Сървайвър 3 част

• 18 287
  • 467
  •   1
Отговори
# 330
Опааа настъпи глада, щом и писмо написаха.
Скоро трябва да дойде момента на нападението над екипа  Wink
Какво нападение?

# 331
  • София
Над екипа на БТВ.

Играта между Дренски и Кръстев ми хареса.
Кръстев се представи много добре, тръгна си като Човек с голямо Ч.
Не го харесвах в началото на играта, но след като отпадна Меги и
той остана без нея започна да се изявява, особено след обединението.
Има много качества в този човек и ще успее в живота  Peace

А сега стискам палци на Дренски от тук нататък  Peace

# 332
Опааа настъпи глада, щом и писмо написаха.
Скоро трябва да дойде момента на нападението над екипа  Wink
Какво е станало ,какво нападение ще има, я разкажете!

# 333
Да, хубава беше играта и наистина не му беше лесно на Дренски срещу Жоро Кръстев, който според мен само пострада покрай историята с Меги Дерм и не можа да се открои напълно характера му.

А за пореден път играта за имунитет беше по-лека от тази за обикновена награда! Дано стане по-интересно нататък..

# 334
Браво на дренски!!тр.да успее!
а за снощната игра -просто 2 най-големи гадове застанаха на чело да се състезават Close Close.
то удари единия да падне втория!!! Twisted Evilне ги понасям и двамата!!
искам да дойде момента в който дренски ще го върнат!!!! #2gunfireда им извади една къртечница-ааааа и да почне тортуговците #2gunfire #2gunfire #2gunfire!!
все си мисля че това момче ще стигне до финала!!  bouquet

# 335
  • Бургас
Време е да сменим анкетата с: Кого ще изгонят днес?
Аз смятам, че това ще е Станислав.

# 336
И аз мисля, че ще изгонят Станислав ...
Ама нали уж щеше да има нова развръзка в шоуто - да се надяваме, че може Бъчотелото да изгонят... а дано

# 337
ами да го махат този предател #Cussing out много противен ми стана с поведението си напоследък... bash
но може и да е сашо  newsm12, май тортуга много го мразят, не само за това, че ги беше ограбил, след като онзи тъпак Бъч загуби.
не вярвам да е станка, тя все още не е чак толкова голяма заплаха, въпреки, че и тя ми стана много противна напоследък...  newsm11

# 338
Ама нали уж щеше да има нова развръзка в шоуто - да се надяваме, че може Бъчотелото да изгонят... а дано

И аз мисля, че ще изгонят Станислав. Просто негов ред е. Сашо не е толкова опасен. И ще трябва три дни да преживеят на острова с Дренски...

# 339
  • Бургас

И аз мисля, че ще изгонят Станислав. Просто негов ред е. Сашо не е толкова опасен. И ще трябва три дни да преживеят на острова с Дренски...

Именно. А Станислав два пъти печели неприкосновеност и трети път - без малко. Сега е моментът.
За обрата, не знам. Може би след като изгонят Станислав да решат, че другит двама не са толкаво страшни и могат да почакат. Той Карамазов няколко пъти ги подтикна да всеки да си помисли дали се чувства сигурен. Според мен целеше да накара тези, които се чувстват слаби и застрашени да се пробват да направят друга гтупа, докато още могат, но според мен няма да стане.

# 340
  • Варна
Лично на мен ми се струва, че цялото племе Дрейк ще изгони дружно Станислав. Само не знам как ще се спогодят  с Дренски на острова, ще има кръв Joy

# 341
Все се надявам да изгонят Бъч!

# 342
  • Варна
Все се надявам да изгонят Бъч!
Ех, надежди..И аз искам, ама при тази коалиция, едва ли

# 343
Ами може Бъч да си иде пред станка. нищо чудно. ако наистина имат малко мозък в главата трябва да я оставят за по към края...

# 344
Вие представяте ли си верно, Бъч да си иде преди Станка... това май се оформя като мечта номер едно на средно статистическия зрител на Сървайвър  Wink

Общи условия

Активация на акаунт