Отговори
# 150
Пипилота, ЧРД... то на патеричка стана вече:-(
Да си винаги пълна с енергия и тез сиви нюанси дет се долавяха в началото на месеца - КЪШ-КЪШШШШШШ!Да си здрава и щастлива, и все такава заразяваща веселуша:-)

# 151
  • Остров Приятелство
Привеееееееееееееет,
влизам за минута за да не пропусна ВАЖНИЯТ ДЕН и се пъхам да спя, че капнах - Когато цяла седмица си побутвал насам натам с парцала, петъка е ужааасен Confused

Пипи_лота
На първо място желая здраве и после този стих....
В този ден прекрасен, има празник най-щастлив!
Тост с радост ний ще вдигнем в този час,
и с усмивка най-сърдечна ние ще те поздравим!
Да си жива, здрава и винаги щастлива, утрото с радост да посрещаш, 
а вечерите да са пълни с топлина!

Честит Рожден Ден Скъпа Приятелко!

И още нещо, не мога да се въздържа Heart Eyes Ivy Имаш невероятно съвършен син!Не мога да облека в подходящите думи това което изпитвам когато го съзерцавам.....той просто е съвършен!
ако не ме беше страх, не бих се замислила и за миг да държа отново малко крехко и тъй нежно телце!
Той е прекрасен!

До скоро!
Прегръщам Ви и хубава утрин пълна с много нежност, весел смях и звънливи гласчета предизвикани от любовта Ви един към друг!

# 152
Роси подкрепям Гери заминавайте и хич не го мислете  Hug

Благодаря ви и аз си харесвам хлапетата  Mr. Green Ама нали са си наши всичките са хубави  Whistling

Да ви кажа заплюхме си малката госпожица на Алекс за Бобсъна, ама сега като ме наблегнаха едни притеснения... ще вземе да излезе мъж и какво ще правим Joy Joy Joy

# 153
Добро утро,момичета Hug

Хубав сняг вали навън GrinningИво го зяпа с интерес Wink

Ох,почвам да мисля тоалет за сватбата, да се епилирам,да се лакирам.

За коледното тържество аз нямам претенции къде ще е,този клуб Патетата ми хареса.Ако някой има други предложения за място,нека ги посочи и ще направим втора анкета след приключването на тази Hug

# 154
За сега съм пас за партито.когато кажете тогава ще е само поне 1 седмица преди това трябва да знам

# 155
Пипи_лота, честит рожден ден и от мен! Здраве и много обич да има около теб! Пожелавам ти да си все така свежа и неповторима!
[/i] Hug   bouquet

(Моля да ме извиниш за закъснението)

Съни, как си? Нищо не казваш и не пишеш напоследък. Надявам се, че всичко е наред при вас  Hug

Иви, абе и момче да е, пак имате решение, ама не ви го пожелавам  Joy Joy

Мечи, весело изкарване  Hug

Отивам да чета, после ще се поразходим малко до магазините  Mr. Green и вечерта сме на гости.  Grinning

Весел уикенд!   bouquet

# 156
  • Sofia
Привет!

Ние се прибираме от кукления театър. Рали много й хареса. В началото малко се стресна като загасиха лампите и крещеше " ..искам да отгасим лампите.." но после свикна  и накрая не искаше да си ходим.
Порадвахме се и на снега. Хубаво погази и топки хвърляхме. Още да понатрупа и ще става за шейни  Simple Smile

Съни, айде с нас следващия път, тетъра Ви е на 2 крачки? Всяка събота и неделя има представление от 11ч.
Мечо, да се позабавлявате хубавичко и да се разтоварите  Peace
За датата на тържеството нямам претенции, за това и не съм гласувала. Клубчето изглежда готино... Пипи, казвай ако мога да помогна с нещо за организацията  Hug

# 157
  • Варна
Хелоу!
Тайги, какво беше представлението, и колко дълго? Ние се чудехме днес дали да не отидем, но нещо не ми се стори интересно това което пишеше в афиша. Май трябва на място да разпитам кои са подходящи за малки деца..
Гледах по новините какъв сняг си имате, направо страхотно! При нас вали дъжд, и е доста топло, над 10 градуса.
Иве, ти недей тъй да приказваш какво ще излезе, нали за девойка се подготвям  Grinning Но пък таткото ще е много доволен  Mr. Green
Само мъничко да се оплача, че да не ставаме досадни, проблема с водата при нас си продължава, не съм виждала такава от кранчето от понеделник, но има и добра страна - пестене  Grinning Мъжа ми предлага като я пуснат, пак да продължим да си мием чиниите така - със сгорещена вода на котлона, и поливане после, излиза доста по-икономично  Mr. Green

# 158
  • Остров Приятелство
Ха Добър Ден и от мен Hug
Хайде брееееееееее Пипи_лотооооо стига спа, или аре вади го Mr. Green и разказвай какво изненади ти поднесоха и как изкарахте Simple Smile

Сега за мен....Работя в минерална вода "Девин", като  личен асистент на търговски директор на ключови клиенти.Работя с големи вериги като БИЛЛА, Метро, Хит, Пикадили и т.н..Правя планиране и анализ на продажбите, пазара, петролните канали като Петрол, OMV и т.н. все големци уж Mr. Green, Следя конкуренцията, изготвям оферти и промоции.Създавам и контролирам потоците от информация от и към ключови клиенти.Ще участвам в прогнозирането на бъдещи нива на продажба, преговори.....това общо взето е работата ми.
Интересно ми е, има много хора около мен, еле па шефове колкото ти душа иска Laughing
Пътувам толкова, защото е на другия край от нас - след Слатина още нагоре, близо до ЖП линия Подуене, абееее минавам през целия център и трафик Crazy
Скоро казаха и кола ще дадат, ама аз не съм стъпвала на педала от как съм взела книжката Embarassed, та ще видим тази работа с колата.Ма, то с кола без кола, както виждам все си е тежко пътуването  Confused

Иначе Яни е горе долу добре.Страда много за мен, не може да си навакса гушкането и често плаче.Миличкия той, даже като му кажа, че отивам на работа за да купим бонбони и той казва, че не иска/много ми стана милно и жално Sad/.Каква социация прави, а?!На мама умното детеце пу пу пу.
Представяте ли си няма детенце което да не иска такива щуротийки, а той готов на всико за да съм си с него Confused ноооо трябва вече леко полеко да става мъж и....
Ще започне да се справя, знам си аз детето. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Отначало взехме гледачката от детската ясла за която ви разказах преди, но я смених с другата баба, която на мен ми харесваше повече.Първата излезе много несериозна!

На мъж ми продължава да му е малко неприятно...е, хайде по добре звучи, трудно да свикне, че не съм си у дома непрекъснато, но...
И в този ред на мисли - Аз да не съм лоша бре момичета?!Той добър, добър, но и аз не съм за изхвърляне, я каква съм видна уфатна убавица Василиса Прекрасна Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Миналия петък, събота неделя, че и тези чистих, изпрах, сготвих, закуски, баници, мекици, кафета, че и тортичка даже спретнах.......и друго и друго правих за любопитните - Maris, Пипи_лота, Мечи, Makeda...  hahaha JoyLaughing

deata А, ще се съсипя - нема такова чудо като мене съсипване,яка ми е гърбината Joy
Не знам кога ще си гледам семейството, въпреки, че аз си го гледам така както виждам Mr. Green Сега малко и за мен да се погрижа, че луднах Crazy
taigi Ооохооо ние отдавна ходим на театър.Аз видях, че си писала, но имахме други планове и не знаех дали ще съумеем - иначе много исках да те изненадам с присъствието си Hug
Пепа Страхотна новина си е това за документите.Честито и за напред все по-леко да става!
DeysiТам явно водата е някаква омагьосана hahaha Joy Така, така да са ни живи и здрави, че без тях на никъде  Peace
Пипи_лота Няма да те питам какво е било лошото, че изчезна като в дън земя, че виждам, то минало заминало.Сега празник има Hug
pipiole Оздравя ли?
Да ми кажеш моля, за чистачката - само на гладка повърхност или си се качва така да го нарека и по килими.Искам и аз такава и мисля за подарък да си искам Wink

Хайде после пак, че много чаткам на клавишите и ще събудя домочадието, а пък е чудесно когато е много, много тихо Mr. Green Grinning
Ние довечера сме на гости и как ще си пийна, малеее Laughing
И ааааооооо забравих - аз съм пак студент.Изкарах си и другия изпит заради който можеха да се овапцат нещата.

Хубав ден на всички!  bouquet

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 16:06 от s_sunny

# 159
Здравейте и от мен  Heart Eyes
Да кажа, че съм оздравяла, ще излъжа, но съм доста по-добре и си ходя на работа. Вероника слава Богу не успя да се разболее покрай мен Grinning Вече е на нова филмова вълна Рататуи  Mr. Green Много се радвам, защото Шрек вече го знаехме с баща й наизуст, редовно си го цитираме  Mr. Green
Днес сутринта ние пък бяхме на детски рожден ден на детенце на моя колежка. Они разбира се умря от кеф и като гледам това ще е май забавлението ни през зимните месеци - детски клубчета. Може и да се виждаме с вас по такива newsm78
Съни преди да родя Они работех с Девин, но основно с офиса в Стрелбище. Секретарката на Изп. Директор - Галя ми беше прителче Heart Eyes Тя още ли е там? А ти да не се намираш в офисите им на борсата в Слатина, до жп линията?
За роботчето - не, не се качва върху нищо. Трябва да е идеално гладко, разбирай плочки, гранитогрес. В новата къща си направих освен коридорите, и хола с трапезарията в гранитогрес, та за там ще ми върши повече работа. Тук практически се справя само с коридора. И да ти кажа, ако решиш да си го вземеш - не го купувай от БГ NaughtyНай-скъпото в САЩ е около 500& докато тук е около 2000лв. Като казвам най-скъпото имам предвид, че може да се открие и за 300-400& Има и прахосмукачки  Peace
Мечо Весело да си изкарате на сватбата  newsm68 Аз много обичам да ходя на сватба bowuu
Пипи подкрепям клучбето Патетата - страхотно е. И ми е много близко Mr. Green Гласувах за 21

Чао до по-късно

Вижте това да се посмеете малко
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239896.new#new

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 23:54 от pipiole

# 160
Добро утро момичета  Hug
Всички яко сте се покрили, никой не пише, дано е защото сте заети с гушкане на малки и големи  Heart Eyes
Ние отиваме във Врачанския Балкан, довечера ще показвам снимки, ако има нещо за снимане Laughing
Приятен неделен ден

Ииии Съни, не прекалявай с баничките  Hug  bouquet

# 161
  • Варна
Здрасти и от мен!
Ето обещаната снимка на тумбака: http://images20.snimka.bg/004469384-big.jpg

Днес ни издуха вятъра, и разходката ни беше само 20тина минути, колкото да купим на Симона ръкавички. После гости за баня, пране и обяд при баща ми  Mr. Green

# 162
  • София/Осло
АЛЕКС изглеждаш просто супер.....браво ,никакви излишни кила и си толкова лъчезарна  Hug

# 163
Гери ама как така ви канят само 2 дни по-рано...То какво ли се чудя...на моята сватба съм поканила една приятелка казала съм и кога сме в ритуалната зала и съм забравила да и кажа часа за ресторанта. Тя си помислила, че не е поканена в ресторанта, а аз гледам стола и стои празен и се умъчних. Звъня и, а тя ми казва ами незнаех, че съм поканена. Стана ми много гадно...така и не дойде.

Тайги много е забавна Раличка hahaha Елито също е почитател на кукления театър  Hug
Пепе, Алекс - момиче, момче наше е взимаме си го Mr. Green
Съни звучи страхотно Hug
Пипиоле то това за сълзи ли е, за смях ли е  ooooh! Ау Балкан, снимай, снимай за такива като мен закотвени вкъщи  Mr. Green

Видяхте ли ни гаджето а Whistling А тъщата не е ли секси  Mr. Green Алекс много сладка снимка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 164
  • Sofia
Хмммм newsm78, Алекс, на момченце ми прилича това тумбаче  newsm78 Изглеждаш страхотно  Peace Момичета, толкова ви се радвам на тези, които се "престрашихте" толкова скоро. На мен всичко това ми се струва толкова далече, все едно, че никога не ми се е случвало  ooooh!
Вие май още страдате с водата във Варна  Sad
Ние вчера ходихме при баща ми на свинчекол. Заради лошото време и понеже чакахме сестра ми, за да пътува с нас, стигнахме направо за трапезата  Embarassed После надръстихме чантите с багаж и си тръгнахме  Blush "граждани" Mr. Green Разсипах се от ядене на месо и не ща да поглеждам поне 2-3 дни  Sick

Общи условия

Активация на акаунт