Ноемврийчета 2005 No. 4 - Вси Светии (и рождени дни!)

• 13 467
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на малки и големи, на някои на патерица , на Сиси без патерица

И ние искаме да участваме на 1 декември, моля ви, запишете ни, защото аз пак не съм наминавала насам от доста време. Ние обаче можем да се включим само в сутрешния купон, защото следобяд сме на сватба, или пък може Гогата да го пратя с баба му ...

Ние за РД още нямаме никаква идея, купили сме му само едно пиано. Май ще празнуваме у дома на няколко тура, защото 10 деца не мога посмъртно да събера. Та ще поканим един ден дечковци и мами, един ден дъртите баби и един ден който друг се сетим.

Гледам че сте обсъждали детегледачките. Ние от 1 седмица си имаме една леля, която взима Гого от яслата, че иначе все е последен горкия, и го гледа гокато се върна. Отделно много помага удома. Прането, мръсните чинии, миялката. Абе за сега сме много доволни и Гогата много я харесва. Сума няма да коментирам, но сделката е изгодна. Идва за по 4 часа на ден + 2 дни до сега е гледала Гогата като беше болен по цял ден.

Дайте акъл от къде да купувам двуетажно легло ама свястно, да не ми се изтърси малечко от втория етаж като стигне до там. И килим трябва да се купува и други красоти за детска стая. Приемам всякакви мнения.

# 91
За първи декември ни бройте и нас. Можем и сутринта и следобяд. Няма значение.

ЧРД на Сиси!
Мече кухнята ви е много добре оборудвана. Доста по-хубава е от нашата. Ние все още играем с нея. Надявам се че интереса й ще продължи.

Тити снимките са стархотни. И на мен ми се прииска да съм на Памуккале. Изглежда много впечатляващо.

# 92
Еххо, благодаря за добрите думи за кухнята. Доста ме успои, че се притеснявах. Като гледам разликата в цената. А аз вече писах, че предпочитам да имам повод за повече подаръци, а като има само чашки и чинийки имам доста такива поводи. Вече даже гледам за подарък за коледа - тостери, пералня ит.н. Но пък са все розови, а аз искам да са като кухнята.
Сиси, Честит рожден ден отново.
Майче, лошо. Аз затова ще готвя в неделя. А в понеделник в микровълновата и толкова. А и съм на работа.

# 93
Привет! Днес съм затрупана с работа и няма много време за четене и писане  Tired

Майче, много жал ми стана, като прочетох как е минал празника за теб  Crossing Arms Hug Трябва да ти направят реванш- празник в Събота! Аз за това никак не обичам да готвя за гости (освен ако не са до 2-ма човека) и винаги поръчваме от ресторант или кетъринг. Вие сте много близо до къщата на Кенар- от там можете да направите доста богата трапеза без да си мърдаш пръста и то никак не е скъпо. Храната е прилична и празника си е празник. А гостите ти наистина са били доста несъобразитлни  Confused

Честит роджед ден на Сисса! Много щастие и здраве   bouquet

Аз гласувах за сутришно парти, но всъщност ми е все едно кога ще е  Wink Все ще дойдем.

Тити, очите ми изтекоха по Памуккале! Стархотни снимки, ама и ти си много готина ханъма  Twisted Evil

Тортата ни, за тези на които не им се отваря, представляваше кашкавалена питка с дупки и множество мишенца, играещи си из нея. Нана си я избра, понеже сега е на мода песничката "Вкъщи има мишенце, то си гризка сиренце..."  Laughing А беше и безсрамно вкусна- като чийзкейк с горски плодове и бисквити....изядох цяло парче  Embarassed изобщо ние сега сме в тортения сезон (имаме 6 рожденника за 3 месеца) и ще се дебелее здраво  Mr. Green  Еххо, каква беше вашата торта? Защото на свекър ми беше бисквитена от Неделя и също беше  Sick А иначе аз на тях само Стоичков им харесвам като вкус и все на нея залагам от там.....

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 15:40 от *MILADY*

# 94
аз неделя отдавна съм ги отсвирила. по-елементарни и невкусни торти от техните не съм яла- само блат и гаден крем. ние миналата година поръчахме от 100гр сладки и беше вкусотия. тази година сме решили да пробваме от лагуна. надявам се да я докарат като на картинката.
днешният рожден ден е на сисса, а не на сисси. да няма сърдити после  Peace

# 95
Само и аз да уточня и потвърдя, че рожден ден има Sissa! Simple Smile

Да си здрава и обичана жена!   bouquet

По-късно ще пиша пак..

