Ноемврийчета 2005 No. 4 - Вси Светии (и рождени дни!)

• 13 462
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  bouquetСимка, ЧРД! Много обичана бъди! Heart Eyes

bouquetЧРД на Миа и Мартин!   Heart Eyes
Аз изпратих моите мъже на ясла, училище и работа. Вкъщи е необичайно тихо. Grinning
Тити, аз също много харесах снимките. Имате чудесни попадения.
Клара, съчуствам. Преди време едни приятел беше казал - с две деца си е като с две деца. 

Ах тези момичешки подаръци.....

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 08:26 от =^._.^=

# 106
ЧРД на МИЯ и на МАРТИН!
да са здрави, да са разумни, да са енергични и да могат /ако искат/ да обикалят по света /последният вече го прави Simple Smile/. това последното малко зарад мен си го сложих тук, ама все си е хубаво!

сиса - ЧРД на патерица! съжалявам, че вчера не се включих, ама не ми беше до честитки. а и така имаш поздравления вече 2-ри ден, което отвсякъде си е далавера Wink.

също така, ЧРД и на симка - да е усмихната и здрава, и по-малко тъжна!

моето огорчение май поотмина. мисля днес да се занеса пак до маникюр и после и до любимия си магазин и да забода една рокля /ако има налични такива/, та съвсем да ми се проветри главата. освен това, довечер ще посетим д-р фауст в часовете между кашата на камен и приспиването на децата, и освен това, не си струва да ходя като буреносен облак за нещо, което ен мога да променя. така че днес ще го раздавам малко по-ведро  Wink

и за всички, които са изтървали, пак да пльосна тук съобщението от по-преди:

г-ца Петра Филкова кани най-учтиво всички свои другарчета на своя втори рожден ден, който ще се проведе на 3-ти ноември 2007 г. от 5 часа в заведението, намиращо се на бул ал. стамболийски веднага след кръстовището с к. величков, от дясната страна в посока вагона!
заведението е подопечно на сдс, така че е боядисано в синьо и се вижда от далеч.
майката на петра моли да забравите партийните си пристрастия и да се донесете целокупно на партито. освен това, същата личност моли да потвърдите присъствието си, за да предвиди необходимия брой пици /и друго/ за децата, а също и манджа и алкохол за възрастните.

# 107
  • Карлово
Честит втори рожден дена на Миа! Здраве и щастие!
Симка, ЧРД! Много любов!
П.П. Майче, а кой е Мартин? Embarassed

# 108
мартин на кита, ама тя не пише много тук. но пък аз си пиша сегиз-тогиз с нея по кюто. даже щяхме да й ходим на кости в КР на път за перу, ама малко скъпичко щеше да ни дойде, та се откзахме. та, той е, де - има си Рд днес детето  Wink наше си е - ноемврийче, нищо че майка му не пипе много при нас  Wink

# 109
ЧРД на МИЯ и на МАРТИН!
Симка, ЧРД! Много здраве и любов!

Само да поясня, че и аз знам коя Сиса имаше РД вчера, но понеже и викам Сиси, така и честитих. А нали и двете сме от Варна се виждаме от време на време.
Микки, и на мен много ми хареса комплекта. Но си мисля, че Кити е още малка и няма да разбере нещата, а постоянно ще реве тя да седне тук и там. Вече имаме проблем с една люлка и с едни кукленски обувки. Аз нещо съм пропуснала, коя кухня препоръчва Милейди. Може ли някой да ме светне.

# 110
  • София
Обновен списък:
Симка - 2
Елспет - 2
Сердика - 1
Еххо - 1
Били - 2
Сисии - 1
Милейди - 1
Юка - 1
Майчето - 1 (знам, че сте двама, но за Камен ще плащаш ли куверт)
Кукла - 1 куверт (две деца  Wink )
Клара - 1 куверт (две деца  Wink )
Никси - 1
Gerygirl - 1
bubu_to - ?

За меню на децата, не знам, аз бих искала да има, но да не станат много пари. По скоро предлагам да поръчаме торта, нали е общ рожден ден.
Хайде казвайте...

# 111
Аз съм за торта  и без меню.

# 112
  • Карлово
Аха, тогаз ЧРД и на Мартин!
Бубе, Мартина пък много си играе с кукли и колички, постоянно ги приспива, завива, храни, готова ми е отмяна като се роди бебето Mr. Green Оказа се обаче, е този комплект е от някакъв американски сайт и много се оскъпява доставката.

# 113
Мики, тя и Кити храни бебето, но иска да му облича дрехите и въобще да му използва аксесоарите. Не съм я пробвала да къпе, но пък пере с кеф.Иначе също приспива - както аз нея, пее и тупа дупето. Гледа да е обуто, че да не го ухапе мак- комар.

# 114
ЧРД на МИЯ и МАРТИН!!!   birthday baloni

За общото парти- аз също съм ЗА торта, а менюта- зависи какво представляват, защото ако са пици и сокчета  в кутии няма осебен смисъл. Но пък може поне някое и друго плато със солени хапки, подходящи за деца да предвидим. Но както реши мнозинството де  Peace

# 115
Ще взема да мина тези дни и да щракна менютата.
А торите са тези - Росита и Лагуна./нямам идея защо не ми позволява да дам линк към сайта им newsm78/

# 116
  • София
Аз преброих 13 желаещи за парти + бубуто = 14
А са гласували 16. Кой съм пропуснала?

# 117
я да видим кой черпи днес....
baloniЧЕСТИТО 2 ГОДИНКИ НА МИЯ baloni[/size]

СИМКА, ЧРД! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ПАРИ! - защото здраве без пари си е чиста болест Wink
Майче, много кофти, че рождения ден на Петра се е превърнал в такъв кошмар, но тледай положително  - все пак е бил навечерието на Вси Светии и си го отпразнувала в духа на празника, може би не е трябвало да се затваряш в спалнята, а да яхаш метлата Mr. Green Аз затова повече от 4 човека ги каня в заведение.
      Благодаря на всички за милите пожелания, но да ви се оплача през целия ден се чувствах доста кофти, въпреки старанието на всички да ми оправят настроението. Някак си мисълта за 3* в годините леко ме депресира. Вечерта си легнах с двусмислието дали съм изтощена от рождения ден на Ники (които беше наскоро) или просто не си харесвам броя на годините. Цял ден ме преследва един детски спомен, когато моята майка навърши 31 (аз съм била 5-6) и тогава си мислих, леле...колко е ста..опс голяма. После Фроит не бил прав, че всичко се корени в детството...
      а за миналогодишния подарък - отсрочи се малко във времето, защото като живеещи в морски град половината рода пътува по корабите и неможем да ги съберем. Основно брат ми (без който няма как да стане) отделно зет му на Милен, и някои приятели и роднини. Търсим период в които ще се засечат и понеже близо 10 години сме заедно и хич не го бързаме последно остана за края на март (въпреки че аз държа да е през лятото, когато всичко е зелено и свежо) избрахме си агенция и програма, остава да уточним точната дата и да раздадем поканите Grinning. но когато стане, ще се похваля със снимков материал.

# 118
  • Gabrowo->Sofia
Честито на госпожица Миа, на Мартин също. Да са живи, здрави и упорити.
Честито и на едно пораснало ноемвийче - Симка.

Елспет, аз съм единия глас, който ти се губи.

# 119
Честит Рожден Ден, Симка!! Много здраве и усмивки!!   bouquet

Честит рожден ден на двегодишните ноемврийчета Миа и Мартин! Да са здрави и послушни!

Наистина много странно за *** , нещо форума им има зъб сигурно, но са вкусни и всеки може да ги види!
За общия рожден ден и аз съм за торта!  Peace А за ядене май няма да има особено време, но ако искате да ни е по-празнично може да си поръчаме и някакви хапки..
Вчера предиобяд бяхме там (набързо организирана среща) и Юлиана се чувстваше много добре само с кавалери - сладурите на Били, Малик с прекрасните си къдрички и малкият мъж Филип, разбира се с прекрасните си майки!  Heart Eyes

майче, не се и съмнявам, че ще компенсираш нещата и вече си забравила, а в събота ще се чувстваш чудесно!  Hug

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 10:11 от Сисии

Общи условия

Активация на акаунт