Отговори
# 165
Добър вечер Дами,
прибрахме се от страхотна разходка до Враца или по-точно до хотел Кипарис http://www.hotel-kiparis.eu/za_hotela.htm, близо до пещерата Леденика, което е 15км над Враца. Беше прекрасно есенно време, много различно от времето в София. Хотелчето се оказа мнооооого приятно с превъзходна кухня. Вероника тичаше на воля, абе изкарахме си страхотно. Ето и малко снимки, само пейзажи, за съжаление не съм успяла да пресъздам цялото величие и красота на природата, но все пак...http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=246076

Приятна вечер от нас...за мен седмицата ще започне красиво   bouquet

# 166
Поли, красота  Hug Hug И какво чисто и синьо небе... Благодаря за снимките!   bouquet

# 167
  • Варна
Добро утро!

Благодаря ви за комплиментите  Blush Ани, сакън, 90% от приготвените дрешки са в розово  Grinning
Поли, страхотно е че може да ходите по такива места  Hug

Хубав ден момичета!   bouquet

# 168
Поли страхотни снимки, ама си е жива зима за мен - има ли сняг си е направо зима, тук още сме на есенни листа  Mr. Green

Алекс в синьо да искаш  hahaha

Момичета детенцето ми е прието на яслаааааааааа. Благодаря ви за палците  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 169
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от мен!

Бързам да ви пусна снимки от рождения ми ден   и от Костенец, където се възнаградих с един уикенд без мъж  Mr. Green

Алекс, да се роди живо и здраво, пък ако трябва нови дрешки ще купите!  Hug  Heart Eyes

А сега една фотосесия на Барби и Кен, която НЕ Е за деца  Joy Joy Joy

# 170
 wavey wavey wavey newsm44 newsm68 мацки .Как сте
като гледам как вали на парцали ми замириса на коледа.На топличко, Елха отрупана отдолу с подаръци който уви повечето ще са за грейналите очички на Ронката.Направо приказка.А до вчера бях пак на подомни мисли Бели-но не сняг а свадба.Замислям се да узакониме на пролет връзката си с мъжа ми.Само си мисля.Преди 6 години и половина така мислих записах дата и 1 месец преди това се отказахме.Незнам защо ама така решихме.Днес ми е весело и едно хубаво.Като изключим че дясната гърда ме боли все едно е пълна с кърма но не е Cry
Алекс споко и моя корем изглеждаше така и все ми казваха момче но и сама знаеш че не е ..После бабите казаха че съм му отрязъла пишката като се постригвах два пъти през бремеността Mr. GreenАко си се постригвала сигерно и ти така Joy hahaha
Ани-Пипи одрала си кожата на Мама.1:1 сте двете.Само разлика в ЕГн-тоТамън се замислихме да не се изкуби някъде или що стана.
ИВу
право честито
АНик ти хубаво си била на  Animal Pigи после пак ли си на туршийки до следващата година Laughing
Съни така като гледам бая работа имаш.Предполагамсе връщаш в къщи капнала.дано да ти доставя удоволтсвие.
Тайги на мойта за театър й интересно 5 минути после ако може куклите да докопа ще е най добре Mr. Green
Мечо ние с тебе не се засекохме в църквата.дано да сте я намерили ако е тая за която ти говорих.Ние закъсняхме щото някой искаха паста да ядът и от Лагуна от колоните до моста на въздишките не питайте как се взима бързо ходене в киша и кал.Направо бях изплезила език до под петичките.Добре че на време стигнахме тамън влизаха младоженците в църквата.АЗ има едно хоби като ходя някъде да снимам може и цял ден.Та повечето им снимки на младоженците аз направих.Едва отлепих в 8 сутринта при положени ече се прибрахме в 2 .Както и да е.
Кой ще ходи на Рд на форума
Лека и снежна ,но топла вечер от мен

# 171
  • Sofia
Привет!

Пипи, много сте готини на снимката с трите щерки, пупу да са ти живи и здрави, прекрасни са  Hug
Алекс, честно казано не го засякох, но си беше кратко. Казваше се "Слончето с розовите уши", сладко беше бебешко  Peace

# 172
  • Sofia
Пипи, не само щерките, цялото ви семейство е прекрасно!!! Много уют има в снимките  Hug

# 173
  • София/Осло
Пипсън, страхотни сте, още веднъж да си жива и здрава  Heart Eyes
Иви- честито ви приемане в детската  Wink
Алекс - каквото и да е бебчето ,само да е живо и здраво  Hug
Макси ,напоследък е един домошар, хич не иска да излиза навън...ама то си е хладно де, но няма сняг като в някои части на родината  Mr. Green
 Hug

# 174
  • Sofia
Привет

Днес времето е много приятно Sunglasses поразходихме се и се стреляхме със снежни топки с Рали... Иначе Деси и Рали нещо мрънка и не иска да излиза  Thinking Седи в къщи и организира на играчките плаж, лов на антилопи, къпане в реката и други  Grinning

Иви, честито Ви приемане.  Hug

# 175
Никаква активност, момичета, зазимили сте се здраво!  Mr. Green

Сутринта като тръгнах да карам Йоана на училище, всичко се беше бетонирало, едвам отворих колата, че не я бяхме вкарали в гаража. ooooh! като се сетя колко дълга е зимата, лошо ми сатва.
Както беше казал някой, климатът в Лондон се понася най- добре зимата в Швейцарските Алпи, а лятото на Бахамските острови. Joy

Иде ми да се махна, не че обичам зимата, но градската зима е отвратителна. Аи да кажа на всички започнали работа- не сте сбъркали, като че след втората годинка вече силите са на привършване и всичко ми идва в повече. А и това седене вкъщи по- дълго, обличането за половин час разходка, събличането...

А Тея от два дни започна да казва "Мамо, дай гънето, пишка ми се ако..." Laughing Явно всичко е въпрос на време и не съжалявам, че не съм избързала с приучаването.

Благодаря ви отново за хубавите думи, желая на всички да посрещнат всеки рожден ден сред любимите си хора. Hug

# 176
  • София/Осло
Тайги -успокои ме  Hug
пипсън - при нас това изречение Макси ще го изрече сигурно към 1 -ви клас  Joy Joy

# 177
Пипи_лота, красиви, много красиви дъщери! Ама на теб приличат много  Hug Чудни снимки!

Ивиии, честито за приема на Ели в градината  Hug Кога тръгва?

Съни, честито още веднъж за работата  Hug Изглежда е доста натоварено, но пък за сметка на това изключително интересно   bouquet

Алекс, изглжедаш перфектно   bouquet Heart Eyes

Тео вече две вечери се буди м/у 3 и 5 и иска да сяда на гърнето + да си мие зъбите   JoyГолям екшън е Simple Smile

Да се похвалим - Тео е избран да бъде Елф на Коледното празненство в градината. Сега ще търсим елфски костюм  Grinning

# 178
Здравейте,момичета Hug

Пепа- браво на Тео Heart EyesУспех в търсенето на костюм Grinning

Пипи-весело е било Grinning Много сте готини всичките Peace

Роси- не се засякохме,да.Ние бяхме там до към 17ч.А може и малко по-рано да тръгнахме Thinking

Алекс-много добре изглеждаш наистина.        bouquet

Пипиоле-красота Simple Smile

Иви- честито ви приемане в яслата Hug Heart Eyes Party

Аз се опитвам да се разболявам от 2 дни.Може и да има нещо общо с натоварения уикенд-много се уморих от пиене,пушене и най-вече недоспиване. SickОтвикнала съм на такива парти-маратони.
Иво е добре-свиква все повече с яслата,точи си сополите,явно няма спасение от тях. Tired Дневния памперс го махнахме вече съвсем,само като си е вкъщи и спи,го слагам.В яслата  и обедния сън е без памперс.Веднъж на 2-3 дни има фал-но е поносимо.

Нещо гледам,че няма голяма активност в анкетата ThinkingМай трябваше по-дълъг срок да и сложа,а? Rolling Eyes

Приятна вечер на всички Hug Heart Eyes      bouquet

# 179
Момичета, в събота има 5 години БГ-мамма "При кмета", ще има явили се от цяла Бг.

Кой ще са присъстващи от нас? newsm78

И да ви се похваля- получих специален СМС от Марис на РД, който едва днес Embarassed разгадах ,  че е от нея! Дзверих се пет дни в номера и се сетих, че няма коя друга Мариана да е!

Марис, БЛАГОДАРЯ СЪРДЕЧНО! Що ли те завлече тоя твоят Командир чак у Катарско, да рИвем за теб!? Hug Hug

Да запазвам ли датата за Коледното парти?

Общи условия

Активация на акаунт