хора ни помогнаха за операцията на моя тати аз също бих искала да върна жеста им като помогна поне и с малко на друг нуждаещ се човек )

# 258
НАН-че-стискам палци най-добрата позитивна енергия е към теб Hug Дано лекарите си свършат добре работата и всичките ти проблеми вече свършат Simple Smile
Аз също ще се включа в събирането на средства. Wink
Как ще ги пращаме, директно на НАН или аз имам предложение да пращаме на мама Дани и като ги събере да и ги даде. Какво ще кажете?

# 259
НАН-че-стискам палци най-добрата позитивна енергия е към теб Hug Дано лекарите си свършат добре работата и всичките ти проблеми вече свършат Simple Smile
Аз също ще се включа в събирането на средства. Wink
Как ще ги пращаме, директно на НАН или аз имам предложение да пращаме на мама Дани и като ги събере да и ги даде. Какво ще кажете?

Аз също мога да ги събирам, няма да ме затрудни!
Още повече, ако се купува някакъв подарък за Дая, то тук има по-голям избор, а и цените са по-ниски. Както си прецените, ако искате и на Мама Дани изпращайте, аз мойте ще ги дам лично на НАН, или ще й ги изпратя. Така или иначе мисля да отпочинем някоя събота и неделя, и може на там да отскочим.  Peace

# 260
Попова, много ти благодаря, че го написа. Всъщност за семейството с болните дечица писах, че ще помогна по-късно, защото точно за Нан си мислех.

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 14:56 от lala

# 261
  • Варна
Аз също искам много да помогна на НАН,но в момента нямам друга възможност,освен да разделя парите които мислех да дам на семейството от Русе,на две.ами няма да е кой знае каква сума и ми е малко неудобно,да не се приеме като подигравка Embarassed
Ще ги пратя на някой ,който ще и праща парите Peace
Ети31,ще пратя нещо за семейството от Русе,на всяка цена Hug

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 16:27 от jorjito

# 262
Момичета насреща съм. Но предполагам че е най-добре да се изпращат на Попова, т.като тя има желание  Hug. Иначе на мен пощата ми е 200метра никаква грижа не ми е, всеки ден за кухнята минавам покрай нея. С Нан се виждаме често.
Нан мила с теб сме  Praynig Praynig Praynig и една голяма и силна прегръдка като излезеш от операцията  Hug

# 263
Здравейте момичета!
не съм писала отдавна и съм изпуснала много, но прото нямах желание за нищо. Такава депресия ме е обхванала, че плача почти всяка вечер. А сега като прочетох последните странички и почнах да се отрезвявам. Винаги съм знаела, че има много по-важни неща от моите проблеми, но..... всеки с болката си.
Благодаря на Ети , че ме върна при вас! Hug Тя ми се обади за събирането на средства за русенското семейство и това като че ли породи желание в мен отново до пиша във форума и да гледам по ведро на нещата от живота, които ни се случват.
Стига вече #2gunfire, нали за това и неписах за да не ви натоварвам излишно.
Много щастие и късмет пожелавам на всички, които са имали поводи за празнуване   bouquet
А на НАНPraynig Praynig възхищавам и се, че винаги е толкова положително и оптимистично настроена. Вярвам, че личната ни нагласа има много голяма влияние за справянето с неволите ни, дори и те да са и здравословни. Heart Eyes
Моето мъниче вече втора седмица не е на ясла - болен е. Още не е оставал да спи там. В началото беше по-лесно, а сега плаче повече и е неспокоен. Отрази се даже и на нощния му сън, преди не се събуждаше дори веднъж, а сега по нукалко пъти на нощ и задължително остава буден поне за 1-2 и разбира се иска да спи при нас! Така, че нямам идея кога ще започна работа. А толкова ми се иска - мисля, че това ще ми помогне да не се депресирам или поне няма да имам време за това hahaha hahaha hahaha

Пожелавам ведро настроение и повече усмивки на всички Grinning Grinning Grinning  Peace

# 264
Момичета, нека да коментираме начина по който ще помогнем на Нан на лични или по Messenger.Мисля, че тя ще се чувства по-спокойна така в темата.Какво ще кажете?
А как ли са минали нещата при нея!Отдавна вече трябва да е излязла от операционна. newsm78Дано всичко да е на "6" Praynig

# 265
Момичета, нека да коментираме начина по който ще помогнем на Нан на лични или по Messenger.Мисля, че тя ще се чувства по-спокойна така в темата.Какво ще кажете?
А как ли са минали нещата при нея!Отдавна вече трябва да е излязла от операционна. newsm78Дано всичко да е на "6" Praynig
напълно съм съгласна. който иска нека ми пише на скайп- berta 2321  Hug

Чудя се дали ще е удачно да й се обадя по тел. да я чуя, или да изчакам до довечера?!  newsm78

# 266
И аз стискам палци всичко да е вече минало и скоро да имаме новини от Нан Praynig Praynig
Присъединявам се към инициативата Hug

# 267
  • Варна
Peace.Аз подържам връзка с Попова Peace

Рони,ами според мен изчакай малко.Може би е по-добре довечера да звъннеш Hug
И аз ще и звънна по-късно Peace

# 268
Попова, защо не й пуснеш един СМС.Ако е в състояние, ще ти отговори.

Жоржи, подадена ръка не може да бъде подигравка, без значение какво има в нея.Не се притеснявай за такива глупости. Hug

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 15:32 от Asya_

# 269
Момичета, преди мъничко се чух с НАН. Звучеше много свежа по телефона. Операцията е минала добре, сега чака да излезе от упойка, за да види дали и колко ще я боли. Предадох й поздрави и положителна енергия от всички. Тя ви благодари за подкрепата!

Общи условия

Активация на акаунт