Ноемврийчета 2005 No. 4 - Вси Светии (и рождени дни!)

• 13 462
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
За тази ваксина бях чула нещо преди доста време, но съвсем бях забравила. Наистина е интересно да се проучи въпроса....А не е ли рано за децата ни още? Ще следя какво ще се сподели по въпроса. А относно младежа и подвизите в интимните им отношения- смятам, че още в първи клас трябва да се взимат мерки, че после вече не се знае "кой- кого"   Twisted Evil   Ама сме зли и одъртяваме очевидно... Whistling Mr. Green

Майче, всеки път ме разсмиваш истински с вашите приключения Laughing А на Петра да се ориентираме към хапченца за сън за подаръци на празиника, а  Rolling Eyes Знаиш какъв рай ще настане у вас тогава  Mr. Green

предложението на тити  е разумно - така няма да се развали добрия дух...

Добрият дух отдавана вече не е заплашен (след оттеглянето на една персона)  Wink Днес просто не се разбрахме съвсем кой какво искал да каже, но то си беше само разговор, нищо повече, пък и завърши с  Hug , което е важното  Mr. Green Подкрепям, че не трябва да се сравняваме една с друга, защото това изобщо няма значение кой с какви фондове разполага, но иначе питанията относно цени на различни услуги и тн. и коментирането им не мисля, че е проблем. Все пак нали сме тук, за да си помагаме, дори и само с информация и мнение  Peace

Всъщност едно от нещата, които искам да научи хлапето ми, е да се оправя с пари и без пари, т.е. да не бъде зависим от ситуацията.

Ох, това ще е най- добре, ако успеем да ги научим всичките, но ще е доста трудно, при здраво наложеният и редовно подхранван меркантилизъм в днешно време, най- вече на местно ниво (но съвсем не само тук)  Thinking И на мен много ми се иска да възпитам в Яна далеч по- дълбоки ценности от парите и материалните облаги, които те носят, и работя по този въпрос още от сега, пък да видим какво ще се получи....

Хайде стига "сериозности"- Сега да ви разкажа как се изложих днес  Mr. Green Ходихме до Хиполенд, твърдо решени да си търсим правата като потребители за едно- две неща, които купихме от там и се оказаха с дефекти. Влизам в магазина със съответната важна и надута физиономия, говоря им високомерно и изобщо съм много важна.....Справяме се с проблемите си, показвам им колко са некомпетентни продавачи и консултанти(защото те са си такива), и аз излизам от магазина с още по- важен вид и съответната походка. Замятам си косата и в момента който правя крачка през вратата едната ми обувка (лаченото черно утра високо токче) остава на металните релси на изтривалката, а аз продължавам напред поне още една цяла крачка и залитам като наваляшка  newsm48 Върнах се назад с един бос крак и една обувка, клекнах, отскубнах си обувката от хватката на злата изтривалка и си я обух, а продавачките от вътре сигурно бяха ето така  smile3532 (поне аз на тяхно място щях да бъда)  Twisted Evil Ето още едно доказателство, че никога не е късно да станеш за резил.....пък тъкмо си се харесах каква съм лоша и важна  Mr. Green

# 76
  • Gabrowo->Sofia
Миледи, сетих се за една стара реклама на дъвки орбит.
Между другото какво ти дреме за реакциите на продавачикте? Със или без ток - важното е да си извоюваш правата.   bouquet

# 77
 Laughing Не ми дреме изобщо даже  Laughing Стана ми смешна ситуацията просто  Mr. Green Иначе нямам никакви проблеми да се си върна още тази седмица там и да си пазарувам...не си ги слагам на сърце такива работи  Wink

Ето няколко снимки, да ви покажа тортата, която Нана си избра сама и най- вероятно скоро ще сготви както върви  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187984 -паролата е bsuc

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 17:31 от *MILADY*

# 78
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=1218 - Микки, тоав е кухнята
Милейди, а аз се сетих как ми се счупи тока на центъра във Варна, и аз вървях до квартирата, която тогава беше в кв. Левски.Всички се обръщаха да ме гледат, а з крачех, всеедно нищо няма.

# 79
  • София
За ваксината, по принцип съм чела, че е предвидена за момичета от 9 до 12 години....

А за срещата гласувах принципно сутрин...ама идея нямам дали изобщо ще сме тук тогава....много не обичам да правя планове за толкова напред защото все се случва нещо и се провалят....

# 80
като човек с HPV и попрочел това-онова, не бих препоръчала никакви ваксини по тоз повод, засега. Разбира се, само като лаик, не съм медицинско лице, но да речем, че засега нещата миришат на чисто търговски продукт , а и е рано да се коментират бъдещи странични ефекти.

# 81
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ПЕТРА И ПОЛО! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ЕХХО, МАЙЧЕТО И ПОЛЯ - ДА СА ВИ ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА !Hug  bouquet
Hug  bouquet

не говорете за пари, моля. Много сме различни като финансово положение и понякога става неудобно за една или друга от нас. Всъщност едно от нещата, които искам да научи хлапето ми, е да се оправя с пари и без пари, т.е. да не бъде зависим от ситуацията.
много съм съгласна с това - създава се излишен спор; всеки за него си Hug
аз си чакам мъжа и детето; днес много ми липсва

MILADY, тортата е много чаровна Heart Eyes а за ситуацията , в която си изпаднала, се смях на глас ( на твой гръб ), но без лоши мисли  Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 17:59 от aneleto

# 82
встрани от темата за Хелоуин  Sunglasses http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187081 има надписи и кратки описания.

# 83
добре, че днес няма рожденници, че както съм вкисната, щеше да ми е супер трудно да мисля правдоподобни и лъчезарни пожелания  Rolling Eyes

петриният рд мина отвратително за мен. готвих за 10 човека и се въртях около желанията на всеки. ще спестя подробности и само ще кажа, че в 9.30 след като последователно приспах камен и петра, зарязах гостите и се качих в нашата спалня, за да не се разкрещя. торта не опитах, а също и семейна снимка на 4-мата не се случи. както, впрочем, и миналата година. нали някой трябваше да върти пържолите, да подправя салатите и да налива ракиите, та нямаше как и това да отганизира Confused. не мога да разбера защо българите разбират празнуването на някой повод като старт за велико наплюскване и напояване.
отрових си празника да му се не види Confused
махам се, че ми е криво...
пп - излишно е да казвам, че маникюрът, който си направих през деня, се олющи докато миех тави и салати, и че прическата ми след сешоара кльопна докато ме облъчваха изпаренията от пюрето и пържолите  Confused всъщност, като се замися, добре че снимка нямаше  Rolling Eyes

# 84
Оооо, Майче, zвучи ужасно! Горката ти...Ама наистина не мога да раzбера такива гости, хем идват да се наплюскат, хем не предлагат да помогнат. Ако поне две от гостенките ти се бяха наредили в кухнята да помагат, щеше да ти много по-спокойно.
Аz обожавам да имам гости, както и да готвя zа тях, но си имам една иzпитана граница: ако са повече от 4 човека, вzимам кетъринг или чичо Елемаг ме снабдява с необходимите салати и деликатеси, а аz само пльосвам месата в тигана. Може да не е толкова вкусно, колкото ако го готвя аz ( Sunglasses), но в крайна сметка хората идват, zа да се видим, а не отиват на стол. И, между другото, не ми иzлиzа много по-скъпо. Учудващо, но факт.
Тити, сега раzгледах снимките, много ми харесаха. А Деян с нова прическа Sunglasses
Нещо не мога да се насиля да подстрижа Малик, обичам zлатните му къдрици, но все по-често zапочват да го мислят zа момиченце Thinking

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 08:51 от Сердика

# 85
  • Gabrowo->Sofia
Добро утро! Особено за Майчето. Вчера си е за вчера, днес е нов ден (може би с пълна мивка с чинии, ама си е друг ден). И да знеш, че много си ги разглезила гостите. Другия път вместо да им слугуваш, пробвай по метода на Сердика + им раздай малко задачки, все пак са свои хора и може да помогнат с малко домакинстване. А ако се случи да посрещаш Президета, може да се потрудиш повечко сама  Mr. Green

Тити, разгледах снимките и ми се прищя да попътувам.

