Отговори
# 75
Мдааа, подкрепям Поли, че като се махат редовно с кола маска даже е приятно  Grinning Наистина боли само първите няколко пъти  Peace

# 76
Pepe честито отдавна си чакахте  Hug

Честито на всички за диети и  прически много сте готини  Heart Eyes за бонбоните очарователни както винаги.

Елито след всички мъки с гърнето през лятото нали не издържах в 9-тия и сложих пак памперса... Септември това дете като каза мамо пиш и от тогава пишка само на гърне. Памперс и слагам само като спи и то за да не пера чаршафи, но скоро и с него ще се заема. Вече и я извеждам без памперс. Направихме авария само на уроците по музика веднъж но се преживява  hahaha

# 77
  • София/Осло
ЕЙ Иви, къде се загуби, я разкажи малко за Бобсън  Hug

# 78
 Embarassed ами нямам право да се оплаквам, ама не ми стига времето Blush

Бобсъна е добре. Коликите му минаха и е много по-спокоен. Оставя ме да поспивам и ме буди най-много 1-2 пъти през нощта. Нещо от 2 седмици се появи проблем с акането  Sad първо не ака 3 дни, после 5, днес е отново ден трети. Ужасно са различни с Елито. Както е на 2 месеца така отсега си личи колко са различни. Тя ядеше, спеше, смееше се и гукаше. Той яде, спи, реве и иска внимание. Тя не обичаше много да ни е в ръцете, той само на ръце иска. Нея я слагах в кошарата и заспиваше, той трябва да бъде дондуркан до безкрай. Тя не обичаше да е завита, той трябва да гушка нещо до бузата си и да е завит през глава. Тя прилича по физиономия на баща си, той на мен, а двамата си приличат  hahaha Тия дни се каня да кача снимките от октомври. Жената, която работи при нас е страхотна, само да можем да и плащаме. Вече взех да се отчайвам съвсем от България  Sad Днес Монито и Алекс ни бяха на гости и като си тръгнаха Елито не спря да пита за тях. Мони, бебе Акес (Алекс). Толкова се впечатли, че пак вижда бременно коремче  Heart Eyes А Алекс изглежда страхотно и коремчето и вече доста е пораснало. Стискайте ни палци в понеделник излиза класирането за яслата и дано да сме приети  Praynig

# 79
Добро утро,момичета Hug

Иви-радвам се,че Боби е по-спокоен вече Heart EyesВсяко детенце е различно наистина-мъжете са по-капризни Laughing Wink

Дани-добро решение си взела за кола-маската.Аз съм много доволна от резутатите.Определено се разреждат космите и то доста.А ако отидеш като Поли на няколко процедури фотоепилация съвсем ще стане екстра.  При мен има дни в които боли и дни в които не боли тази процедура(е,не ,че не боли ,но е поносимо).

Да се похваля аз за памперса- вчера цял ден беше без-само за спането.Няма нито един фал.Даже бяхме и на гости до късно, мислех,че като се улиса в игра и ще забрави да си каже,но не. GrinningУтре ще го заведа без памперс в яслата,там и без това през половин час са на гърнето.Решението ми дойде спонтанно,просто го усетих,че може би е готов. Thinking

Пипи- ама големи сте шестици с твоя мъж-много ви се кефя Hug Joy Сигурно спиш още, ама като станеш разкажи къде ходихте Party

# 80
  • София, в полите на Витоша
Ей, добро утро и от мен! Hug

Ние сме си ранобудни, Тея стана към 8.30, но не се чувствам недоспала. И мъж ми стана с нас, той напоследък се е хванал с едни тренировки, има си собствена интерпретация на фитнеса- гимнастика, тренажор, коремни за загрявка ,секс за изпотяване , в банята и после е свеж като краставичка. smile3532 
При будна Тея частта с  изпотяването действа двойно- и аз се потя,  и той се поти   newsm62

