Сървайвър 3 част

• 18 319
  • 467
  •   1
Отговори
# 285
А Бъч наистина е отвратителен!  .....злобата му е втора природа....

Naughty Не, на този плужек злобата му е вродена! Простак! #Cussing out

...според мен с този игра на яве излиза и твоята същност.вижда се каква ти е душичката...
Peace Точно така.

Май станахме вече доста hahaha

# 286
  • София
Някой каза във форума на Сървайвър, че Дилян излиза по здравословни причини от играта. Което според мен е АДСКИ несправедливо! Той ще се измъкне ненаказано!

А късмет де  Mr. Green

# 287
 А Станислав щеше да си иде на мястото на Г Кръстев ако не беше с имунитет,нали показаха как някой от Тортуга каза че на него се канят ама не може в момента-абсолютно изхвърча при 1ва възможност.
А като е толова независим -направи ми впечатление че се ежи на бившите си съотборници а когато простака бъч каза да си направят списък кой да изхвърчи пръв,той и дума не обели....не се слага в старото си племе ли...кво  Rolling Eyes

------------------------------

Абе игра игра ама жена му на Станислав  отиде в студиото да се разправя със Биляна значи не е просто само "една игра" и щом за 250 хиляди си готов да си продадеш достойнството си и то пред целия БГ народ ......не може да ми казвате че не са такива в реалния живот....точно такива са си всичките.....даже и по лошо защото все пак се сдържат малко пред камерите.

Нооооо ще има възмездие  Mr. Green ,ще видите,Дренски ще ги смаже! Mr. Green

# 288

Някой каза във форума на Сървайвър, че Дилян излиза по здравословни причини от играта. Което според мен е АДСКИ несправедливо! Той ще се измъкне ненаказано!

Дано да е причината - як пердах от съплеменници  Mr. Green!

# 289

Дано да е причината - як пердах от съплеменници  Mr. Green!
Joy hahaha
няма да се учудя ако този пердах го изяде скоро в БГ

# 290
Този епизод хич не ми беше интересен, освен играта. Дано утре е по-забавно.

# 291
  • Варна
Какво да му харесаш я, тоз мазния Бъч и за гледане не става!

# 292
  • Бургас
Какво да му харесаш я, тоз мазния Бъч и за гледане не става!

Наистина много лъщи   Sick

# 293
  • София
Малко съм разочарована и от Таня! Какво беше това пораженческо поведение "хахаха, на мен ми остават два дни" Страх ли я беше, не знам, но обърна лопатата по много странен начин...

# 294
Малко съм разочарована и от Таня! Какво беше това пораженческо поведение "хахаха, на мен ми остават два дни" Страх ли я беше, не знам, но обърна лопатата по много странен начин...
Сигурна съм, че на моменти ѝ идваше да му шибне една чаша в главата на това самодоволно изчадие.

# 295
Ами тя Таня си каза че я е страх от него ,а и  не и се разправяше с него , да си провали хубавата вечер заради тоя цървул.
А тя доста насмешливо каза че и остават още 2 дена ,тя му се подиграва а той тъпчото така и не разбра. hahaha
Като че ли той командва парада,другите преди нея ще искат да изхвърлят Сашо или Станислав,така че ми се стува че цървула ще напусне преди нея. hahaha

# 296
Ами тя Таня си каза че я е страх от него ,а и  не и се разправяше с него , да си провали хубавата вечер заради тоя цървул.
А тя доста насмешливо каза че и остават още 2 дена ,тя му се подиграва а той тъпчото така и не разбра. hahaha
Като че ли той командва парада,другите преди нея ще искат да изхвърлят Сашо или Станислав,така че ми се стува че цървула ще напусне преди нея. hahaha
Ама кога,че вече спрях да гледам сървайвър заради него?Тази негова жена как ли си ляга до него af newsm29 Confounded newsm77

# 297
Ами какво да го прави този тъпанар,с него не може да се разправя.Виж ,че два лафа не може да върже,освен да се заяжда и обижда.

# 298
 CloseИ и и и -голям мазняр е тоя Бъч-сега гледах повторението-ама тъп ама смешен -Дон Бъч-чакал предложение от италиански режисьор #Crazy Joy Joy JoyА Станка пък толкова гъзомийно седържа че  и тя ме ядоса #Cussing out

# 299
Бъч наистина е супер тъпо парче! newsm11
Не знам как една интелигентна жена ще се хване с него, но нали за всеки влак си има пътници... та не са и малко простите момичета в БГ... не че намеквам нещо за жена му...
 newsm12
таня много ме издразни, как от нападение взе да му прави четки, че най- се изявявал и т.н. но какво да се прави, жаждата да оцелее май си заслужава унижение...
 smile3560
станислав пък излезе голяма п... !!!!  smile3516 newsm11 newsm11 newsm11
много ме разочарова. типично бай-ганевско поведение. предател и нищо друго.  bash 

Общи условия

Активация на акаунт