Отговори
# 60
Здравейте и от нас! Честито, Македа! Моите и двамата са на антибиотик, та докторката ми даде малко болничен да си ги погледам. Пускайте снимки, момичета, аз не пиша често, но си ви чета. Съни, аз съм в Токуда, много работа, много нещо. Японецът спи по три часа на денонощие и иска и ние така, ама скоро няма да го стигнем Mr. GreenВечер заспивам в осем и половина, добре че бабата чисти, иначе съм загинала. Ще дебна за следващата среща, целувки! 

# 61
  • София/Осло
ДОБРО УТРО, преди малко се излюпихме  Embarassed
поли- пусни верно снимки на кухнята  Wink
евче-как сте, ти нямаше да пишеш дълго време, дано всичко е наред  Hug
светлили- да се оправяте бързо, че тия антибиотици хич не ги долюбвам  Naughty
тайги - как ти е бълхясалото сладко русо коте  Hug
македа- бая почерпка спретна  Joy

# 62
Деска, ще пусна, само да направя  Wink

# 63
Добро утро  Hug

Благодаря за поздравите   bouquet

Поли, ще ми е много интересно да видя снимки на кухнята как е станала, а и на целия апартамент  Hug

Еви, надявам се всичко при вас да е наред  Heart Eyes

Ох, Мечо, какви кафета и торти пак си приготвила...  ooooh! А аз се опитвам тайничко да съм на диета  Blush

Деси, кажи как сте? Много си лаконична и все набързо.  Crossing Arms

Намерих рецептата за яйцата и затривам питането си. Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 12:23 от Makeda

# 64
 wavey wavey waveyКак сте при нас нищо ново от други ден сме яслени демек на ясла
Тайги като спомена за котето с бълхи се сетих преди време за котето дето ми донесе щерками какво беше в нас от тази напаст.Леле докато го изчистя и тя пак хвана от някъде.Може би от парцала на който спи и полудях.Зарекла съм се ако сега не се изчисти да я обръсна нула номер
Македа хубави новини около теб.Поздравление.Заслужавало си е чакането.
Съни къде работиш бре жена :shock:1.30 минути .Вижда ми се много време докато стигнеш и съответно се прибереш.Предполагам се прибираш страшно изморена.Аз работя на пазара на Лознец и докато се прибера са 40 минути до нас а си представям 1.30.
Като гледам септемврийските татковци са супер татковци-готвят,гледат детенце а по някога и чистят.Да не сме ги избирали на един и същи конкурс мацки Mr. GreenДа не говориме че веер се чудят как на нас да угодят от уморения ни ден.
АНджи и аз мисля да и подариме такова за коледа.Тя иска музикална играчка .Тамън ще станат окол 6 пиана със звуци на животни но карай.Като ги пусне всички и аз  newsm57 но се преживява.А да не говориме че с играчките от шоколадови яйца игра по 50 пъти на ден под зоркото око на мам и тате.ИМаме сигурно поне 50 такива играчки.Всеки ден иска коко и бонбони.Трябва да се прехвърля да работя в шоколадов завод.А ако и взема и такъв конструктор ще трябва да си взем акрилца днякой ден щото тя като си изсипе всички играчки иполудявам епосле ги събира като й се скарам щото като настъпя една и направо ако съм бясна всикчо отива в кофата и тя се научи да си ги събира.
Ама пипилота липсва видях я на снимките на сънит на Цомбето и това е от нея.Иначе ни вест ни кост.Някой да има връзка с нея? newsm78

Да ви питам нещо напоследък Ронката заспива много трудно.Слагаме я в 22 часа кат опреди и тя иска да пишка да яде при положение че преди малко ги е свършила тези неща иска да танцува.АБе с една дума да остане да не изпусне клуката.Една вечер очите и се затваряха и тя се тръшка реве и т.н.Слагам я и тя се съдира от рев.Питам нещо боли ли не не боли.Понеже обичаните ни баби я научиха да я приспиват на спалнята #Cussing out #Cussing out #2gunfire,при пологжение че две години успях да остискам но сега вече малко е трудно.)Та въпроса ми е Защо прави така и дали ваще разбойници правят така?Не я мъчат зъби нищо.
Кему случайно да сте Зафирови
Лек и слънчев ден от тук от кв.Лозенец