Иначе снощи изкарахме страхотно- Дани, жалко, че едва днес прочетох поста ти.
Първо бяхме в Миленката- това е стрийт бар в Студентския с яка музика, която още от 9 вечерта дъни като дискотека- там "загряхме"здраво, а после отидохме в "Маската", където пяха на живо Сигнал - да не ви казвам какво беше усещането като забиха едни от най- яките рок парчета!    superuu  Там през седмицата пускат и техно, абе клуба е много готин, а  и собственика е наш човек.
Компанията беше супер- момчетата от Триград, кой от кой по- купонджии и хубавци , всичките с фанелките с мускулите newsm47 , Станислав само ги предупреди да внимават с мен , че чупел крак  newsm03, затова пък с мацките и м яко денсихме и мъжете застанаха на нокти- ми така де, с мъже не може, ама за жени нищо не е казал...  smile3503
Мъжа ми реши, че е много готино да излизаме заедно, защото мадамите ми се лепят и "не можело ли да си заведем една у дома само за тази вечер... "newsm62

Прибрахме се към 4 и половина, но не се чувствам зле, само малко ме болят краката,ама малко ли беше кълченето... newsm44

Сега ще се стягаме и хукваме да си и зветрим пияните глави в планината!

Хубава неделя на всички, прегръдки  Hug и целувки   love001 от мен!

# 81
  • София/Осло
Добро утро ,
иви- мдааа, големи капричози са мъжете, ама ккаво да ги правиш...дундуркаме си ги после ги поемат жените им   Joy..нацелувай ги тия твойте два бонбона
пипсън- абе кака, много си бойна бре....и леко с това потене да не ошашавите детето  Laughing

# 82
Добро утро Дами,
Да видите Вероника как се гримира и няколко снимки има как се опитва да се загнезди в гардероба  Mr. Green
http://www.flickr.com/photos/16960205@N06/

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 16:39 от pipiole

# 83
  • София/Осло
Поли- пу пу пу Heart Eyes Hug  Sunglasses

# 84
Поли, изглежда ми толкова голямо детенце! В сравнение с нея Тея е като бебе...  Hug

# 85
  • Sofia
Добро утро, дами!
Пипи, от разказът ти за съботната вечер направо ми се приизлиза  Hug Ако Тея е бебе в сравнение с Вероника, Габриел е новородено  Mr. Green
Поли, твоята щерка е неотразима   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes А това боди с крачолите е много сладурско. Ти забелязваш ли колко прилича на баща си на някои от снимките  Grinning
Отивам да си будя мъжете да ги оправям за работа/ясли.

# 86
Мама все ми казваше, че бързам да порастна  Mr. Green Явно и моето моиченце така върви  Wink
Аз нещо се поразболях, та днес ще пазя леглото Sad И дано има по-висока активност, че съвсем ще полудея

# 87
  • Варна
Добро утро!

Поли, наистина снимките са много хубави, а госпожицата - пупу  Heart Eyes

Иве, много ме похвали  Embarassed Ама килцата станаха вече 9 отгоре, тъй че не съм финна мадама  Joy Благодаря ти пак за нещата, страхотни са, с кеф си отделих тези 0-3 м  Grinning

# 88
Гери браво на Ивчо  Hug

Поли щях да кажа същото като Пипилота Mr. Green Елито е като бебе в сравнение с нея Crazy А снимките са като от реклама на дрешки  Heart Eyes Става все по-хубава! Ти да оздравяваш!

Алекс в 7мия бях вече 13-14 кг отгоре, а и ти си качила само на коремче и бебе Heart Eyes

Ох днес излиза пустото класиране, вече ми е едно такова  Crazy

Забравих да ви похваля голямото гардже Joy Свършиха ни сламките и тя взе чашата със сока и започна да пие сама hahaha Направо ме разби. То бива самостоятелност, ама нейното на нищо не прилича. Не че не се зарадвах, че ми спести уроците как да пие сама от чаша Blush

# 89
Да кажа и аз Добро утро! Hug

Поли, то това време освен да се разболееш, друго няма да направи...  Sad Бързо да се опарвяш, а и ние ще попишем, че днес не е много за навън....  Wink

Иви ,стискаме палци!

Анче, купона беше толкова як, че чак ме е яд, че като излизаме по женски, не купонясваме така! Peace

Хубав ден, за събирам сили да потренирам.

Общи условия

Активация на акаунт