Примерна схема за захранване 2

• 123 261
  • 583
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте и от нас!  Grinning 
Ние започнахме да се захранваме преди 4 дена - с домашно пюре от морков. Утре смятам да въведа и картоф.

Гледам, че вие вече сте врели и кипели в захранването, та имам питанка: сега първо го кърмя и след около 40 мин давам пюре. Кога се обръща реда (и обръща ли се въобще  newsm78 ) и как всъщност се преминава на изцяло зеленчуков обяд?  Thinking  Щото той винаги си изяжда млякото ... знам ли...  Thinking

# 361
  • Пловдив
Аз пак имам въпросче. Колко грама трябва да се дава зеленчуково пюре, за да замести изцяло обедното хранене ?  Thinking

# 362
  • София
Аз пак имам въпросче. Колко грама трябва да се дава зеленчуково пюре, за да замести изцяло обедното хранене ?  Thinking

Ами аз в началото давах по едно малко бурканче, значи по около 125-130 гр., но сега яде по едно голямо бурканче от 190 гр.

# 363
  • София
А колко максимално на ден разделено на части може да изяжда плодово пюре? Rolling Eyes

# 364
А колко максимално на ден разделено на части може да изяжда плодово пюре? Rolling Eyes
Според мен около 70 гр за вашата възраст,че и по-малко.Горе-долу половин бурканче,но трябва да си стигнала ди това количество.Всеки ден се увеличава с по една чаена лъжичка.

# 365
  • София
Ми аз му давам около 80 гр Тези на Гербер малките бурканчета са по толкова като го разделям за целия ден!  Peace

# 366
Да попитам и аз zaharche от къде си купуваш сладките картофи??? Аз досега не сум успяла да си намеря newsm78

# 367
  • София
Какви са тези сладки картофи,от къде?

# 368
За вашата възраст около 120-130 гр. PeaceвКолкото по-голямо е детето ,толкова по-голямо е количеството. PeaceАлекс преди на обяд ядеше от малките на Хип-125 гр,а сега не му стигат и по 190 и 220 гр,понякога.Детето само ще ти подсаже и ще се нагодиш според него.

# 369
Здравейте,
предстои ни захранване тези дни,и много от полезните неща разбирам от тази темичка PeaceДо момента бебока беше само на кърма,вода почти не е пил.Мисля да захраня със зеленчуково пюре,и се спрях на тиква на ХИП.Хареса ми тиквата ,защото е еднокомпонентно пюре.Двоумях се между тиква и морков.Какво ще кажете,добра идея ли е пюрето от тиква ?Мислех аз да правя пюретата,но няма откъде да си набавям хубави зеленчуци (без нитрати).И се чудя коя марка пюрета е за предпочитане,Хип,Нестле Алете,Семпер newsm78Благодаря ви за отговорите  bouquet

# 370
Яна много харесва тиквата и морковите на ХИП. Започнахме с морков, после с тиква. Това са й любимите зеленчуци за сега. Не хареса тиквичките, карфиола и броколите, но пробвах да й ги дам с моркови и постигнахме частичен успех. Така че аз много подкрепям ХИП Simple Smile

# 371
  • София
С тиквата внимавай разхлабва!
Хип и Нестле Алет ги харесва много но втотите трудно намирам незнайно защо!

# 372
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
natalii добре си се ориентирала към тиквата, но внимавай- разхлабва. Иначе моркова също е добър. За захранване препоръчвам - ХИПП, Гербер, Сънвал.
Нестле Алете не съм ползвала, имам на Нестле Дуо- но то е за вече захранени от доста време. Семпер също не съм ползвала. Доволна съм и от Бебевита.
Бъди внимателна, защото в някои пюрета има сол и захар.

# 373
Момичета благодаря ви за бързите отговори  bouquetВ такъв случай,ще започна с морков,щом тиквата разхлабва Peace

# 374
  • гр. Пловдив
Освен че тиквата разхлабва има и повече каротин от моркова. Въпреки, че ние започнахме с тиква след оризовата каша, която ни запече. За моркова също знам, че запича. А аз имам следната питанка: Понеже давам все още много малки количества от домашноприготвени ястия мога ли примерно да сваря една чинийка горе долу зеленчуци, да ги пасирам и да ги оставя в хладилника най отзад и да давам от нея 3 дена поне?

Общи условия

Активация на акаунт