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 14:35 от Сисии

# 96
Много се извинявам, аз си мислех, че съм написала Сиса, ама явно не.
Много ме е срам

# 97
Еее....тъкмо излезнах от ъгъла на виновните и пак там ще се връщам  Whistling Аз също съм наясно на кой е РД-то, ама пиша по- бързо от колкото мисля (в редките случаи, когато мисля изобщо)  Mr. Green Извинявам се за грешката   bouquet

# 98
И аз съм в ъгъла......... като не чета като хората........ Embarassed

# 99
  • Карлово
Сиса, честит рожден ден!
Бубе, мерси за линка и на Еххо, за хубавите отзиви! Но това ще ни е явно коледния подарък, ако не й подарят такава моите приятелки или ако не поръчам ето това http://www4.jcpenney.com/jcp/X6.aspx?DeptID=42249&CatID=4287 … amp;CmCatId=42249
Никси, имаш поща за килими! Wink
Тити, страхотни снимки!
По повод проваления празник на Майчето, аз затова още от сега съм разпределила задачите-кой ще готви, кой салати ще реже, кой масата да подрежда и да е готово докато аз се върна от детския купон Mr. Green Какво да се прави, даскалски манталитет да раздавам задача Mr. Green

# 100
  • Gabrowo->Sofia
Леле, микки, какъв е този кукленски компрект! Страхотия! Марти добре ще тренира за бебчето  Wink

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 16:30 от diddi

# 101
  • Карлово
Диди, и аз не съм много наясно, една мама в ларедутската тема го пусна, писала съм й, сега чакам отговор, защото ми се струва адски изгодно.

# 102
Честит рожден ден Sissa! /ама нищо не разказа за последиците от миналогодишния подарък Wink/
Майче, Юка, това е кармата на оправните дъщери и снахи. На мен любимата реплика ми е "я си го виж ти, че си знаеш най-добре ".
Днес си изкарахме чудесно в Острова. Датата 1.12 е свободна като се спрем на час ще отида да запазя. Следя и списъка. Само се чудя - искаме ли менюта? newsm78
Ох, аз пък съм със схванат врат. Много е гадно като трябва на ляво да се обърна се въртя цялата Crazy.

# 103
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИССА!  bouquet ДА СИ ЗДРАВА , щАСТЛИВА И МНОГО ОБИчАНА!

Микки, и на мен комплекта ми хареса Peace
Майче,много съжалявам за празника.  Знам , че не успокояващо, но и при мен ще се получи така - приказките, които чувам обикновено са " абе то всичко върху теб пада, ма няма как..." ConfusedМайка ми знам, че ще ми помогне, но все пак усещам, че й е притеснено в чужда къща ( има причина за това, но не съм аз ). На последното събиране ми намериха кусур, че много малко съм приготвила за ядене, а аз цял ден в кухнята, че не можах да седна и на ве4ерята. Та сега се чудя как д отсвиря всички Crossing Arms

# 104
Честит рожден ден Sissa!
тити, снимките са чудни, направо се потопих в природата и красотите, а за малкия, просто нямам думи, става все по сладък,
милейди кухнята е готина, а тази която препоръчваш, направо ми реши проблема с подаръка за Нур, дано да и харесва, аз търсех друга но понеже вече половин година не мога да я намеря тази ще свърши работа
при нас нищо ново, Нур много мрънка и върви по мен от стая в стая и мрънка, доста е изнервящо, особено когато нося другото на рамо, и бягам по стаите, а Нур ме преследва, какво и става не знам, дано само да отмине по бързо и да почне да се занимава по самостоятелно, и тя сама се заиграва само когато прави бели
Напоследък единственото нещо което и харесва е да гледа телетабис, ама много кратко е, само 20тина минути, но поне е всеки ден, тогава си пия кафенцето, някой знае ли от къде мога да си го изтегля, днес ще ми го донесат на френски, а това което гледа нур е на английски, май ще и стане каша, искам и улица сезам да си изтегля, ако знаете къде ги има дайте линк

Общи условия

Активация на акаунт