Ноемврийчета 2005 No. 4 - Вси Светии (и рождени дни!)

• 13 448
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Майче, бърzо каzвай к´во да правя

# 136
  • Димитровград
Честит рожден ден на Симка,Мартин и Миа!Да са живи и здрави и зло да ги забрави!!!
Симка,и аз съм против готвенето днес!Напазарувай мезетата и готово.
За отчета,Едита е 15кг. и 88см,ама още не е станала на 2г.Още един месец има до тогава.Малееее,голямо шкембе има.Баща и постоянно казва,че приличала на майка си,но това не е най-важното.Забравих да ви се похваля,приятели,че дупчицата на сърцето и почти е затворена,а лявата камера работи два пъти по-добре от месец март,т.г.
И да се снимате много на срещите,че ние можем само от далече да ви видим!

# 137
канеста, много се радвам за вас!   Hug  като си спомня и аз колко й треперех на кейти за сърчицето, ама ето, наистина ги израствали тези дефекти. 
ааа, сердика, нареди се на опашката. моята сурова туршия е готова от седмица вече. Party
и като заговорихме за странни цветя, моят мъж онзи ден ми подари зелени рози  Mr. Green

# 138
Канеста, чудесна новина! Heart Eyes

# 139
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Миа и Мартин! Много здраве и щастливо детство!  bouquet

Честит празник на Симка! Да си здрава и щастлива !  bouquet

Канеста, много се радвам за вас Hug

Майче, хубаво е , че лошото настроение трае малко при теб! За утре съм сигурна. че ще има компенсация Simple Smile ( аз като един промерен рак мога да съм в гадно настроение доста дълго Embarassed

# 140
kanesta, това е чудесно!!! Дано всички тревоги ви останат в миналото   bouquet

Симка, как ще готвиш бре жена! Днес ти ли имаш празник или гостите/роднините ти? Я купувай всичко и от теб само чиниите по масата  Peace А през спестеното време прави нещо, което наистина ти доставя удоволствие  Mr. Green

Юка, зелени, зелени, ама рози, нали  Wink Аз какво да кажа, като и магарешки трън не съм видяла скоро  Whistling А едно време имаше цели кошници с рози....ехеее, минало бешало  Laughing

Всъщност не съм честна, защото ми подари цветя на Рд-то на Нана, но и аз пък никак не съм фен на откъснатите цвета, защото умират и ми е жал, а засадените винаги ги утрепвам, въпреки цялото ми старание  Rolling Eyes

Е днес колко ми е лигаво не е истина, а всъщност денят ми е доста смотан- дори се наложи да се отменя часа за фризура, записан преди пет века, че имах работа, и сега ще трабва да се правя сама, което е адски подтискащо с тези дълги косища! Също така цял ден съм слепната със стола и вече ми боли д***то, а изгледи за ставане скоро няма....Не знам защо ви се оплаквам всъщност, при положение, че ми е прекрасно настроението.....явно за спорта  Blush

Сердика, киното ще фалира, ако разчита на вас да се организирате, да знаЙш  Crossing Arms

# 141
Изпаднах в творческо настроение, че дапусна няколко предложения:

Ноември пак дойде  - дни рождени да ни донесе!
Ноеврийчето щестливо е дете - става на години ДВЕ!
Ноеврийското дете свещички ще духа две!
Ноемврийското дете рождениче е!
Две годинки вече щастие ни носи Ноемрийското човече!
През Ноември свещички ДВЕ ще духа нашето дете! и т.н.

Канеста - чудесна новина, много се радвам!

Симка, как ще готвиш бре жена! Днес ти ли имаш празник или гостите/роднините ти? Я купувай всичко и от теб само чиниите по масата  Peace А през спестеното време прави нещо, което наистина ти доставя удоволствие  Mr. Green
Peace

# 142
Милейди, не се сърди, zа вторник бяхме напълно сериоzни, но бяхме zабравили, че съвпада с важната дата Embarassed А иначе Дирк не се е прибирал преди 21ч оттогава, плюс снощи пак няк´ва вечеря.
Сисса, ама ние решихме zаглавията да са като горното и с номерация, евентуално с дребно допълнение...

