Сървайвър 3 част

• 18 284
  • 467
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Какво каза Станислав вчера, че още не бях седнала да гледам и изпуснах. Видях само, че обясняваше нещо.

# 301
  • Benelux / Varna
Бъч нали е заболекар,майка му и баща му също,що не си направи липсващия зъб,че много грозно така -без зъб и мазен,малко маски за подсушаване на кожата му трябват.

Мисля че ако бях на мястото на Таня,щях да се държа по същия начин - няма смисъл да се конфронтира с него на вечерта, защото щеше да се изнерви, ядоса и вобще нямаше да си почини добре, а така си прекара добре. Смятам че мнението й за Бъч е същото както преди, само умело го прикри.

# 302
Ах този Бъч,та той направо прекалява вече!Та той за какво и за кого се мисли,много ама много ме издразни,като каза на Таня че това и е края!Направо побеснях! smile3511 smile3511 smile3511 егати гадното!Още 2 дни и оставали,просто не искам да го обиждам защото почна ли няма да спра!!!!!!!!!!А пък за Станислав нямам думи,"егати мъжкаря"излезе,направо е страшен!Дразни ме и Георги Костадинов!Дано Дренски да им даде за душичката на всичките,просто се моля!

# 303
Не смятам, че Таня се е унижавала вчера с Бъч, нито пък се е "подмазвала", както каза в предаването и гласът зад кадър!
Държа се много добре и отговорите й бяха напълно адекватни и логични! Браво на момичето!

# 304
  • София
Какво каза Станислав вчера, че още не бях седнала да гледам и изпуснах. Видях само, че обясняваше нещо.

Общо взето че няма да влиза в коалиции и ще играе сам за себе си.
Ще гони този който си поиска, а не този който му кажат.

# 305
Не смятам, че Таня се е унижавала вчера с Бъч, нито пък се е "подмазвала", както каза в предаването и гласът зад кадър!
Държа се много добре и отговорите й бяха напълно адекватни и логични! Браво на момичето!
Peace Абсолютно съм на твоето мнение!!

# 306

страшен мъжкар! #2gunfire #2gunfireда ти се невиди мъжката к*ва!
не мога да го дишам тоя помияр!!!така ми се иска да попедне на острова на мъртвеца и Дренски да му го нахендрииииииии!! #Cussing out

# 307
  • София
А усетихте ли как племето Тортуга започва да се обръща срещу Бъч  Wink
И Лъчо , Светла и Миро се изказаха че е прекалил с арогантното си поведение на племенния съвет.
Което може да означа че той ще е следващия  Mr. Green
Това което казаха на лайфа в понеделник, нещата ще се обърнат в полза на Барбадос  Peace

Бъч ще остане сам, евентуално само стрийпа ще го подкрепи, ако това стане ще се изкефя да му
видя физиономията когато му загасят факлата  Mr. Green

# 308
Бъч нали е заболекар,майка му и баща му също,що не си направи липсващия зъб,че много грозно така -без зъб и мазен,малко маски за подсушаване на кожата му трябват.

Мисля че ако бях на мястото на Таня,щях да се държа по същия начин - няма смисъл да се конфронтира с него на вечерта, защото щеше да се изнерви, ядоса и вобще нямаше да си почини добре, а така си прекара добре. Смятам че мнението й за Бъч е същото както преди, само умело го прикри.

Peace Peace Peace Peace

# 309
               САмо така!

# 310
  • Berlin
извинете, може ли някой да обобщи пак вчерашния епизод за негледалите?  Embarassed
довечера обещавам да се реванширам Simple Smile че като не гледам и не мога адекватно да се възмущавам от бъча  Mr. Green

# 311
  • Бургас

Да видим как ще стане тая. По скоро него ще изгонят и то в най-скоро време.
При положение, че срещу теб ИМА коалиция, да кажеш "не влизам в коалиции" е наивно.

# 312

Да видим как ще стане тая. По скоро него ще изгонят и то в най-скоро време.
При положение, че срещу теб ИМА коалиция, да кажеш "не влизам в коалиции" е наивно.

Peace

# 313
А усетихте ли как племето Тортуга започва да се обръща срещу Бъч  Wink
И Лъчо , Светла и Миро се изказаха че е прекалил с арогантното си поведение на племенния съвет.
Което може да означа че той ще е следващия  Mr. Green
Това което казаха на лайфа в понеделник, нещата ще се обърнат в полза на Барбадос  Peace

Бъч ще остане сам, евентуално само стрийпа ще го подкрепи, ако това стане ще се изкефя да му
видя физиономията когато му загасят факлата  Mr. Green

Аха, видя се много ясно това... според мен може да е имало и инструктаж от към сценарния екип... защото ако ще е ясно кой ще изхвърчи в следващите 3-4 игри представяте ли си тъпня... ще загубят рейтинга, все пак Острова на изкушенията тече по Нова...

# 314
извинете, може ли някой да обобщи пак вчерашния епизод за негледалите?  Embarassed
довечера обещавам да се реванширам Simple Smile че като не гледам и не мога адекватно да се възмущавам от бъча  Mr. Green

Вчера играха за награда. Играта бе разделена на мъже и жени и на две части самата игра. Първата бе да се гмурнат и 2-мата мъже и 2-те жени, които задържат дъха си най-дълго отиват на втори кръг. Втори кръг бе 6 шамандури мъжете да ги закачат за куките им под водата, а жените да ги откачат, като последното е поставка с флагче. От мъжете останаха Миро и Бъч, а от жените Джина и Станка. Бъч победи. Джина се справяше по-добре, но накрая се обърка и извади флагчето на Таня, която си бе автогол. Наградата получиха Станка и Бъч, а тя бе една вечер в луксозна вила с храна, масажи, басейн, питиета и т.н.  /да искаха да го нагласят тия двамата да идат там нямаше да стане Simple Smile/ Станка според мен реагира правилно и не се заяждаше, ами  се правеше на "умряла буболечка" и четкаше Бъч.  Той пак бе арогантен, но малко смекчи тона. Върха бе като ги пъхнаха в едно легло.
Джина се държа на висота, не хленчи, не се тръшка а си мълча. Вече почти съм убедена, че тя ще е на края, защото умее да си мълчи и не се е конфронтирала с никого.
Относно това, че съотборниците от Тортуга са си говорили против Бъч, не съм го хванала  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт