НавЪн врЕметО се рАзвАли, АВГУСТинче вкЪщи мАмА вЕселИ!

• 12 081
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
БЛУ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!  bouquetМНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ!  bouquet
ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!  bouquet

# 271

Честит имен ден  Блу!

Тортичката и страхотна Peace Peace Peace
            Честит празник на всички празнуващи днес!

# 272
  • София
Честит имен ден, Блу! Да си жива и здрава!

Тази сутрин реанимирахме от снощното гости. Кумовете идваха, та хапнахме китайско, опитахме новото вино "Черга" - препоръчвам ви го горещо Wink и разни ракийки... Embarassed Аз както съм отвикнала да пия, не посмях много много да си наливам, ама страхотно изкарахме.

# 273
  • София
Привет!
Днес и аз имам повод да почерпя - баща ми има имен ден  Simple Smile , а Ивчо става на 1г и 3м  Laughing

Честит имен ден на майстор-сладкар Блу, на Ангелчо на Васиа, на Мишето на мама Иги! ЧРД и на баткото на Ангелчо!   Heart Eyes Hug  bouquet Да са здрави, щастливи и с много късмет!

Елена, аз също бях така, но имах и отрицателни тестове и бях съвсем объркана. Накрая Ивчо реши да се покаже.  Heart Eyes Успех, миличка!  Hug Peace
После ще пиша пак.
 Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 13:46 от Elwing

# 274
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на БЛУ! smile3525
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и на другите празнуващи!  bouquet

Блу, направо ме срази! Grinning Бързо казвай ти ли си майстора?  chef
Ако да, ще споделиш ли какви материали използва за тази красота?"Чаршафа" готов ли е или ти си го меси?А боичките какви?Изобщо всичко...ако не те затруднявам. Blush
Vst_80, браво на половинката ти!Ето това се казва подарък! Peace
Elen@, какво става?Направи ли си кръвен тест?И аз мисля, че е рано и за това не се е видяло нищо.Моята лекарка ме извика чак средата на януари на преглед, защото преди това нищо нямала да види.Така че не се притеснявай. Hug
Dusheto, а възможно ли е да е от зъби?Вики е така от известно време.Не е разтройство, но е по рядко и по на често.Но много я мъчат зъбите. Tired
Елена82, добре дошла!  bouquet

Ние този уикенд се гласим да ходим до Ямбол.Много ми се ходи, но като си представя как ще се пътува 3 часа с Вики и направо ми се отщява.Какво му стана на това дете, стои 10 минути и после се започва едно мрънкане, едно дране, иска да става... ooooh!
Като гледах снимките на Лори как си спинка в колата...да му е кеф на човек да пътува.Това наш`то диване какво ще го правим не знам.

# 275
  • София
Не съм направила теста, защото нямаше на кой да отставя Марти, а той така сладко си спинкаше, че сърце не ми даде да го събудя, но утре отивам със сигурност, защото главата вече ми бръмнна.
Всъщност и да съм и да не съм ме устройва, въпросът е да знам какво става. Утре ще се разбере със сигурност.

# 276
  • гр.София

Честит имен ден на майстор-сладкар Блу, на Ангелчо на Васиа, на Мишето на мама Иги! ЧРД и на баткото на Ангелчо!   Heart Eyes Hug  bouquet

Възползвам се, Елвинг,от проведеното от теб разследване,кои са именници днес. Много здраве и радост на тях и на Ивчо и дядо му!

Блу,много съм впечатлена от тортата.

elen@,дано утре вече да имаш отговора. А казаха ли ти да пиеш фолиева к-на?
 Вст80,Ембър,какво става с коледните ви творения?

# 277
  • София
Не са ми казали, но започнах, за всеки случай.

# 278
  • гр.София
Не са ми казали, но започнах, за всеки случай.
Peace

# 279

Честит имен ден на майстор-сладкар Блу, на Ангелчо на Васиа, на Мишето на мама Иги! ЧРД и на баткото на Ангелчо!   Heart Eyes Hug  bouquet

Възползвам се, Елвинг,от проведеното от теб разследване,кои са именници днес. Много здраве и радост на тях и на Ивчо и дядо му!

Блу,много съм впечатлена от тортата.
 Вст80,Ембър,какво става с коледните ви творения?
Тортата ме разби! ShockedАйде хващайте се с Марулчето с бизнеса ,ти в София тя във Варна  Mr. Green
Аз пък се възползвам от Блан ,защото пак съм болна ,имам температура,тресе ме ,и ме боли корема  Tired
Много прегръдки на Начето,дано се разбере по скоро от какво е това чудо  Hug
Вст80 много се радвам,това му се вика подарък,мога да ти пожелая само незабравими мигове в слънчева и прекрасна Испания  Hug(Много любима ми е вече) Вземи си камера и един сак празен в който да си сложиш подъръците като си тръгвате  Mr. Green
Елена сигурно е рано наистина,успех с теста  Peace
Елфче радвам че резултата е такъв какъвто го искаше  Peace
Добре дошла и на още една Елена82!   bouquet Разкажи ни повече за вас  Hug
Отивам да пия чай и да надзиравам баткото с домашните ,че сега имат по 3-4 стр задачи + още куп неща ,вчера е писал до 20ч  #Crazy И хайде домашни както и да е ,ама те и уроците не предават като хората ,бързат и им преподават на 2 на 3 ,който разбрал ,разбрал.Много ми е гадно че стачката сега е на гърба на децата и на нас. Да не говорим пък някои какви откачалки са, вчера госпожата им по Домашен бит му се развикала "Щом ме питаш пак да ти обяснявам как се прави това, ще ти пиша 2ка!"(а тя показала само веднъж как се прави нещо и Ники поискал пак да му покаже и това е реакцията )И им крещи като луда!Ами бясна съм,хубаво по големи заплати ,ама нека  и уволнят всички които не са за там  Crossing Arms ,утре ще ходя да говоря с нея да видя лично какъв е случая. Whistling

# 280
Привет и от нас...
Два дни се занимавам с тия кретени от Ягодката,защото една поръчка ми се губи и изписах сумати писма... #Cussing out  #Cussing out

Честит имен ден на Блу  и другите именници,като мен  bowuu

И понеже след тортата на Блу,каквото и да намеря като картинка в нета ще бледнее ви сипвам по едно малко ,да се сгреете в студа.

ВСт80-Много хубав коледен подарък ти е организирал татито.Пожелавам ви невероятно изкарване и страхотни спомени за цял живот..

Благодаря ви и за отговорите за обличането.И аз горе-долу така я обличам Марти-боди потник,блузка с дълъг/къс ръкав,поларче или пуловерче и яке.

Блу-и аз като Ембър  ще съм ти благодарна,ако ни светнеш от къде ги взимаш тези красоти-боички и разни неща за украса .Бях чела ,че има борса за украси за торти и сладкиши в Слатина,но никой не знае къде е.  Hug
Целувки и прегръдки на всички.

# 281
Здравейте всички!Честито на всички именници и рожденици - много здраве и късмет.  party006
Ходихме малко на разходка 1stroller защото времето е много хубаво,пече слънце та ако искате възползвайте се и вие.
Някой искаше да напиша нещо повече за нас - Хриси е роден на 31.08 със секцио след напразни опити за нормално раждане.Аз съм родом от Габрово но сега живея във Варна, мъжът ми е от тук, казвам се Елена и ами това е.Надявам се скоро да запомня всички ви.  bouquet

# 282
  • софия
Честит имен ден на всички именници!
Душе,прегръдки от нас и бързо оздравяване на Начи  Hug!
Елфче,радвам се за теб!Дано следващия път когато ти закъснява с татито умишлено да сте били заредили "фурната" и да видиш желани  EFP stork-girl!
Елена,кръвния тест е най-точен  Peace!Моята приятелка Ралица,когато си направи кръвен тест даже не и и закъсняваше,но тя ми каза че усеща че е бременна и вчера на гости ми беше почити двумесечния мъж  Grinning Heart Eyes!
Ние няма да пътуваме,за Израел защото татито има работа,но свекито ще дойде да ни погостува всъщност все забравям,че ние сме на гости от около 20.11 до до 27-28.12  Shocked така ми каза  Sick Sick Sick !

# 283
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН БЛУ - ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И ВИНАГИ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ОСТАНАЛИТЕ ИМЕННИЦИ       bouquet

Vst,страхотна изненада ти е направил мъжа ти  smile3501,а по повод на подсригването и аз реагирах като теб,даже малко бяхме се скарали  smile3518,но стана на моето,немога да си представя Даяна с гола глава  Shocked
Елена 82   welcome и дано да се включваш често  Peace
Елфче,сестричката пак се отложи за по-нататък  smile3534,но важното е,че и ти така искаше  Hug
И ние днес бяхме на разходка,въпреки хремата и кашлицата,но засега поне Даяна няма Т и дано да не вдигне,че не ми се мисли  Praynig,а капки имам 3 шишета,ама изобщо немога да и сложа  Embarassed,как ще и мине хремата идея си нямам  Rolling Eyes
Оплаках ви се,сега сте вие наред  Mr. Green

# 284
  • Бургас
Честит Имен Ден Блу!(макар и да не зная името ти)!Пожелавам ти  здраве,любов и много щастлив живот!

Днес моята майчица има имен ден.За нейно здраве ви черпя по едно.

Елена 82 Добре Дошла! Hug

vst 80 прекрасен подарък.Леко ти завиждам.

елен@ на какъв ехограф те гледаха?Аз отидох на 6 ден от закъснението на цикъла ми,след направен тест-положителен.Първо ме гледа на ехограф,(който незнам как се казва)външно по корема,което се гледа.Там не се видя нищо.И после ме прегледа с другия,който се слага влагалищно(така да се каже).И там вече със сигурност ми заяви,че съм бременна.Беше на 6 -ти ден закъснение на цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт