Отговори
# 180
Момичета, в събота има 5 години БГ-мамма "При кмета", ще има явили се от цяла Бг.

Кой ще са присъстващи от нас? newsm78

Да запазвам ли датата за Коледното парти?

Аз ще ходя,Пипи bowuu

За датата-дай да изчакаме края на анкетата ако искаш-току виж се получил неочакван обрат Wink Grinning

# 181
  Здравейте, сладурки!
  Много хубави новини около нас!
  Имали сме си видна рожденничка, която съм поизпуснала. Пипи, прекрасна си и ти и 3-те красавици. Да си ни жива и здрава!  bouquet
  Пепаааа, помня аз нашето първо коледно джудже, а то се издигнало вече и станало елф. Кариерист се оказа тоз наш малък, голям Тео!
  Ани продължава да работи на пълна пара, ама очите и в чужди моми за Габчо шарят. Следя аз, следя! Mr. Green Ако не беше Они толкова хубава щях да се разлютя, ама нали си е наше момиче не се сърдя. Щото и Миа едни любовни плетки върти в яслатаааа,та нека поживеят младите Laughing
  Съни, пък малко и бяха изявите и в нови творчески планове се впуснала! Сънии, браво момиче освен като майка, любима и жена се изявяваш професионално. Не се съмнявам в теб. Simple Smile
 Деатка, хем си ни е първа хубавица, хем още по-фина се втурнала да става. Всякак си ни прекрасна, мацко! Heart Eyes
  Мариската се премести и нещо ми се загуби. Марискааааа, липсваш.
  Алекс, прекрасна и фина.
  Ивито станала още по-нежна и мила с двете сладурчета. Прекрасни са, направо се разнежих от снимките.
  Уиничка е неуловима като малка фея.
  Росито, пак се отдало на снимкоправене. Тя е сериозна дама на място. Кой ли не дължи спомени на нея!
  Мечо, е дай ни и снимки дееее. Дай да те видим как си разпуснала, пък и какво облече на сватбата?
  И тъй като не мога да спомена всички, спирам дотук. Всички останали да се чувстват обичани и прегърнати от мен. Hug Нямам време да пиша често , но си ви чета. Все си мисля да вляза в крачка и все не успявам.  Wink
  Мойте гарджета са добре. Мила е на 6 с гърнето, в яслата сама си ходи на гърне събува се и обува, от 3 дни махнахме нощния памперс. Да се посмеете малко с нея . В петък не беше на ясла и я гледа дядо и. Прибирам се вечерта и тя от вратата вика "Мамо, бъзооо мий Миа дудата/ние така казваме на момичешките ни работи/. Деде днес не дал хатия и сега събиииии и показва.  LaughingОще се смеем с мъжо Joy
  Днес имам малко време и веднага Ви го подарявам. Даже ще ви се покажа с чисто новата си глава,естествено съм много далеч от чаровните къдри на Теа, но за фалшиви биват.  Ето снимков материал. Аз съм на 3-та страница, нещо не направих линка като хората
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175234

За коледното парти съм всякак За!
   Приятна вечер на всички!

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 22:54 от Rady

# 182
Радиии, как се сети за онези джудженски снимки на Тео  Grinning И тъй де, да върви нагоре трябва. Никакъв застой  Mr. Green

Разгледах снимките. Миа е толкова сладка! А за теб думи нямам! Изключително много ти отива с накъдрена коса   bouquet Много си хубава   bouquet Hug

Леле, а като прочетох какво ти е казала Миа и  Shocked Аз знам, че говори много добре, но такива дълги изречения да реди  Heart Eyes Пу-пу, умница голяма е тя. Тео е с бебешки речников запас, сравнено с Миичка. Да ти е жива и здрава куклата и все така измежду първите да е в живота   bouquet

Мечи, и на мен ми се гледат сватбарски снимки  Grinning

Марис нали беше писала, че няма да имат известно време нет след преместването. Предполагам затова я няма. Другият вариант е да са пуснали коледните разпродажби по-отрано в Доха и да се е запиляла по шопинг  Mr. Green

# 183
  • Sofia
Привет!

Радии, адски женствено ти стои новата прическа, честито  Hug Браво на Миличка за гърнето, ние още сме далеч от такъв резултат. Много се радвам, че пишеш, прави го по-често  Heart Eyes
Македа, браво на Тео, красавец ни е той  Hug
Рали почва полека да се пробва да яде сама, но има време... Simple Smile Акането е с 70% успеваемост  Laughing, но затова пък пъзела от 20 части го реди вече наизуст  ooooh! Няма страшно и тя като Макси за първи клас ще се е научила да си казва  Grinning Нещо вече я е страх да си спи сама в стаята и нощес като се събуди един от нас ( по желание  Mr. Green ) отива да спи при нея. Тя си е още в бебешкото креватче, но сме й купили и едно голямо, което се оказа за нас Simple Smile Какво ли не опитвахме, но не ще да си заспива сама вече и това си е... а имше период дето само я слагаме в кревата и се изнасяме и тя мирно и кротко си заспиваше. Абе май откакто съм си в нас се поглезва повече, ама се надявам да отмине...

Лек ден и целувки  Heart Eyes

# 184
Нещо вече я е страх да си спи сама в стаята и нощес като се събуди един от нас ( по желание  Mr. Green ) отива да спи при нея. Тя си е още в бебешкото креватче, но сме й купили и едно голямо, което се оказа за нас Simple Smile Какво ли не опитвахме, но не ще да си заспива сама вече и това си е... а имше период дето само я слагаме в кревата и се изнасяме и тя мирно и кротко си заспиваше.

Тайги, при нас е същата история, но с тази разлика, че взимаме Тео при нас. И той до към юли месец заспиваше сам - само го слагаме в леглото и излизаме от стаята.

Като чета какви умни девойки си имаме измежду септемврийските дечица и ми става едно хууубаво  Hug Тайги, браво на Рали за пъзелите. 12 части са си мноооого. Браво!   bouquet Heart Eyes

Айде, потеглям за работа. Днес сутринта някакъв трейнинг ще имам. Трябваше още миналия месец да го мина, но забравих да отида  Embarassed и от HR го организираха пак за днес.

Цунки и лек ден ви желая   bouquet

# 185
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен Hug Hug Hug
Да почерпя за Моето момче - стана голям/така каза Калоян калпазан Mr. Green/

pipiole Да, работи все още там.И искам да ти изразя своето възхищение от нея - не съм виждала толкова принципен, сериозен и пълен перфекционист в работата си човек!Невероятно отговорен човек ми се видя и не напразно е дясната ръка на един от собствениците.
Предполагам знаеш вече, че фирмата е станала публична и повечето от директорите вече са и собственици.
......а баница нямаше - нали бяхме на гости, та кака си пийна...е, направих по едно ягодово кремче, но туй и то Simple Smile
Rady Много си нежна!А къде са русите кичури?
taigiКакъв е фиша на театъра тази седмица.....едно театро да спретнем?
за Блондинкова, знаеш вече милион пъти съм казвала - много е умна Peace
За спането и ние сме така, че даже и по-зле май става.Към нощите към 3 примерно иска да идва да спи при нас.Не може да си обясни, защо мама и тате спят заедно, не сами както казва той, а пък Ани/Яни/ спи сам Crazy това не тесно/превод в ефир Често/ Mr. Green
И другото което е иска освен да не заспива сам,  иска и мама да лула/люля/ и да пее "Нани бебЧе".....оооох ръцете ми отекоха, но....
Според мен не е разлигавяне, а по скоро, че и те самите усещат, че леко по леко се отделят от нас и стават по самостоятелни, отговорни и нямат кой знае каква непрекъсната нужда от нас/визирам да го вдигаш, обърнеш, да чака да се сетиш, че е гладно и т.н./
Да си кажа честно и без срам, на мен ми е много хубаво да спи при мен.В Края на краищата кога ще се гушим, като стане левент на 18 ли?!....и ще му се иска не точно мен да гушка, а някое по засукано девойче Laughing
Makeda Благодаря!
Да, интересна е, но някакви интереси започнаха да се преплитат и.....
А пък и това пътуване направо ме изсмуква още преди да е започнал деня Confused
mama rosiДа, натоварена е, но май, май си зависи и от мен колко работа ще искам да отхвърля Tired
Ама пусто нали съм си работна мома, та се по натоварвам излишно май Blush
Пипи_лота Сега за сега мисля да ходя.Много ми се весели....имам нужда от голямо разпускане Whistling
Мечи Не знам защо, но някак си ми липсваш Cry

Такаааа Яни продължава да плаче за мен, в детската обаче ходи поне по думите на тати с желания, че чак и бърза,само на мен малко ми идва в повече, че всеки ден ми дават напишкани дрешки от яслата и това не ми харесва, ама хич дори - помръзва ли ги що ли, какво става не вдявам и ще имам разговор с тях май, май,  гледачката се справя добре и ми харесва все повече.
Като падна първия сняг олеееее цял ден на вън, после пък събирахме от колите снега...абе хареса му много.А и аз го харесвам - един такъв румен, божурен, ледено носле, топли бузки, широка усмивка не слизаща от прекрасното му личице и очички светещи като звездички Heart Eyes Heart Eyes
С тати сме добре, обичаме се, грижим се един за друг, помагаме си и така...
Аз съм добре уж - искам да отслабна имааааам огромен тумбак маа му...., косата нещо като никога не расте бързо, искам да си купя рокля, костюм с панталон с ниска талия елегантен, но и леко всекидневен, някоя и друга обувка ама нейсе време не остава, абееееее ДОБРЕ СЪМ Mr. Green
Тук в службата много интриги, много нещо направо съм забравила какво е да си сред хора...
За партито, каквото кажете!Само за кой патета става въпрос - за тези в Лозенец ли?

Хайде да се залавям за работа, какво ще кажете.....

Хубав ден пълен с вълнуващи емоции на всички Ви!

# 186
  • Sofia
Sunny, в събота дават Мечо Пух, а в неделя Пепеляшка. Ние сме навити за Мечо Пух. Ако някой още иска да се присъедини към нас представлението е от 11 часа, билети се взимат на място. Тетърът е в Красна поляна. Трябва и по раничко да си хванем хубави места.
http://www.programata.bg/index.php?page=details&ln=1&city=1&pid=54

# 187
Пипи Тея е много красива, а снимката с 4те сте просто прелестни. Ти изглеждаш супер и купона изглежда е бил хубав.  Ама не се похвали с подаръците  Mr. Green Ох прияде ми се торта  Crazy

Елито последните 2 седмици просто бълва нови думи...Днес бавачката каза, че първите думи, които някога дъщеря и казала от яслата били "Ще има шамари" и сега Елито ходи и ми повтаря "шамари аааа"  ooooh!
На ясла не се знае кога ще тръгне, на този етап е само приета...като гледам по-рано от януари няма да я вземат, после докато свикне ще е за детска градина Rolling Eyes

Пепе честито елфче  Heart Eyes

Ради къде се затри Hug Миа и Ники са пораснали толкова много. Всички изглеждате прекрасно  Heart Eyes

# 188
Здравейте,момичета  Hug

Пипи и МЕчо да се надяваме да се видим в Събота вечер "При кмета".Така ми се ходииииии...отдавна не съм ходила на купон.Сигурно ще дойдем с Люлинската агитка.  Peace

Пипи
вижда се от снимките ,че е бил хубав купона ти.

Ради много ти е свежо така  PeaceБраво на Миа....умница е тя.

Тайги за спането ни е сме така отдавна така.Спи при нас отдавна...т.е приспиваме го и го прехвърляме в неговото легло.А като се събуди по ноща иска  и пак е при нас.
Браво на Рали за пъзела Hug
Вие със Съни в "Ателие 313" ли ходите?Хубаво ли е там за театър?

Съни с интригите май няма свикване....и аз бях позабравила..ноооооооо....това е положението...  ooooh!

За които съм пропуснала ..да ме извинят ...  Hug,но аз чета,чета и като реша да пиша..забравям какво трябваше да пиша  Embarassed

Хайде лека вечер,че се поулях в писане   bouquet

# 189
Съни, жалко, че имате толкова интриги на работата  Confused За съжаление това натоварва много.

И честито ти пораснало момче  Hug

Иви, дано тръгне Ели след нова година на ясла, че да ти поолекне  Praynig

При нас в музея утре ще има голяма среща на всички членове на управителния съвет и на така наречените патрони. Измежду тях ще е и Принц Филип. Днес пък имаше фотосесия на младоженци в Queen's House и беше цял ден затворена. Но аз така и не успях да ги видя, а ми се искаше. Ама като съм измежду 4 стени в офиса затворена и не разбирам кога какво има в самия музей, та какво остава за в съседната сграда  Confused И изпускам интересни събития  Crossing Arms

Лека и спокойна нощ ви пожелавам   bouquet Ако утре успея да ''хвана'' нещо по-интересно, ще пиша Simple Smile

# 190
  • Остров Приятелство
Ама ееееей мацки, никой ли не вдяна, че черпя за съпруга си Rolling Eyes
....само Makeda ми го поздрави Confused
Че ви тепааааааам - аз какви романтизми вои разказвам, че ми поднася а пък вие  Crossing Arms Mr. Green

# 191
Добър вечер,момичета Hug

Съни-да ти е жив и здрав мъжа-да продължава все така да те обича и да се грижи за теб и Яни Heart Eyes Hug

Мечо, е дай ни и снимки дееее. Дай да те видим как си разпуснала, пък и какво облече на сватбата?

Ради-здрасти Hug  Снимки нямам Rolling Eyes EmbarassedЗабравих да взема заредени батерии за фотото и то "умря" още преди първата снимка ooooh! Бях с пола, обувки с нисък ток,блуза и новото ми палто(бяло).

Мечи Не знам защо, но някак си ми липсваш Cry

Съни-тук съм си Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дейзи- ще се радвам да се видим в Събота Party

# 192
  • Sofia
Я и аз да се разпиша, че май само чета напоследък  Embarassed

Hug,но аз чета,чета и като реша да пиша..забравям какво трябваше да пиша  Embarassed
Ей това все едно аз го написах  Blush
Rady, поздравления за косата  Peace Много ти е хубаво. За Миа нямам думи  Heart Eyes Аз като Sunny чакам моята коса да порасте  Praynig Обаче, Sunny, ще търпиш критика, з'то всички се показахме, а ти още се скатаваш от снимки  Naughty И аз не разбрах за мъжа ти  Embarassed Да ти е жив и здрав и все така да се обичате, че и повече  Peace А за интригите в работата...неизбежно е, особено в по-голям колектив. Аз бях отвикнала от тези неща в моята си фирма Sad
Ние трябваше вчера да се преместим с Габче в Банско, но се отложи за другата седмица. Тук съм била много необходима  Mr. Green Аз вече изпушвам и се бях насторила да "СИ" отида, з'то там ми е маааалко по-лесно, а и ми се понатрупа работа в моята си фирма. В последните няколко дни се радвам на личната си мобилизация - не съм била така от последните месеци преди да забременея - пълна концентрация и хъс да отмятам гадни задачки, отлагани със седмици.

Габи по 2 пъти нощем се буди за мляко  Crazy Миналата нощ обаче не гъкна, чак сутринта ме събуди алармата на телефона. Аз много се учудих и що да видя: забравили сме да включим бейби-фона  Mr. Green Той може и да е мрънкал, но като е нямало кой да го чуе, пак си е заспал... Та се чудя дали това не е решението за нощното мляко  Mr. Green
Хайде, лека нощ от мен, че утре път ме чака  ooooh! Ще отскоча за 1 ден до наше село.

# 193

При нас в музея утре ще има голяма среща на всички членове на управителния съвет и на така наречените патрони. Измежду тях ще е и Принц Филип.

През 1999г имах честта да се ръкувам и разменя 2-3 реплики с него.Беше в деня на завършването ми и къщата ,в която живеех в пансиона празнуваше 10 години от откриването си(най новата от всичките).Носеше името"Edinburgh House" и той я беше открил през 89та. Та така..... Crazy Laughing

# 194
  • Sofia
Съни, да ти е жив и здрав и все така да се обичате!   bouquet

Аз нали съм си буквалист реших, че малкия нещо е казал, че е порастнал...  ooooh!

Ани, щом продължава да спи после, пробвайте поне едното да махнете. Браво на Габче, че си спи сам в стаята  Hug Рали вече не иска Tired

Дейзи, в 313 ходим, т.е. аз веднъж съм ходила и ни хареса. В събота мисля да повторим, ако имате как айде с нас  Party
Успокоихте ме за спането и най-вече нашия тати, който мислеше, че само ние сме така и Рали разглезено Мими расте ...  Mr. Green

Иви, и Рали редовни ги реди едниии  ooooh! искала да избяга от къщата, да я блъснат на тъмното и да плаче, искала да е болна и само да лежи и мама да била болна, абе .... приказва ги да ни привлича вниманието  ooooh! А вчера доживях да ми каже "тия панталони не ми отиват"  Mr. Green  разбира и тиквата на нея к'во значи да й отива, ама се скъсах да се смея..
Има ли някое дете да се е научило да яде само? Май на яслата сами си ядат? ние за сега само експериментираме...

Общи условия

Активация на акаунт