ауууууууу изгорих си филийките.... бягам

# 86
Между другото тази кухня http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=1218 е страхотна. Видях я в неделя у едни приятели. Често казано много ми се искаше и нашата кухня да е такава, но вече беше късно.
Готиното на нея е че копчетата като се въртят издавах различни звуци, 2-та котлона издават звуци когато сложиш нещо върху тях (при нашата е само 1-ния). Фурната на тази кухня изглежда съвсем като истинска, за разлика от нашата, която има просто една врата с лепенка която показва вътрешността на някаква си фурна, но като отвориш даже 1 решетка като рафтче не са предвидили. Другото предимство е, че е доста компактна. Е аксесоарите са й по-малко на брой, но пък в магазините има такова изобилие от подобни неща, а и толкова неща ще се разгубят, така че не мисля, че има голямо значение.
Както разбирате, който все още се чуди за кухня, може смело да я поръчва горната, защото е страхотна  Mr. Green
Иначе ние духахме свещички вчера. Беше много забавно. Много се радва на кухнята си (въпреки разочарованието ма майка й Wink ). Вчера цяла вечер е играла с нея. Сутринта със ставането, започна да прави кафета Wink Да видим дали ще й обръща внимание повече от 2 дни...
Поръчах торта от "Неделя", защото те са най-близко до офисът ми, но тортата беше много зле на вкус. На вид я докарваше де Wink Както и да е. Аз също съм фен на 100 гр. сладки, така че за догодина ще знам Wink
Срещата гласувах следобяд, към 17:00 звучи супер. Основната причина да гласувам така е, че Ния ще се умори порядъчно и ще спи като къпана цяла нощ Wink естествено, че ако решим да е сутрин ще дойдем пак, стига да сме здрави.
Милейди не мога да видя тортата...нещо пак нета ни е скапан...Иначе и аз съм имала подобна смешна ситуация. Пътувам от Виена за Будапеща в бизнес класа. Та понеже самолетът е малък, бизнес класата е в задната част на самолета. Т.е. Качва се последна. Вали един неприятен есенен дъждец, но всички господа от бизнес класата правят място на единствената дама сред тях (аз) да се качи първа от групата. Аз съм с една пола, стандартна, до коляното, и с обувки с не много висок ток, но тъничък в края (тогава това се носеше). Качвам се аз и тъкмо да влезна в самолета и обувката ми се закача в един от улеите около вратата. Така се заклещи, че нямаше вадене. Аз с лаптопа и дамска чанта в ръце, заклещена, зад мен цялата стълбичка пълна с хора които чакат търпеливо под дъжда....Добре, че човекът зад мен беше един италианец и само като му казах "Можете ли да ми помогнете" хвана мъжки обувката ми и крака ми и ги издърпа от улея. Доста бърза и адекватна реакция имаше човекът Simple Smile После пихме по едно питие заедно, защото се оказа, че сме в един и същи хотел и беше много приятно Simple Smile
Майче и аз те разбирам...кофти работа....то и аз като се замислих снощи, не си направихме снимка 3-та, но на мъжът ми родители са доста възрастни и щеше да бъде доста трудно да има обясня как да ни снимат. Тя майка ми където е доста по-млада то тях не може да ни снима, а пък камо ли те...Поне имаме по 1 снимка с мама/тати, Ния и родители и малко снимки Ния самичка. Той и мъжът ми изобщо не се сеща да ни снима само 2-те с Ния. То и затова има повече снимки на Ния самичка или баща и някъде наоколо...
И аз като Сердика често практикувам с пазаруване на готови неща, поръчка по телефона или пък просто излизаме навън. Както ходя и на работа просто няма как да сколасам и да се приготвя за гости. ...

# 87
  • Димитровград
Как бе,има една мама рожденничка!!!Sissa,честит рожден ден!!!

# 88
  • Gabrowo->Sofia
Еееееееееее, да бе!
Sissa, честит рожден ден!

# 89
добро утро! днес си имаме пораснала рожденничка  Laughing
сиса, честит рожден ден! пожелавам те здраве и много късмет!   bouquet
майче, за съжаление и у нас е така при гости. нито свекито, нито майка ми се сещат да влязат и да нарежат поне нещо. ще ти споделя за погачата миналата година у нас. гостите канени за 11 часа. звъня на майка ми към 10, защо я няма още. тя се успала, дойде след първите гости  Rolling Eyes свекито, която уж дойде да спи тук, за да ми помага, влезе да се къпе и фризира още от 9 сутринта и тя пристигна с гостите  Twisted Evil мен ме болеше операцията още много, детето реве за кърмене, аз режа салати.
и все се каня да ги отсвиря и те всяка година си се поканват вкъщи. другата неделя ще съм в същата роля. но отсега мисля меню без много въртене около печката. какво да правиш...
еххо, само при мен ли не се отваря снимката. ние още не сме решили какъв подарък ще купуваме. явно ще е в последния момент.
излизаме на разходка, че грее слънце...

Общи условия

Активация на акаунт