Отговори
# 195
Записвам се за темата, за да мога поне да ви следя  Blush

Момичета, гледам за театър пишете - в ТБА дават "Ножица трепач" - препоръчвам ви я! Билети търсете месец по-рано, защото бързо свършват  Wink
За майки и татковци това, не за дечурля...

Ради, красавица както винаги  Hug Пробвала ли си на по-едри къдрици? Пак ще ти отива  Grinning

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 14:39 от tedi_b

# 196
  • Варна
Здрасти и от мен!

Съни, честит ти рожденник!   bouquet

Тайги, наистина на яслата ги оставят да ядат сами, и им помагат накрая. Обаче Симона вкъщи не желае да яде сама, единствено ако й е нещо любимо, тогава казва Мони сама и яде. В интерес на истината не се олива изобщо, обира си с лъжицата каквото остава по устата, което за мен означава че ако иска се справя чудесно.
Иначе е голяма философка - и за обличането, и за прическата - колко кукута да имала, кои гащи да обуе, кое яке, шапка и т.н.

Ани, я го спрете и следващите нощи този бебефон  Grinning Ако му е голям зора, ще ревне и ще го чуете и без бебефона.

# 197
Съни да е здрав, грижовен и много да си го обичате и той да ви обича!

Pepe ще те огрее споко  Heart Eyes

Тайги  Joy Joy Joy много са сладки като вземат да приказват така Simple Smile Елито също ми обясняваше, че иска да я блъсне кола  ooooh! Тя се храни сама, но не предлагам супа, че става плачевно  hahaha

Тедииииииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 198
  • София/Осло
тайги- ние не говорим хич обаче се храни сам и не иска никой друг да му даде нещо в устата  Wink
сънчи- хаййде и от мен поздрави на татито   bouquet

# 199
Съни, честит рожденик и от мен   bouquet

ИвиHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добре, че ми писа на кю Embarassed
Хич не ми остава време за отчетните септемврийски темички, а толкова хубаво настроение ми носят  Blush

# 200
Я да ви дам един линк тук, който иска да подпише, че пак са се изказали по въпроса  Crossing Arms

Става въпрос за майчинството... Увеличават МРЗ на 220, а майчинството на 190... http://www.bgpetition.com/maichinstvo/index.html

# 201
  • Остров Приятелство
Благодаря Ви!
Да ви се връща от сърце желая! Hug

Моля, прочетете!
http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=5521

Хубав ден!

# 202
Иви ,толкова се впечатлих,че го пуснах в отчетните 2005год.Това е безобразие просто  Shocked

Съни да ти е жив и здрав мъжът.И аз не бях разбрала Simple Smile

А за коледния купон- когато решите,за мен е  все е едно коя дата.

# 203
Иви, на тази снимка все едно моята щерка гледам  Laughing
Все повече си приличат двете, а уж са от различни бащи  hahaha

Ето я и Ивата  Grinning

А тук съм я снимала как рецитира стихче  Grinning

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 18:13 от tedi_b

# 204
 wavey wavey waveyмацки
как сте
Тайги Ние си ядеме сами.Даже си отваряме newsm55 и си избираме какво да ядеме.Подава го на тате или мама да го стопли  и като малко пале чака.След малко си взима сока от хладилника носи го на масата и чака за чаша като преди това 5 пъти е изкрещяла чаша,ица-Лъжица боц-вилица.Не дава да й се дава в устата като остане малко на дъното "мамо бири".Демек мамо обери и дай.Само тогава аз я храня.Понеже кашляме ми носи антибиотика и капките за нос и ми показва как  да й го давам.Да не говориме че всяка вечер се мъчи под себеси да измете,ако има боклук го носи в кофата.Домошарка е.Да ви се похваля от днес сме без пампа за през деня.През ноща в просъница я чух че иска да пишка и аз и казах в пампата и сутринта "Бъже мамо пиша     "Ама направо крещи в 7 часа донесъх гърнето помъчи се да си свали пижамата но от чоропогашника не успя и седя половин час щото каза че пак ще пиша демек ака.При нас и двете е "пишам"Само като се напъва разбираме как пишка Joy hahahaИначе не иска да спи сама.ЗАспива на спалнята със всичките си кукли който са къде 5 а една вечер искаше да заспи с един чувал плюшени играчки.Та снощи "Мамо тука спи"демек до нея на спалнята и послея местиме в нейната кошара.Сутрин като стане със ставането пуска tvчалга канала и цял ден него слушам.Та започвам да я намразвам тази музика.
Да ви се оплача понеже в работата която работя униформата е с голямо диколте а мойто никак не е малко-90 и кусур см та циците са ми на вън. Онзи ден дястана ме болеше така все едно кърмя и ми е пълна с кърма и отидох на  smile3543 и ми казаха увеличени млечни жлези та три вечери седя под душа по два часа.Затова момичета преглеждайте си редовно bombsНе боли не хапят нито се карат.Е сега съм по добре вече.
Да ви се похваля ако не съм мисля май или юни да се  married marriedза кандидат мъжа ми но се чудя как да го вържа за мене за да не  smile3539  tiptoeщото се зарече че ще го направи.
ИНаче преди 6 години и половина бяхме записали датата но 1 месец преди да почнеме да капарираме се отказахме под претекст че нямаме шафер.Искаме детето ни да присъства не от  pregnant а като нормален човек и си казахме че ще си направиме едно шаферче ще го изчакаме да може да говори и да ходи и тогава.(Е май дойде този момент.Твърдо ме обеди една моя приятелка.Стана слуайно.
Дърпа ли се и Ронката си лепнала ръката отдолу на врялата ютия.Поне сто пъти съм казала когато детето е около нея да не реже, да не глади, да не прави неща който Вероника може да се наръни-.А мъжа ми колко й е викал.Не е истина.Като отидох забелязах че е плакала свекърва ми и каза че не иска повече да я гледа.Като й дръпнах едно ми ти  bambam bambamа тя каза че смачкана не може да ходи на вън.Казах й ако трябва гола ще ходи или ще се изглади после.Няма кой вече да я вземе на 55 години и тя съвсем ни се обиди.Днес сутринта й се извиних.Оправданието беше че Вероника пипа на всякъде.Е побеснях #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire.Нали затова си там да не й даваш да пипа да й го взимаш като вземе нещо което не  е за нея а не да ми миеш или чистиш нещо в къщи а то уж си играело.Казах й че ако до 1 седмица  пак й се случи нещо ще я залепя за детето наистина ви го казвам #2gunfire #2gunfire #Cussing outА иначе не я виждам какъв скандал ще отнесе тогава и от синът си и от мене.А аз ще я бия вече.
А ето и обещаните снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192468
Лек и слънчев  ден независимо че е дъждовен.
Мечонищо че не се засекохме.Е то как да се засечеме като наща беше от 17.30 а ние дойдохме в 17.35 че на мъжа ми му се до яло пастичка.Какъв крос дръпнахе тогава мани-мани.
А някой спомена за свадбарски снимки ето ви малко и новите на Рони
за сега не се знае твърдо дали ще дойна на %години БТ мамма,щото мъжа има да ходи да взима мерки за мебели ако се върне увреме ще дойда щото сте почти до нас.А и също да се изява за поред път като папарак досадник Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 14:30 от mama rosi

# 205
 Здравейте, и от мен!
 Първо благодаря на всички за хубавите думи  bouquet Наистина исках да се променя малко, че ми омръзна да се гледам еднаква. Съни, след къдрина не посмях и кичури, може би по натам, а за едрите къдрици, Теди надявам се като се отпусне още малко да се получи.
 Благодаря и за похвалите за Миичка. Всички са ни много умнички, просто може би  момиченцата са ни по-бъбриви, нали ще стават жени. В тази връзка Теди ,Ивето е невероятна , как сладко бърбори Heart Eyes
 Тайги, моята мишка си лапка съвсем сама , поне от 1 година и 6 месеца, но тя си е ящна и аз с това си го обяснявам това умение, а и все се съревновава да не е по назад от бати.
Съни, ама голяма съм бяла птица ooooh!Още като си ни писала за празника на мъжа ти,2 пъти го прочетох и не можах да схвана за какво става за въпрос. Да ти е жив и здрав, много да се обичате и уважавате. А сега дай малко пикантини за празника, как мина?
Македа, имам чувството, че много вълнуващо живеете. А ти си една сърдечна и милаааа.  bouquet
  Тайги, аз не съм се отказала от йогата, просто се настройвам. А за театъра не е никак лоша идея, ще помисля и ще ти пиша.
  Ани, стига вече с това мляко, такова ставане на цялото ти натоварване. Изключвай бебефона.
   Съни, мерси за линка. Ох, как искам да мога да помогна повече. Сега и аз с една идея искам да се захвана и помагам повече, дано се организирам. Не e истина колко хора се нуждаят от помощ Cry
  Росиииии, на добър час за това, което сте решили. Каквото и да дойде до пролетта Ви желая много щастие  bouquet
  Напоследък големи сражения водят Ники и Миа вкъщи. То са кавги инати, гонене, но и много повече взаимност и игра. Как са мамите с 2 деца, пишете моля! дали е просто период или някакво себеутвърждаване newsm78
  Хубав ден, момичета!

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 19:30 от Rady

# 206
......... Да ви се похваля ако не съм мисля май или юни да се  married marriedза кандидат мъжа ми но се чудя как да го вържа за мене за да не  smile3539  tiptoeщото се зарече че ще го направи. ...............
Я какви хубави неща се чуват  Mr. Green
Стискам палци нещата да се наредят както ги искате и да си спретнете приказна сватба! После снимки  Mr. Green

А Ронито е станала кукла и половина  Hug
Да ви е жива и здрава, прекрасна шаферка ще бъде!  Grinning

# 207
Теди, Роси - да нацелувате малките бонбони!

Теди ужасно много си приличат с Елито, трябва да видим кой мъж накъде е бил  hahaha

Роси честито   bouquet Дано успеете да подготвите най-приказната сватба  Hug

Дейзи просто пълна подигравка  Crossing Arms

# 208
  • Sofia
Роси, пожелавам ти най-прекрасния сватбен ден да ти се случи.  Hug Рони ще бъде прекрасна малка шаферка  Heart Eyes Направо ме разби колко е оправна  Peace
Дейзи, гласувах за петицията, тия хора не знам как я мислят...
Ради, Рали каквато е злояда, ясно ти е колко има желание да яде сама, ама ще трябва да се учиме... За йогата, когато решиш  Peace  йогите казват, че ученикът когато е готов, сам намирал учителя си...
Нашата Рали е довечера командировка при баба и дядо, малко разпускане за мама и тати  Laughing

Приятна вечер на всички, нали нямало нищо по-хубаво от лошото време  Grinning

# 209
  • София/Осло

Общи условия

Активация на акаунт