# 65
  • София/Осло
пепи-  Joy еми лаконична съм вярно е....все бързам ,а пък и така съм се овъртяла в едно отслабване, че цялото ми време все в оная тема отива  Joy Embarassed
Иначе сме добре, Максича е станал много послушен пу пу пу , само дето категорично отказва да ака и пишка в гърнето....все в пампата и чак после казва..Ааа и още нещо..вече не се кърмим...страхотно постижение..Сам се отказа ,но за сметка на това вечер заспиваме заедно ,прегърнати в стоманена преградка и с две шешенца вода до себе си  Whistling
Яде доста кисело мляко напоследък, а за прясното да не говорим.Много често яде сам ,но мъка ми става когато се заеме с чай и го духа с една лъжичка, докато му стигне до устата и 90% са или в пазвата му или около него.
Не иска да говори правилно, в смисъл че казва само думички ,но не прави цели изречения...Иначе се изрязява ясно и лаконично-Тай, Мако и винаги казва МОЛЯЯЯ и свежда смирено глава и присвива очички  Joy
Голям помощник е в къщи -бърше прах, пълни кофата за боклук, мете, пазарува по магазините сам с количка....абе сладурче  Hug

# 66
Деска, това с пазаруването по магазините е истински кошмар за мене. Взима малка количка и тръгва newsm71 Много гордо я разхожда, познава всички важни щандове - желирани бонбони, шоколадово яйце, малко чипс и се нарежда пред щанда с печения хляб. Често се налага да оставям на касата половината от нейните покупки. Вчера посетихме един магазин, в който баща й искаше да си избере стол. Тя обаче набара една такава малка количка и тръгна да търси нещо за пазаруване. Оказа се, че има кросасани и някакви подобни храни и тя разбира се си напазарува. После се наложи да обяснявам защо  ги връщаме СЛЕД изхода  Embarassed Също така се е научила, като й кажа, че нещо го няма в къщи (което често използвам, за да спре да го иска) тя ми заявява "Утре купим." Simple Smile

# 67
Също така се е научила, като й кажа, че нещо го няма в къщи (което често използвам, за да спре да го иска) тя ми заявява "Утре купим." Simple Smile

Иво е същия- когато му кажа,че нещо е свършило или ,че няма, отговора е-"Купи?" ooooh!  Включително и когато кажа"Тати го няма"- "Купи"? hahaha

# 68
  • София, в полите на Витоша
Пипи_лота Еееехооооооооо къде сииииии?
Какво става има ли проблем, добре ли сте ти, децата, съпруга?
Пиши, моля те!

Ох, Съни, чета ви, но хич не ми се пише. Sad
Миналата ме друсна комбинация от пълнолуние и ПМС, което съчетано със Сатурновата дупка, в която съм вече три седмици, ми дойде в повече. Mr. Green

Прочетох всички хубави новини- Македа, честити безсрочни визи!, нагледах се на дяволчета и красивата Они, завидях на Вещи за волята  Peace, Деата ме разби с това, че е на диета, то и тя като Ани е на изчезване вече,  а аз пусто съм като йо-йо- свалям, качвам, ужас, край няма...
Сега пак започнах с тренировките и се надявам това да има ефект, Тея вече не ми пречи, само ме глада с интерес и напира  и тя да тренира...  Joy

За прословутия ми РД в крайна сметка реших да се съберем у майка ми в "тесен" семеен кръг- ама като се има предвид, че само ние със зетя сме петима, сетете се...- брат ми с жена му и племенника, брата на мъжа ми с жена му  и племенника, братовчед ми...но не ми се щеше да каня приятели на кръчма и да оставя децата, това ще е празник, който всички ще запомнят,  а и кой знае кога пак ще се съберем така по хубав повод... Grinning

Миналата седмица умрях от смях, защото мвоят мъж решил да се разпише в "Тройката" по радио Витоша по темата за пребрачните споразумения. Мислехме, че не се го излъчили, защото веднага след като си говорили, ми звънна, но се оказа че са го излъчили директно в ефир- но не това ми е думата.
звъни той, свързва се с Милена и тя го приканва да се представи. той отговорил, че го познават задочно, защото жена му звъняла преди често в Тройката. При което Милена го хвърля в музикета, като му казва-" Ааа, сещам се кой си- ти си мъжа на онази жена с трите деца...." и когато той така и не се сетил как е разбрала, попитал, а тя отговорила, че било просто интуиция и че била сигурна че ще си взема нещо свежо...  Joy Joy Joy  Една приятелка го слушала и като ми разказа целия разговор, умрях си от смях, както се сещата зе пребрачните договори  най- малко са си говорили...  Joy

Чао ви за сега, отивам да полегна, че довечера мъжа ми иска на клуб да ме води. Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 69
Здравейте,мацки

Съни не съм в Токуда,а в МА.И моят мъж помага.(нали са си от един град  Mr. Green..като се наложи той облича ,води на ясла...абе помага... Peace

МЕчо,Поли и БОби пазарува така..Кат омине покрай бонбоните и кроасаните си пазарува.По същия  начин казва,кат ому кажа ,че нямаме нещо-"Купим"?

Роси  и БОБи прави така-сеща се ,че му се пишка и яде-като го е направил точно преди да легне...когато не му се спи.А за спалнята аз си го научих отдавна и сега няма отучване  ooooh!

Еви да се оправяте бързо  Praynig

Хайде лека вечер   bouquet

# 70
  • София/Осло
Еее спирам го аз от такива покупки, само в един пастет се е влюбил и винаги го слага в количката..нали се сещате, че в нас едно от шкафчетата е пълно вече  Joy Joy, но той пък си ги и яде на филийки
пипи- кви ги говориш бе жена...къде ме сравняваш с анито мен..тя е ехейййй фина, спортна мацка..а това за мъжа ти  hahaha hahaha вие сте си кукувици с него

# 71
Деска, какви диети, бе жена  Shocked. Изглеждаш страхотно, хич не ти е нужно да отслабваш.
Поли, аз не съм разбрала за апартамента  Embarassed , но и аз ще се радвам на снимки.
Мацки, за гърнето не се притеснявайте толкова - рано им е на децата, макар да има много, които го ползват безпроблемно, но си е до дете. Тони и Цвети се научиха буквално за един ден и никога не сме имали проблеми, но бяха на 2 години и няколко месеца - преди това не съм ги насилвала, защото не искаха гърнето или детската седалка, а сега и Анди е така. И той си казва веднага щом си свърши работата в памперса  Rolling Eyes .
Да ви се похваля, че най-накрая се престраших за кола маска на триъгълника. Беше кошмар, след толкова години бръснене, но сега е готино и мекичко и мисля да не хващам повече бръснача.
Аз пък сега си местя салона - ще съм до залата, защото от залата имам доста клиенки, на които Черковна им е далече и там нямам толкова работа. От другата седмица ще съм на Дондуков.
Тайги, йогата е страхотна. И аз се занимавам и ми действа много добре, а и съм горда колко трудни асани правя вече.
Пепе, страхотна новина, честито и от мен   bouquet.
Пипи, къде ще излизате довечера? Сестра ми се опитва да ме измъкне на женско парти, но те ще ходят в 33, където се пуска само фолк, а аз не съм фен и ще пасувам.
лека вечер от мен

# 72
  • София/Осло
дани- доста успокоително ми подейства   Hug
Таман се зарадвах ,че се ми близко на Черковна и  ти пак забегна  Joy , но бизнеса си е бизнес.
Аз не мога да се престраша на тая болка  Embarassed и смело съм с бръснача

# 73
  • Sofia
Аз не мога да се престраша на тая болка  Embarassed и смело съм с бръснача

Ха, аз пък не толкова заради болката, ами не мога да си помисля как ще ги чакам да пораснат за следваща кола  Crazy
И аз отивам на диско тази вечер. Ама ми се спи...едва гледам  ooooh!

# 74
С кола ги махам вече 14 години и все едно ходя на масаж. Да не говорим, че имам и няколко процедури Фотоепилация и сега имам 10 косъма  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт