Александрия - Врата на Египет - 8

• 40 754
  • 345
  •   1
Отговори
# 315
И аз май се заразих от болеста на катето /да пиша в старите теми!/
пускайте линк бе момичета че съм голям заплес!
Но а кажа тук, жените много пътуват/кувейтките поне/ до сирия,египет и ливан
Ходят да си правят в египет пластични операций а по платежоспособните в ливан, в европа ходят на шопинг , когато има  SALE  половината самолет е от кувейтки, ама едни такива напудрени и естествено първа класа е пълна винаги!
Имахме лятото чартър до малага и беше 2 пъти в седмицата пълен самолет!
в тайланд ходят по семейно доста!
иначе дубай го имат за квартал

# 316
бреййй, те тези кувйтци много пътуват,вярно...Що не сме и ние така  Tired

За пластичните операции в Ливан и аз съм чувала, много им били добри хирурзите..

# 317
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичета, нямаме нова тема!!!
Все още Джоя да пусне нова тема и следващата ни дестинация ще е по-наблизо!!!! Hug

Всеки има право да си пуска каквито теми си иска!!!! Нашата поредица си върви.
Успоредно с Александрия - Врата на Египет - 8, си върви и темата за тунис - 9 част.
Сега чакаме Джоя да пусне За Милано - 10 част.....
Всеки ден във всеки под форум си изникват многобройни нови теми....Всеки си пише там където му е интересно!

ЛИНК НЯМА, ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ НЯМАМЕ ПРоДЪЛЖЕНИЕ!!!

Ще си хортуваме тук и ще си чакаме мирно и кротко Джоя, без да я
притесняваме!!!!! Hug Hug Peace

# 318
pina, де да бяха само кувейтците повечето са така в този регион, поне местните...стандарта е друг.

Като стана въпрос за пластичните операции, май доста от известните им ливански певици имат такива, беше ми попаднал един материал в нета и ги показваха "преди" и "след", вкючая и така популярната Нанси Ажрам  Wink

# 319
  • София
...

Като стана въпрос за пластичните операции, май доста от известните им ливански певици имат такива, беше ми попаднал един материал в нета и ги показваха "преди" и "след", вкючая и така популярната Нанси Ажрам  Wink

Ами, че те от наш'те певици гледат явно.И тук няма една "истинска"  Outta Joint

# 320
Здравейте, момичета  Hug.
Аз сега се връщам от ЧРД и малко не съм в час  Crazy  Mr. Green.

pina, мерси за биричката  Hug. И ние много си я тачим  Joy.
За другите държави не мога да кажа, но саудитците определено имат извинителни причини за честите им пътувания  Twisted Evil.

Ами, че те от наш'те певици гледат явно.И тук няма една "истинска"  Outta Joint
Взе ми думите от устата  Mr. Green  Joy...

# 321
Привет дружина!!!
С тези бири вчера така ми се е отворила глътката. Twisted Evil
Днес идвам подготвена с компания и викам да се мята ме зад борда.Който не си носи бански или пояса ще го да дадем на чичкото с дървения крак/от снощи Mr. Green/.

# 322
Сега вече съм готова със задълженията  Mr. Green и съм изцяло ваша  Joy.
Да ви почерпя и аз по една бира , а за pina специално   Hug.

Който не си носи бански или пояса ще го да дадем на чичкото с дървения крак/от снощи Mr. Green/.
Галенце, на мен банския ми падна от многото бири  Blush. Пак ли ще ме дадеш на чичкото  Twisted Evil???

И аз май се заразих от болеста на катето /да пиша в старите теми!/
пускайте линк бе момичета че съм голям заплес!
Какви стари теми, бе Креми  newsm78??? Не видях в старата ни тема да се е разписал някой. Май ремонтите ти идват в множко  Twisted Evil  Joy.

# 323
Гале, защо режи, че ножът е дървен, а не кожен, например? Thinking Laughing

Я да видим дали ще ми намериш целулит тук  Mr. Green

# 324
Ей лудетини!!!

Ей мис перфектно дупе, тез процедури много добре ти действат!!!!! Mr. Green Това за дървения и кожения крак и аз си го помислих, ама викам айде дане запам темата...... Joy

Гале много си се заскрежила в лице, що така?!! Като ледена кралица си!!! Joy
... ама много си приличате!!!!

rotfImbo rotfImao

# 325

Гале много си се заскрежила в лице, що така?!! Като ледена кралица си!!! Joy[/i]

От бирата ще да е.... Laughing Heart Eyes

# 326
Галенце, на мен банския ми падна от многото бири  Blush. Пак ли ще ме дадеш на чичкото  Twisted Evil???
А мило,той като те види така сам ще ти се даде Heart Eyes.Само да не му се извие свят от толкова прелест и да контузи другия крак,че голям зян ще стане тогава.
Ноичка,много си зашеметителна.До сега с взирах и не намерих ни един релеф. Mr. Green
Гале, защо режи, че ножът е дървен, а не кожен, например? Thinking Laughing
Абе тази бира от кога взеха и с нож да я сервират newsm78
Гале много си се заскрежила в лице, що така?!! Като ледена кралица си!!! Joy
... ама много си приличате!!!!
Да бе Катюшка.Като два стръка иглика сме. Joy hahaha

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 21:25 от gorjiana

# 327

Ноичка,много си зашеметителна.До сега с взирах и не намерих ни един релеф. Mr. Green

Релефът е високопланински и сочи само на север. Joy Ножът върви като бонус към бирата, промоция, Галенце... Mr. Green Laughing

# 328
Изпихте ли си .................................МЛЯКОТО /мяу/ Mr. Green Heart Eyes
минавам да дефилирам за лека нощ с но аватар,в модерно червено!!! Joy

Мммм дали да не въведем дрес код за темите ни!!???  newsm78 Гледм аз и половинката ми сме в червено  Mr. Green Joy

# 329
Аз нищо не виждам, да не би да ти се е присънило? Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт