Пробвала ли си на по-едри къдрици? Пак ще ти отива

Ако му е голям зора, ще ревне и ще го чуете и без бебефона. 

мацки
и си избираме какво да ядеме.Подава го на тате или мама да го стопли и като малко пале чака.След малко си взима сока от хладилника носи го на масата и чака за чаша като преди това 5 пъти е изкрещяла чаша,ица-Лъжица боц-вилица.Не дава да й се дава в устата като остане малко на дъното "мамо бири".Демек мамо обери и дай.Само тогава аз я храня.Понеже кашляме ми носи антибиотика и капките за нос и ми показва как да й го давам.Да не говориме че всяка вечер се мъчи под себеси да измете,ако има боклук го носи в кофата.Домошарка е.Да ви се похваля от днес сме без пампа за през деня.През ноща в просъница я чух че иска да пишка и аз и казах в пампата и сутринта "Бъже мамо пиша "Ама направо крещи в 7 часа донесъх гърнето помъчи се да си свали пижамата но от чоропогашника не успя и седя половин час щото каза че пак ще пиша демек ака.При нас и двете е "пишам"Само като се напъва разбираме как пишка
Иначе не иска да спи сама.ЗАспива на спалнята със всичките си кукли който са къде 5 а една вечер искаше да заспи с един чувал плюшени играчки.Та снощи "Мамо тука спи"демек до нея на спалнята и послея местиме в нейната кошара.Сутрин като стане със ставането пуска
чалга канала и цял ден него слушам.Та започвам да я намразвам тази музика.
и ми казаха увеличени млечни жлези та три вечери седя под душа по два часа.Затова момичета преглеждайте си редовно
Не боли не хапят нито се карат.Е сега съм по добре вече.
за кандидат мъжа ми но се чудя как да го вържа за мене за да не
щото се зарече че ще го направи.
а като нормален човек и си казахме че ще си направиме едно шаферче ще го изчакаме да може да говори и да ходи и тогава.(Е май дойде този момент.Твърдо ме обеди една моя приятелка.Стана слуайно.
а тя каза че смачкана не може да ходи на вън.Казах й ако трябва гола ще ходи или ще се изглади после.Няма кой вече да я вземе на 55 години и тя съвсем ни се обиди.Днес сутринта й се извиних.Оправданието беше че Вероника пипа на всякъде.Е побеснях
.Нали затова си там да не й даваш да пипа да й го взимаш като вземе нещо което не е за нея а не да ми миеш или чистиш нещо в къщи а то уж си играело.Казах й че ако до 1 седмица пак й се случи нещо ще я залепя за детето наистина ви го казвам
А иначе не я виждам какъв скандал ще отнесе тогава и от синът си и от мене.А аз ще я бия вече.
Наистина исках да се променя малко, че ми омръзна да се гледам еднаква. Съни, след къдрина не посмях и кичури, може би по натам, а за едрите къдрици, Теди надявам се като се отпусне още малко да се получи. 
Още като си ни писала за празника на мъжа ти,2 пъти го прочетох и не можах да схвана за какво става за въпрос. Да ти е жив и здрав, много да се обичате и уважавате. А сега дай малко пикантини за празника, как мина?

за кандидат мъжа ми но се чудя как да го вържа за мене за да не
щото се зарече че ще го направи. ............... 
Рони ще бъде прекрасна малка шаферка
Направо ме разби колко е оправна 
йогите казват, че ученикът когато е готов, сам намирал учителя си...