Ноемврийчета 2005 No. 4 - Вси Светии (и рождени дни!)

• 13 452
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • Gabrowo->Sofia
....(набързо организирана среща) ....
охо, как бързо се организирате, браво!

# 121
явно само бърzо и спонтанно органиzираните срещи се получават Wink Но Островът е наистина чудесно място, реzервирах zа рождения ден на Малик.
Днес установих нещо, което ме раzсмя. Подариха ми един букет миналия петък, а цветето едно малко странно, на zелка приличаше. Като добра домакиня бях zабравила да сменя водата на букета до днес, и като се zаех с таzи zадача, се раzмириса на.....кисело zелe! Ма съвсем истински. така че да zнаете, пу първа с готовата zимнина!

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 10:34 от Сердика

# 122
Сердика, хайде тогава- от мен пълнежа, от теб зелето и хайде на сърмичкитееее  Mr. Green

А за срещата що не ми се обадихте, а?  Изолаторки такива  smile3516  Laughing

# 123
Здравейте  Grinning
При мен нищо ново. Включвам се да честитя само  Wink

Честит рожден ден на Миа и Мртин!!!

Честит рожден ден, Симка!!! Честито и на Сисса, на патерица вече!

На всички рожденици желая крепко здраве и много поводи за усмивки!

# 124
ами zащото каzа, че не искаш да ходиш преди Наниния рожден ден в Острова на съкровищата, а и имам блед спомен, че ходиш на работа Wink
За по-неспонтанните, хайде другата седмица пак да спретнем една дружна игра на децата там? четвъртък, 11 часа?

# 125
  • София
Абе не ги ли снимахте тези деца в Острова или само си пихте кафето? А за нас не мислите, а, а?

# 126
Да, нали сте работарчета повечето, никой  не сме искали да пренебрегваме, разбира се..  Hug Иначе нямаше да споделяме!

Но наистина е добра идея другата седмица да си направим още една "репетиция" за общия рожден ден! Ние така или иначе ще сме все по-често там със застудяването на времето.. а с повече деца - още по-весело!

Elspet, снимки правих, но не са нещо особено, защото съм с нов апарат и не съм му свикнала още, но следващия път ще има!

# 127
добро утро!
честит рожден ден на миа и мартин! да са здрави и щастливи деца!
симка, честит рожден ден! пожелавам ти здраве и нови успешни проекти!   bouquet

# 128
Как можах да пропусна, честит рожден ден на Симка!

# 129
Честит Рожден Ден на голямата ни ноемврийка, Симка!!! Да си ни жива, здрава и все така усмихната мама на двама   bouquet

Аааа....казала съм била, работела съм била.....пренебрегнали сте ме нарочно и аз повече няма да пиша тук  Crossing Arms Сбогом  ppp

Ужас.....днес ми е спамърско  Crazy

Хайде за следващата седмица вижданка! И аз ще дойда, да знаете от сега  Mr. Green

Сисси, дай снимки де. Каквито такива!

# 130
  • София
Привет-мривет!

Ето, остарях с още една година и пак във форума. Благодаря за пожеланията!

Тази сутрин бях събудена с "Тит ден ден!", мляскащи целувки, "Мамо, бичам те!", собственоръчно направена и надписана от Илия картичка във формата на цвете, песничка и първите ми перли  Heart Eyes А, и двоен диск на Ози Озбърн, който не се връзва много с перлите, но Ози си е Ози.

Ще празнуваме вкъщи, семейно. Тази година партито ще е за Роси.

Честит рожден ден на моите сърожденици Мартин и Миа! Да са живи и здрави!Честито на патерица и на Сисса (много сладка Ники)!

Сега ще поработя още малко, колебая се дали да готвя, или да накупя мезе....

# 131
  • Карлово
Сердика, туй ще да е брасика-декоративно зеле и си е баш като зелето. Аз тази година си го отглеждам в градината, завива като ядливото зеле и т.н. Чак и колорадски бръмари го бяха налазили Mr. Green

# 132
Симка, накупи меzе. Че и да ти го нарежат.

# 133
  • Gabrowo->Sofia
Да, Симка, отивай в магазина и прескочи момента с готвенето.

Днес бяхме на контролен преглед за Ваньо. Още е болен, още се чуват хрипове на гърдичките. Трябва да остане още в къщи. Мобилизирахме майка ми да дойде и да ни погостува няколко дена. Не обичам, когато трябава да се обръщам към някого за помощ, пък било то и най-близки и отзивчиви хора, ама този път ми се налага. Та, следващата седмица съм на работа, съвсем близо съм до Осторова на съкровищата, мога да прескоча и да се видя с вас. Но без Ваньо, естествено.

# 134
za статистиката на първа страница - петра е 90 см и 13 кг  Wink

Общи условия

Активация на акаунт