# 143
То и аз бях забравила коя дата е вторник, ако трябва да сме честни  Embarassed  Laughing  А за другото извинения не приемам  Naughty Начислявам ви лихва- стават две ходенки на кино и х2 за пиците  Twisted Evil 
Стига личен спам (днес съм ужасна- не ме мразете  Blush  bouquet )

Кажете ми къде има килим с Мечо Пух, моля! Никъде не намирам  Confused

# 144
# 145
  • Карлово
Милейди, като намериш такъв килим, кажи и на мен.
Брей, туй от бременните хормони ли е, ама помня точно едни постинг назад и все се връщам да прочета, че да се подсетя какво щях да пиша Blush
Канеста, радвам се за вас! Hug

# 146
и мен днес ме е хванало едно такова приказлив настроение. едва се сдържах да не спамя още повече тук  Twisted Evil
милейди, аз втори път пускам лс и пак нищо. какво им става, не знам. и от други хора не съм получила, те пък не са получили моите отговори  Thinking както и да е, отговорът ми е да, ще успеем.  Grinning

# 147
  • Измир
Честит рожден ден на Миа и Мртин!

Честит рожден ден и на Симка! Сисса честито на патерици!

Ние благополучно пристигнахме вчера в София. Севи се държа сравнително прилично с малки изключения.

Днес в един клуб бяхме разпознати от Тити. Hug  Деян е страхотно усмихнато и лъчезарно дете. Сега разбирам защо е толкова дълъг списъкът от кандидат снахи. Wink

Сердика, ако ще има среща в четвъртък бройте и нас. Като няма да ни има на общият РД, поне на генералната репетиция да присъстваме.  Grinning

# 148
мартина, севима, йосиф и алекс, да са ви здрави и усмихнати и следващите 365 дни, да са ви спокойни и кротки родителите и да са ви много играчките  Mr. Green  за по-следващите дни пак ще се включа с нови пожелания  Mr. Green.

олгарита - браво за пътуването! чудих ти се аз на акъла как сама ще пътуваш с бебе, ама рекох нищо да не казвам. добре че баща ти те 'пое' след първите 70 км.
което ме подсеща да попитам 2 неща, свързани с пътуване в кола с дете:
1. ако сте сами с детето, то на задната седалка ли стои или на предната. а ако детето е с габаритите на камен, т.е. обърнат е в обратна на движението посока, пак ли отзад строи?
2. къде продават огледала от тия вътрешните за кола - за да се виждат децата без да се налага шофьорът да се обръща?

за срещата в четвъртък - може и да дойда, а може и да не дойда. ако е следобед, ще хвърля камен на нина и така ще се явя сама и цялата в бяло  Mr. Green

момичта, вчера ми направиха наистина супер примамливо предложение за работа. финансово, имам предвид. само дето парите не са чак такава мотивация за мен /нали работя от вкъщи + факторът филков  Mr. Green/. все пак това е възможност да си подам носа навън и да започна да се социализирам  Rolling Eyes. лошото е, че пряко ще работя с приятека, което ме притеснява - винаги има еъзможност да кавги или някакви служебни сръдни. другото хубаво е, че длъжността ми /която всъщност още не знам каква точно ще е/ няма да носи особени отговорности и не очаквам работата да е супер стресираща. т.е. много пари за не-неприятна работа с не толкова много отговорности. въпросът 'какво да правя' би звучал тъпо - нали все пак аз трябва да реша какво да правя, но все пак да сондирам мнения...
...
абе сега като се чета, направо се чудя защо изобщо питам  newsm78

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Мартина, Севима, Йосиф и Алекс!

Олгарита, добре дошла в София. Чудесно е, че ще дойдеш на срещата в четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт