Отговори
# 135
Дейзи радвам се, че сестра ти е добре  Hug

Казах ли ви, че тъкмо като пуснах миялната и водата спря  #Cussing out Пак нямаме цял ден ooooh!

# 136
  • София/Осло
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=173896.160;topicseen
момичета вижте тук  Cry, нека помогнем   Hug

# 137
  • Пловдив
Добро утро!

# 138
newsm59 nbirthday  bigdance2 dance  ura newsm18 Tada moresmile bdbaloni hbday happy bd baloni bdbaloni baloni  bouquet
На Пипи лота .Много здраве,семейно и извън семейно щастие,Любов и хармония.А за годинките както казва една коежка колкото тебе "Аз съм на 29  "Пожелавам ти и ти да се чувстваш на толкова или колкото искаш а другите в задния джоб.

# 139
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПИПИ! БЪДИ ВСЕ ТАКА ВЕСЕЛА, МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!

# 140
Честит Рожден Ден и от мен  Hug Здраве, любов и много пътешествия!

# 141
  • София/Осло
ПИПСЪН, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , СКЪПА!!!
С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ОЩЕ ТОЛКОВА ЛЮБОВ, ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И ЩУРИ ИЗПЪЛНЕНИЯ

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
  • Sofia
Привет!

Честит Рожден Ден, Пипи! Желая ти много здраве на теб и на близките ти! Бъди все така бойна и целеустремена мацка!  Hug

Вещи мерси за кафенцето Simple Smile Днес се показва слънчице  Hug

# 143
  • София, в полите на Витоша
Ей, момичета, колко много пожелания рано- рано сутринта! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ви сърдечно за хубавите думи!

Всичко да ви се връща двойно и тройно! Hug Hug Hug

# 144
Хайде малко да ни се порадвате...Новата авария във Варна

# 145
  • Sofia
Леле Иви, то направо потоп  ooooh!

Ние утре сме с Рали на куклен театър тук в квартала има един. Ще видим каква ще е реакцията...

Днес не мога да Ви изчета..  Mr. Green

# 146
Хайде и аз да кажа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПИПИ
Да си жива, задрва, никога да не губиш ентусиазмът, с който правиш всичко   bouquet  bouquet  bouquet

# 147
  • Sofia
Оооооо, Пипи, не мога да пропусна  Peace ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!! БЪДИ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА. Мисля, че зодията обяснява страстта, с която правиш всичко  Wink

# 148
Добър вечер Hug

Дейзи- радвам се,че сестра ти е добре Hug.Бил е малкия дявол ooooh!  Еййй, аман от идиоти бееее.... #2gunfire

Иви- направо не ми се мисли как се справяте без вода ooooh! Sad  А чух,че фирмата виновна за аварията още не била санкционирана Shocked Close Дано го оправят по-бързо.
Ели иБоби са просто... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Роси- що се дърпате за екскурзията?Отивайте,ако можете-разнообразие си е,ако не друго Peace

Видях го,Деси. SadЩе преведа парички,дано се съберат по-бързо Praynig

Момичета,утре сме на сватба. ooooh!Поканиха ни преди 2дни #CrazyВчера съм убеждавала майка ми да си прехвърли смяната та да може  да гледа Иво, чудя се какво да обличам....,мислех подарък,ама няма време....А така ми се искаше да си почивам този уикенд.Е нищо де-дано да е весело Grinning

# 149
  • София, в полите на Витоша
Още веднъж благодаря за хубавите пожелания!

И така, момичета ,време е за анкета за датата на коледното тържество.
Като гледам календара, подходящи дати са 19,20 или 21-ви декември.

Предлагам да се спрем на Детски клуб " Патета" , скоро бях там и останах много доволна-и ма доста място за децата, подходящи играчки, любезни какички и достатъчно голям салон за родителите.

Моля авторката на темата да се заеме с анкетата! Wink

Общи условия

Активация на акаунт