Орифлейм - тема за консултанти 4

• 13 401
  • 270
  •   1
Отговори
# 45
Една добра новина:
"Поради изключинтелно увеличените обеми на продажби и нарастналия брой на временно липсващи продукти от 3 ноември 2007г. Орифлейм България намалява такса обработка на 1,50лв."

# 46
Една добра новина:
"Поради изключинтелно увеличените обеми на продажби и нарастналия брой на временно липсващи продукти от 3 ноември 2007г. Орифлейм България намалява такса обработка на 1,50лв."

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 47
нали има вече нова тема защо тука пак се пише http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237672.0;topicseen

# 48
това е темата за косултанти, в другата се пише за продукти Peace

# 49
Една добра новина:

Супер, и още да я намалят,хич няма да им се сърдя. Mr. Green

# 50
Момичета мога ли и аз да се присъединя към вашата темичка? Аз също съм консултант на Орифлейм.

# 51
  • където си пожелая...даааа...
Една добра новина:

Супер, и още да я намалят,хич няма да им се сърдя. Mr. Green
И аз така Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 52
Момичета мога ли и аз да се присъединя към вашата темичка? Аз също съм консултант на Орифлейм.

Защо да не може?
Добре дошла, ivon71 Hug

# 53
Леле,колко много неща си харесах от този руски каталог-16-и.
Ето ги:
http://www.feliz.ru/gallery/displayimage.php?album=62&pos=134-всичко без колана

Това наистина е супер

Това кога ще го пуснат тук, защото наистина е супер Simple Smile

# 54
Кога ще има нов бюлетин? newsm78

# 55
Вече бюлетините ща са на два каталога. Т.е. сега ще има за каталог 12 и 13. Значи след 11.11 ще има нов. Party

# 56
Вече бюлетините ща са на два каталога. Т.е. сега ще има за каталог 12 и 13. Значи след 11.11 ще има нов. Party

Мерси Heart Eyes

# 57
  • София
Момичета,имам един въпрос.Като ходих в петък да си взема нещата,видях на едно място в офиса като реклама на спиралата уондърлаш и цената с отстъпка беше около 5-6лв.обаче в каталога изобщо я няма,което значи,че е на редовна цена от 12.90.Имам поръчани две.Е? newsm78

# 58
eaven, това може да е стар  плакат. Щом в каталога я няма значи е на стандартната цена.

# 59
  • СОФИЯ
Момичета,имам един въпрос.Като ходих в петък да си взема нещата,видях на едно място в офиса като реклама на спиралата уондърлаш и цената с отстъпка беше около 5-6лв.обаче в каталога изобщо я няма,което значи,че е на редовна цена от 12.90.Имам поръчани две.Е? newsm78

Ако имаш поръчани спирали на старата цена те трябва да ти седят в чакаща поръчка, но задължително при всяка заявка трябва да ги потвържаваш, че ги искаш. Иначе, ако сега ги поръчаш ще ти бъдат на новата си цена.

Общи условия

Активация на акаунт