Сървайвър 3 част

• 18 340
  • 467
  •   1
Отговори
# 270
Оф за жалост ще останат само тия некадърници от Тортуга и тогава ще се самоизяждат сами.Много тъпа ще стане играта тогава.

# 271
  • Berlin
 Crazy оф, аз направо забравих, че миро е там вее  Mr. Green хич не го забелязвам, ама то.. нормално. довечера пак няма да мога да го гледам, че ще празнувам навън.. да разкажете после Wink  Hug

# 272
Оф за жалост ще останат само тия некадърници от Тортуга и тогава ще се самоизяждат сами.Много тъпа ще стане играта тогава.
е-ееее сигурна ли си??? Sad Sad
от къде знаеш?? Sad

# 273
  • Варна
Ми то както е тръгнало няма кой друг да остане...Тортуга ще изгонят и останалите от Барбадос...те си го казаха вчера

# 274
  • София
А Бъч наистина е отвратителен!  .....злобата му е втора природа....

Naughty Не, на този плужек злобата му е вродена! Простак! #Cussing out

...според мен с този игра на яве излиза и твоята същност.вижда се каква ти е душичката...
Peace Точно така.

# 275
От Тортуга всички си траят на глупостите на Бъч, но скоро, когато няма да има други от Барбадос, пак ще се прояви и ще скочат срещу него. За сега злобата му не е насочена към тях. Но скоро....

Мисля, че след постъпката на Агонцев, всеки от Барбадос стъпил на Островът на Мъртвеца, ще се оттегли и ще заложи на Дренски. Поне Кръстев очаквам да го направи.

# 276
  • Варна
Добре де, тъй като аз малко изпуснах. От сега нататък, всички изгонени ли ще отиват на Острова на мъртвеца. И ако да, какво следва след това  newsm78

# 277
  • гр.София
 Но снощи в рекламите за днешния епизод видях Таня да седи сама с Жоро Кр. и останах с впечатление,че са сами на о-ва на мъртвеца. А Дренски го няма. Или днес няма елиминации newsm78

# 278
няма начин  Таня и Жоро Костадинов да са на острова на мъртвеца, да  не бъркаш с Жоро Кръстев?

# 279
Добре де, тъй като аз малко изпуснах. От сега нататък, всички изгонени ли ще отиват на Острова на мъртвеца. И ако да, какво следва след това  newsm78
ще се изправят един срещу друг и който победи остава на острова и накрая ще се върне в играта

# 280
  • Варна
ще се изправят един срещу друг и който победи остава на острова и накрая ще се върне в играта
Тенкс  Hug

# 281
  • гр.София
 ХИПП,поправих се Peace Кръстев беше с Таня.

# 282
  • Бургас
ХИПП,поправих се Peace Кръстев беше с Таня.

Мисля, че това беше повторение на сцената, в която Таня се оплакваше от Делян, че щял да й шибне един бамбук.

# 283
е-ееее сигурна ли си??? Sad Sad
от къде знаеш?? Sad
Не знам просто предполагам тия от Тортуга никак не са интересни всички са безкруполни.Е има и изключение Светла но какво от това.

# 284
Тъй като няма други шансове за изгонване за момента, надявам се Дилян така да раздразни племето, че да бъде изгонен по взаимно съгласие.
Някой каза във форума на Сървайвър, че Дилян излиза по здравословни причини от играта. Което според мен е АДСКИ несправедливо! Той ще се измъкне ненаказано!

Общи условия

Активация на акаунт